Geçinemeyenler kulübü

Ooo zorunlunick hanımefendi siz yaşıyor musunuz 🙃

Canım napalım gelene kadar mecbur vereceğim sezeryan da 3 4 günü bulabilirmiş nasibinde varsa emişiriz☺️
Bulabilir tabi
Bu malt içecekleri vardı, gerçek anlamda etki ediyor mu bilmiyorum kızlar bilir, etki ediyor diye duyuyordum ben ablam gebeyken.

Etmezse de kafaya takacak bı durum yok

Gozunuz aydın canım Salih bir kul hayırlı bir evlat olsun inşallah 🌺

Khomyuk sütüm gelmedi göğsüm pert oldu kuru kuru çekmekten 🥲 doymuyo e doğal olarak uyumuyo boş meme çekince sanırım gaz yapıyo çok sıkıyo kendini ne yapacağımı şaşırdım
Doktorun ne diyor? Zaten doktor yanındadır hastanedesindir bala. Onu dinle. Memede mama yapabilirsiniz. Memene hortum yapıştırıyorlar bebek ondan mama çekerken memeni de uyarıyor.
Bu arada bebekler uyumaz burcucum😁 açlık tokluk bilemem tabii de doktorunu dinle. ama şunu da hatırla sık sık yendifoğan bebek uyumaz. Sürekli emmek ister sürekli aranır mıkırdanır. İlk 3 ay 2 saatte bir emecek emmezse uyandırman gerekir hatta doktor bana bunu söylemişti ama iki saati bile bulmazdı deniz. Yani özetle uyumaması çok normal bebek uyumaz😁

Kızlar bu annelik nasıl birseymiş ya acayip duygular içindeyim bebeğimin sarılığı sınırda önerileriniz varmı bize

Elbette ki hayır.
Ben tek yaşıyorum tek çalışıyorum. Önceden ki bundan 4-5 sen eönce, para artırırdım. Şimdi ucu ucuna gidiyorum ki işimde zam da aldım. Ama zam eridi. Yetişmiyor bazen , güzel annemi arayıp azcık borç alıyorum, ddiğer ay onu ödüyorum hemen, ama sonra ay sonu tekrar arıyorum. Her ay da almak istediğim borç miktarı artıyor. Ben bilmiyorum ne yapcam.

Elbette ki hayır.
Ben tek yaşıyorum tek çalışıyorum. Önceden ki bundan 4-5 sen eönce, para artırırdım. Şimdi ucu ucuna gidiyorum ki işimde zam da aldım. Ama zam eridi. Yetişmiyor bazen , güzel annemi arayıp azcık borç alıyorum, ddiğer ay onu ödüyorum hemen, ama sonra ay sonu tekrar arıyorum. Her ay da almak istediğim borç miktarı artıyor. Ben bilmiyorum ne yapcam.
Son zamanlarda gördugum herkes aksamlari evinde tv ışığı ile oturuyor battaniye altinda.
İnsanlar calisiyor calisiyor ama evinde ne sicacik oturabiliyor nede ışığıni acip oturabiliyor.
Ev internetini kapatip telefonunda ki ile idare etmek icin aksamdan aksama telinin internetini acar oldu insanlar gercekten süreç çok zor çok ağır.
Allah herkesin yardimcisi olsun.
Nerden kısacagini sasirdi insanlar

Kesinlikle. Ben tek başıma geçinemiyorum. E kadınsın bir sürü ek masrafın var. Bir rimel alayım diyorum fiyatına bakıyorum, ay neyse bu ay almayayım diye diye rimel kalmamış. Oje alayım diyorum onda bile düşünüyorum. E ben bunları alamayacaksam neden çalışıp kendimi harap ediyorum?
Bir de çocuk geçindiren kadınları düşününce içime afakanlar basıyor, çocuk geçindiren ailesine bakan erkekler ne yapıyor? nasıl bir psikoloji içindeler cidden bilmiyorum. Birikmiyor ki yarını düşünmeyeyim, ben gelecek ay işsiz kalsam yok işte.

Kesinlikle. Ben tek başıma geçinemiyorum. E kadınsın bir sürü ek masrafın var. Bir rimel alayım diyorum fiyatına bakıyorum, ay neyse bu ay almayayım diye diye rimel kalmamış. Oje alayım diyorum onda bile düşünüyorum. E ben bunları alamayacaksam neden çalışıp kendimi harap ediyorum?
Bir de çocuk geçindiren kadınları düşününce içime afakanlar basıyor, çocuk geçindiren ailesine bakan erkekler ne yapıyor? nasıl bir psikoloji içindeler cidden bilmiyorum. Birikmiyor ki yarını düşünmeyeyim, ben gelecek ay işsiz kalsam yok işte.
Dün markete gittim bir peynir bir paket tavuk var elle tutulur diyebilecegim gerisi ufak tefek ihtiyac seyler 310 lira odedik.
Demek ki bulgurdu pirincdi herseyi almaya kalksam 2000 lira belki yetmeyecek.
Gecen seneler hic degilse az cok gidamizi vs alabiliyorduk, elimdeki stoklar bitince alisveris yaptigim ayın sonunu nasil getirecegiz merak ediyorum gercekten.
E cocuk var illaki ihtiyaclari oluyor, istekleri oluyor her zaman olmaz diyemiyosun, nasıl olacak bilmiyorum bundan sonrasi

Birinci haftadan bildiriyorum yıkılmadım ayaktayım 💐

chamallows chamallows ne yaptın gittin mi eşinin yanına yerleştin mi

Khomyuk Khomyuk deniz nasıl oldu
Kolay gelsin taze anne😍😍
Benimki iyileşti şükür antibiyotikler tabii topladı. Bu hafta ara tatildeyiz hepimiz çekirdek aile evde pineklemece yapacağız. Hastalıklara da bi hafta mola tabii😄😄 okullar açılınca başlarız yine

Evet canim yerlestik, sen nasilsin
Gözün aydın yeni mutluluklar getirsin eviniz size nasıl enerji değişikliği olmuştur Bi ortam değişince bende durumlar karışık Bi bakıyorum iyiyiz Bi bakıyorum günlük 2 saatlik uyku ile duruyorum yiyeceklere adete olmaya çalışıyorum meğer çok gazlı acı şeyler yiyo muşum annem hepsini yasakladı ilk etapladı ufak ufak izin var sadece 😏
Kolay gelsin taze anne😍😍
Benimki iyileşti şükür antibiyotikler tabii topladı. Bu hafta ara tatildeyiz hepimiz çekirdek aile evde pineklemece yapacağız. Hastalıklara da bi hafta mola tabii😄😄 okullar açılınca başlarız yine
Aile saadeti 🥲 şuan hayal ettiğim tek şey

Size aslında lohusalık ile birsey soracağım Yanlız kalmaması vs vs diye birsürü şey varmış e annemde gidecek Bi hafta daha kalıp sizlerde nasıl olmuştu dikkat ettiniz mi buna

Gözün aydın yeni mutluluklar getirsin eviniz size nasıl enerji değişikliği olmuştur Bi ortam değişince bende durumlar karışık Bi bakıyorum iyiyiz Bi bakıyorum günlük 2 saatlik uyku ile duruyorum yiyeceklere adete olmaya çalışıyorum meğer çok gazlı acı şeyler yiyo muşum annem hepsini yasakladı ilk etapladı ufak ufak izin var sadece 😏

Aile saadeti 🥲 şuan hayal ettiğim tek şey

Size aslında lohusalık ile birsey soracağım Yanlız kalmaması vs vs diye birsürü şey varmış e annemde gidecek Bi hafta daha kalıp sizlerde nasıl olmuştu dikkat ettiniz mi buna
Ben annemle aynı şehirdeydim. Ondan yalnız kaldım ama sabah kahvaltı saatinde annem geldi. Ablam öğlen çıkıp gelirdi. Akşam yalnızdık ve nöbetleşe uyuduk ilk ay doktoru öyle demişti bize. Kayınvalidem gelip kalsın istemedim, annem kalsa o da isterdi kalmak ondan o dönem öyle bir karar aldım. Eşim gelince işten annem dönerdi evine. Zaten yalnız kaldıkça kolaylaşıyor açıkçası. Yoksa hep bakım veren anneanne babanne oluyor, öyle tut böyle tut. Kendim kalınca ilk gün korksan da devamı daha kolay oluyor açıkçası. Ben rutinimi oluşturmuştum üçüncü ayımda

X