- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi chamallows
- #7.961
ellerine saglik bacımben pert mert olmadım bugün temizlik yaptım 4 oda ayrıca banyolardan birini de yıkadım ayrıntılı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine saglik bacımben pert mert olmadım bugün temizlik yaptım 4 oda ayrıca banyolardan birini de yıkadım ayrıntılı
neyapsamki simdinin davasindan bir sey cikmaz ama mesela burda bir uye ifsa edildi resimlerini bile gorduk, site yonetimi direk konuya mesaj atti ozel hayati ihlaldendi sanirim dava yolunuz açık vs diye,öyle dava olmaz .burda ne hakaretler ediliyor üyeler arasııııı hergün davalar havada uçuşurduuuu![]()
bende ebeveyn banyosunun fayanslarini sildim, yağ çöz sıkma gafletinde bulunarak.ben pert mert olmadım bugün temizlik yaptım 4 oda ayrıca banyolardan birini de yıkadım ayrıntılı
Sende benim gibi konusmussunbugun topık yasta galıba nıye kımse yok
yağ çöz tehlikeli pencerede olmadığı için banyolarda maske takıp silseydin keşke.bende ebeveyn banyosunun fayanslarini sildim, yağ çöz sıkma gafletinde bulunarak.
nefesi totomdan aliyorum resmen
Resimlerini nerden bulmuslarneyapsamki simdinin davasindan bir sey cikmaz ama mesela burda bir uye ifsa edildi resimlerini bile gorduk, site yonetimi direk konuya mesaj atti ozel hayati ihlaldendi sanirim dava yolunuz açık vs diye,
hakaret davasida acilabilir ama çok buyuk seyler olacagini sanmiyorum bu davalarda.
benim merak ettigim cidden bu kadar işsiz mi o davayi acacak kadar![]()
ya maskeyi taktim ama sikarken degil silerken, sıkarken soludum sanirim mahvetti.yağ çöz tehlikeli pencerede olmadığı için banyolarda maske takıp silseydin keşke.
onu oyle yapma ben o saflıgı yapıp nefesı hastanede almiştımbende ebeveyn banyosunun fayanslarini sildim, yağ çöz sıkma gafletinde bulunarak.
nefesi totomdan aliyorum resmen
kendi nişanlanınca millete koca aramayınnnn ne gerek var türü şeyler yazmayaydı o daneyapsamki simdinin davasindan bir sey cikmaz ama mesela burda bir uye ifsa edildi resimlerini bile gorduk, site yonetimi direk konuya mesaj atti ozel hayati ihlaldendi sanirim dava yolunuz açık vs diye,
hakaret davasida acilabilir ama çok buyuk seyler olacagini sanmiyorum bu davalarda.
benim merak ettigim cidden bu kadar işsiz mi o davayi acacak kadar![]()
baska bir platform da uyeligi varmis.resimlerini koyduguResimlerini nerden bulmuslar
nisanlı degilmis sanirim sevgilisiymiş henuzkendi nişanlanınca millete koca aramayınnnn ne gerek var türü şeyler yazmayaydı o da![]()
Aa aaa .baska bir platform da uyeligi varmis.resimlerini koydugu
Adli para cezası ile sonuçlanırsa ekmeğini yer işte fena mibenim merak ettigim cidden bu kadar işsiz mi o davayi acacak kadar![]()
o platformda da nicki ayniymisAa aaa .
Nasıl bilebiliyorlar ki mesela burada uyesin nickin chamallows .
Başka platformda senin sen olduğun nasıl bilinecek
burda bana resim atan üyeler oldu yıllar boyunca ailemden biri bile göremez asla göstermem.herkese resim atmamalı burda kendini olduğundan başka tanıtan üyelerle karşılaştımm.Size dayımdan öğrendiğim bir taktik vereyimmm birinin doğru söylediğini daima sağlamayla deneyin bu da şöyle oluyor.ona sorduğunuz bir şeyi aradan zaman geçirip tekrar sorun bir süre bekleyin gene tekrar sorun yalancıysa mutlaka açık verir unutur çünkü söylediğini ajan olarak yetiştirilmediyseResimlerini nerden bulmuslar
benim eski bir is arkadasimin kafasina biri tupcu fikret misali kucuk tupu atmisAdli para cezası ile sonuçlanırsa ekmeğini yer işte fena mi
Bunu üniversite döneminde manitlerimebirinin doğru söylediğini daima sağlamayla deneyin bu da şöyle oluyor.ona sorduğunuz bir şeyi aradan zaman geçirip tekrar sorun bir süre bekleyin gene tekrar sorun yalancıysa mutlaka açık verir unutur çünkü söylediğini ajan olarak yetiştirilmediyse![]()
burda kim oldugu ortaya cikmasin diye çarpik bilgiler veriyoruz bazen buda kesin sonuc degil ki.burda bana resim atan üyeler oldu yıllar boyunca ailemden biri bile göremez asla göstermem.herkese resim atmamalı burda kendini olduğundan başka tanıtan üyelerle karşılaştımm.Size dayımdan öğrendiğim bir taktik vereyimmm birinin doğru söylediğini daima sağlamayla deneyin bu da şöyle oluyor.ona sorduğunuz bir şeyi aradan zaman geçirip tekrar sorun bir süre bekleyin gene tekrar sorun yalancıysa mutlaka açık verir unutur çünkü söylediğini ajan olarak yetiştirilmediyse![]()
Vay be kafa başı 2000 diyosunbenim eski bir is arkadasimin kafasina biri tupcu fikret misali kucuk tupu atmisdava etmisti 2000 lira aldi ozaman
burda br üyeyi ifşa ettiler kullanmadığım bir alışveriş sitesinde üyeliği varmış.orda ben bile merak edip bakmıştım kıza çirkin demişlerdi değildi ve nişanlığı bile satışdaydı üzücüydü ayrılmış çünkü.bu tür şeylerle uğraşan üyelerin kendi sorunluuuuo platformda da nicki ayniymis
hatta baska bir uye cok onemli bir konu acmisti, o kadininda facesini twitterini bulup resimlerinin altina yorum atmislardi konuyla alakali, guya konu fakeymis onlara gore