- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #7.941
hiç evlenmemiş olma şartı varrrr şartlara uyan var mı aramızdaaaa?kız girecektim belkı yarısmaya mıss turkıye yarısmasına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç evlenmemiş olma şartı varrrr şartlara uyan var mı aramızdaaaa?kız girecektim belkı yarısmaya mıss turkıye yarısmasına![]()
yok bacı ben evliyimhiç evlenmemiş olma şartı varrrr şartlara uyan var mı aramızdaaaa?
niye bekar istiyorlarkı nufuslarınamı alacaklar sankıhiç evlenmemiş olma şartı varrrr şartlara uyan var mı aramızdaaaa?
çocuğunun elinden tutmuş yarışmaya katılan kadına ben bile gülerim ayolllniye bekar istiyorlarkı nufuslarınamı alacaklar sankı
bacım moda yarısmalarına katılanların yarısı cocuklu ayol sen yeterkı iste..çocuğunun elinden tutmuş yarışmaya katılan kadına ben bile gülerim ayolll
orda en az 42 beden olma şartı varrrr seni almazlarrrbacım moda yarısmalarına katılanların yarısı cocuklu ayol sen yeterkı iste..![]()
hıyyy zaten gıtmıyecektım kıorda en az 42 beden olma şartı varrrr seni almazlarrr
Baharı bile atmadılar seni de atmazlar tam tersi reyting getiriyor diye gözde olursunnnAy ben o yarışmalarda yapamam
Hergun biriyle kavga eder en son atilirim
Baharı bile atmadılar seni de atmazlar tam tersi reyting getiriyor diye gözde olursunnn
Iyiyim sagol canimlily86 ne durumdasin
Dün gece burada seni merak ettiler o sebepten buraya etiketledimYanlış yere yazmışım
bir gun gece 3 e kadar yazisip ertesi gun pert olup diger gun geliyorlarbugun topık yasta galıba nıye kımse yok
dava acildimi gercekten bende onu merak ediyorumneyapsamkişimdi müebbet aldı galibaa hala dönemedi burayaaa![]()
öyle dava olmaz .burda ne hakaretler ediliyor üyeler arasııııı hergün davalar havada uçuşurduuuudava acildimi gercekten bende onu merak ediyorum
dongu boyle devam ediyorbir gun gece 3 e kadar yazisip ertesi gun pert olup diger gun geliyorlarhafta sonu ya ondan
ben pert mert olmadım bugün temizlik yaptım 4 oda ayrıca banyolardan birini de yıkadım ayrıntılıbir gun gece 3 e kadar yazisip ertesi gun pert olup diger gun geliyorlarhafta sonu ya ondan