- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.145
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.721
Yok öyle bir şey ya, hurafe hepsi neden yalniz kalmayacakmişsin valla yalnizken emin ol daha rahat adapte olur, daha rahat bir lohusalik donemi gecirirsin.Gözün aydın yeni mutluluklar getirsin eviniz size nasıl enerji değişikliği olmuştur Bi ortam değişince bende durumlar karışık Bi bakıyorum iyiyiz Bi bakıyorum günlük 2 saatlik uyku ile duruyorum yiyeceklere adete olmaya çalışıyorum meğer çok gazlı acı şeyler yiyo muşum annem hepsini yasakladı ilk etapladı ufak ufak izin var sadece
Aile saadetişuan hayal ettiğim tek şey
Size aslında lohusalık ile birsey soracağım Yanlız kalmaması vs vs diye birsürü şey varmış e annemde gidecek Bi hafta daha kalıp sizlerde nasıl olmuştu dikkat ettiniz mi buna
Bende bende.Fakfakir
Sen nasılsın
Bende bende.Fakfakir
Sen nasılsın
Çok iyi chamm oğlumun testi normale döndü bugün deyme keyfimeBayanlar nasılsiniz
Nasıl denizcim İzmir'de yağmurBende bende.
Baska nasil olabiliriz ki zaten
Evde kombi yokmu ?Çok iyi chamm oğlumun testi normale döndü bugün deyme keyfime
Ama geçinme konusunda zorluk yaşıyacağımızı düşünüyorum
yahu benim yiğit in temiz beze tuvalet yapma gibi Bi huyu var sağolsun
faturaları 2 bini gözden çıktık hem üstünü değiştirirken hmde banyo yaparken ısıtıcı açıyoruz vs vs ya
Aman ya yagmur kar kış kiyamet sevmem zaten, yinede ankara dan iyi en azindan sifir dereceleri görmedim henüz.Nasıl denizcim İzmir'de yağmursevdin mi
Evet sende olduğu gibi izmir'e gelince hiç sinüs geniz akinti ciğer öksürük problemi olmayan bende de bu problemler çıkmıştı luticass sprey filan kullanıyorum astim hastasi misali .Aman ya yagmur kar kış kiyamet sevmem zaten, yinede ankara dan iyi en azindan sifir dereceleri görmedim henüz.
Havasi fena carpti yalniz beni 1 haftadir sunislerden cekiyordum cigerlerede indi saolsun
Yazin klimayla geri öderiz yakit borcumuzuEvet sende olduğu gibi izmir'e gelince hiç sinüs geniz akinti ciğer öksürük problemi olmayan bende de bu problemler çıkmıştı luticass sprey filan kullanıyorum astim hastasi misali .
Çok geçmiş olsun
Yakıtı az yakacaaksin, buna sarılalım
Kimden ogrendi acabâaaaYazin klimayla geri öderiz yakit borcumuzu
Benim yine yakitim gelir merak etme, deniz cani sıkıldıkca gidip petekleri aciyor yogurt isitacagik diye peteklerin ayarini yukselten bir bebem var
Gecen gun eşim bana anlatiyodu iste 2 ye getirince su isida yanar 3 de bu vs diye buda yanimizdaydiKimden ogrendi acabâaaa
Kombiyi hiç kapatmıyoruz ki ama büyükler de durmuyo üşür bebek üşür diye ne zaman üstünü bile değiştirsem ısıtıcı dibimizde valla ben piştim çocuk isilik olacak fatura arşa çıkacakEvde kombi yokmu ?
Neden ekstradan isitici aciyosunuz sobalimi ev ?
Butun cocuklar oyle altini acana kadar yapmaz altini acinca pirtlatir ortaliga
Büyükleri o konuda dinlememeni öneririm.Kombiyi hiç kapatmıyoruz ki ama büyükler de durmuyo üşür bebek üşür diye ne zaman üstünü bile değiştirsem ısıtıcı dibimizde valla ben piştim çocuk isilik olacak fatura arşa çıkacakallahtan mama vermiyorum küçüçük bi paketi 260 a aldık geceleri doymuyo bazen veriyim diye normal gece gündüz kullanılsa haftalık gitmez ya olmayan napsin
Bi de kafana göre öyle mama verme canım. Yeter gece yetmez mi hiç? Gündüz doyuran süt gece de doyurur. Mamanın uzun uyutması tokluktan değil ağırlığındandır. Anne sütü kolay sindirilir çocuk ondan uzun uzun uyumaz. Mama zor sindirilir bebek onun ağırlığından uzun uyur.Kombiyi hiç kapatmıyoruz ki ama büyükler de durmuyo üşür bebek üşür diye ne zaman üstünü bile değiştirsem ısıtıcı dibimizde valla ben piştim çocuk isilik olacak fatura arşa çıkacakallahtan mama vermiyorum küçüçük bi paketi 260 a aldık geceleri doymuyo bazen veriyim diye normal gece gündüz kullanılsa haftalık gitmez ya olmayan napsin
Evin ısısı iyiyse isiticiya falan gerek yok kiz, kaldiki o isiticilarda iyi bisey degil yani.Kombiyi hiç kapatmıyoruz ki ama büyükler de durmuyo üşür bebek üşür diye ne zaman üstünü bile değiştirsem ısıtıcı dibimizde valla ben piştim çocuk isilik olacak fatura arşa çıkacakallahtan mama vermiyorum küçüçük bi paketi 260 a aldık geceleri doymuyo bazen veriyim diye normal gece gündüz kullanılsa haftalık gitmez ya olmayan napsin
Evet bende gordum eylemleri khomyuk, ama bir sey cikmaz ordan diye dusunuyorum.Ya kızlar bu halimiz ne olacak. İyi günler bunlar belli. Çok fena moralim bozuldu. Yine maaşlar eridi gitti. Her yere zam gelecek belli. Oof of.
Ankarada ve İstanbul’da istifa eylemleri de başlamış.