• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Artıları var mıydı peki? Yani kardeş önemli ama bazen olması daha kötü oluyor. Mesela benim ablamla asla abla kardeş ilişkisi olmadı, hiçbir paylaşımımız yoktu, kıskanç, bencil ve sadece kendini düşünen bir abla.
benim de teyzem öyle 1 teyzem var annemi hep kıskandı ne yapsa yaranamadı.ben tek çocuğum ama kızkardeş isterdim

Ya zoruma gidiyor ama. Ben bu hastalığı plajda düğünde kapmadım. Hastane de kaptım. Tamam pamuklara sarmasınlar ama “eee nöbetlerini napıcaz tutman lazım”da demesinler. Hallederix sen dinlen desinler. Önemli olan sağlığın desinler.
hakkınız ödenmez

Ya zoruma gidiyor ama. Ben bu hastalığı plajda düğünde kapmadım. Hastane de kaptım. Tamam pamuklara sarmasınlar ama “eee nöbetlerini napıcaz tutman lazım”da demesinler. Hallederix sen dinlen desinler. Önemli olan sağlığın desinler.
Bu ülkede neye öyle deniyor ki, her türlü etinden sütünden ve yününden son damlasına kadar faydalanmaca, işi bitince kenara atmaca...

hakkınız ödenmez
Ya vallahi ekstra birşey istemşyorum insani davransınlar kafi. Benim babamın parası var calısmasam da maasımdan fazla alırım ama şu ben kendi ayaklarımın üstünde durcam!!!! tavrımla beraber kendimi doğunun bir ucunda tek fonksiyonu Bim gezmek olan bir yerde tek hastaya of demeden herkese güleryüzle yaklaşan gercekten idealist ve işinde başarılı biriyim. Neden soğutuluyorum ki

Artıları var mıydı peki? Yani kardeş önemli ama bazen olması daha kötü oluyor. Mesela benim ablamla asla abla kardeş ilişkisi olmadı, hiçbir paylaşımımız yoktu, kıskanç, bencil ve sadece kendini düşünen bir abla.
Benim ablam var, o olmasaydı ben olmazdım.
Şöyle diyeyim Ank da kaza yaptım ve ablam o sıra Batman’daydı.
İlk aradığım insan oydu ve ne gerekiyorsa oradan yetişti, halletti, ekiplere eşe dosta bile haber veren, ertesi gün ilk uçakla gelen yine kendisiydi.
Ha kaza dediysem maddi hasarlı bir kaza, kimseye bir şey olmadı:)
Ablam yani, 33 yaşında insanım, şu dk arasam uykusundan kalkar, ceza dinlemez gelir.
Maddi manevi öyle...

Ya vallahi ekstra birşey istemşyorum insani davransınlar kafi. Benim babamın parası var calısmasam da maasımdan fazla alırım ama şu ben kendi ayaklarımın üstünde durcam!!!! tavrımla beraber kendimi doğunun bir ucunda tek fonksiyonu Bim gezmek olan bir yerde tek hastaya of demeden herkese güleryüzle yaklaşan gercekten idealist ve işinde başarılı biriyim. Neden soğutuluyorum ki
Şuan siz sağlık çalışanları ülkenin gözünde insan değilsiniz, yorulmaya hasta olmaya ya da diğer ihtiyaçlara hakkınız yok.
Öyle bakılıyor maalesef, e tepedekiler böyle bakınca sonuç kaçınılmaz.
Covidin sağlık çalışanlarında meslek hastalığı kabul edilmesine bile ağzım açık baktım ben, çok enteresan, nasıl onayladılar acaba...

Şuan siz sağlık çalışanları ülkenin gözünde insan değilsiniz, yorulmaya hasta olmaya ya da diğer ihtiyaçlara hakkınız yok.
Öyle bakılıyor maalesef, e tepedekiler böyle bakınca sonuç kaçınılmaz.
Covidin sağlık çalışanlarında meslek hastalığı kabul edilmesine bile ağzım açık baktım ben, çok enteresan, nasıl onayladılar acaba...
Yasak saatinde çalıştığım hastaneden dönüyordum polis çevirdi iş yeri kimliğimi gösterdim bizim size BU DÖNEMDE saygımız sonsuz dedi dkgöglgkf tşkkrlr dönem için :D amaan normalde çok sallamam zaten ama işte hastayım duygusalım, az önce ağlayarak kustum 🤣🤣

İşte burada vicdan devreye giriyor, ben gitsem başkası gelecek ve aynı muameleyi görecek ama ben kendimi kurtaracağım vs vs.
İdeallerle insanın kendi benliği hep çelişmek zorunda mı ya...
Ya çalışacak adam çoooook. Kendimi övmeyi sevmem ama benim gibi çalışanı zor bulurlar. Ben insanlara rahatımı bozan kişiler olarak bakmıyorum. Normalde sizciyimdir iş arkadaşlarıma da x hanım diye hitap ederim ama buranın kendi halkı taşralı, teyzem amcam dede -küçük çocuğa,yavrum çocuğum- korkutmadan cebimden gidip oyuncak alıp işimi kolaylaştırmışlığım işim olmadığı halde (tecrübeli servis hemşiresiyim) yalnız olan hastalara ekstra özen göstermişimdir çünkü hastalar yaraları acıları ağrıları var. Amaan neyse işte doldum

Ya çalışacak adam çoooook. Kendimi övmeyi sevmem ama benim gibi çalışanı zor bulurlar. Ben insanlara rahatımı bozan kişiler olarak bakmıyorum. Normalde sizciyimdir iş arkadaşlarıma da x hanım diye hitap ederim ama buranın kendi halkı taşralı, teyzem amcam dede -küçük çocuğa,yavrum çocuğum- korkutmadan cebimden gidip oyuncak alıp işimi kolaylaştırmışlığım işim olmadığı halde (tecrübeli servis hemşiresiyim) yalnız olan hastalara ekstra özen göstermişimdir çünkü hastalar yaraları acıları ağrıları var. Amaan neyse işte doldum
Yasak saatinde çalıştığım hastaneden dönüyordum polis çevirdi iş yeri kimliğimi gösterdim bizim size BU DÖNEMDE saygımız sonsuz dedi dkgöglgkf tşkkrlr dönem için :D amaan normalde çok sallamam zaten ama işte hastayım duygusalım, az önce ağlayarak kustum 🤣🤣
Sen şimdi bunları düşünme, kendi sağlığına odaklan.
Sonrasına eşinle oturur, konuşur ve karar verirsiniz.
Bencil kişilerden oluşan bir toplumuz, yineliyorum.
Senin hastalığından ziyade o an işleyiş ve eksiklik düşünülüyor, aksi olsa şaşardım zaten.
Bugün haberlerde de gördüm, 2 ay arayla iki kere covid olan hemşire iş başı yapmış yine.

Ailen nasıl, annen?
Topluca ayrı yerlerde aynı anda oldunuz, Yabanelma Yabanelma da atlattı aynı şekilde ailesiyle.

Sen şimdi bunları düşünme, kendi sağlığına odaklan.
Sonrasına eşinle oturur, konuşur ve karar verirsiniz.
Bencil kişilerden oluşan bir toplumuz, yineliyorum.
Senin hastalığından ziyade o an işleyiş ve eksiklik düşünülüyor, aksi olsa şaşardım zaten.
Bugün haberlerde de gördüm, 2 ay arayla iki kere covid olan hemşire iş başı yapmış yine.

Ailen nasıl, annen?
Topluca ayrı yerlerde aynı anda oldunuz, Yabanelma Yabanelma da atlattı aynı şekilde ailesiyle.
Annem daha iyiymiş babam da annemin geçirdiği evreleri geçiriyor şu an. Atak döneminde yani. Zaten aklımın yarısı onlarda gerçekten book gibi bir hafta geçirdim. Kabus gibiydi allah bugünleri aratmasın.

Annem daha iyiymiş babam da annemin geçirdiği evreleri geçiriyor şu an. Atak döneminde yani. Zaten aklımın yarısı onlarda gerçekten book gibi bir hafta geçirdim. Kabus gibiydi allah bugünleri aratmasın.
Amin amin, aratmasın da yaşatmasın da.
Önce can dedikleri bu işte, diğer her durumu gözardı et aklında, sağlığına odaklan.
Biran önce iyileşirsen ancak diğer her şeyle ilgilenebilirsin.
Ay sana yazarken kendimi çok tuhaf hissediyorum gerçekten işin pirine kendi aklımca bir şeyler söyleme çabası😂
Bacım sen hepimizden iyi biliyorsun işte yapman gerekeni, sıkma canını başka hiçbir duruma, olur mu?

Merhaba canım çok ağrılı bir süreçteyim maalesef giremedim, bugün işyerine gittim test verdim pozitif çıktım tabi. Hemen iyileş nöbete gel tarzı tavırlar canımı sıktı, hastalığa mı üzüleyim iyileşmeye mi odaklanayım bilemedim
nasi vixdansizlik anlamadim, sen nasilsin bigun kacinci gun

Çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce atlatırsınız.

Salı-çarşamba hastalığın atak dönemindeyim çoook kötüydüm, son iki gün boğaz kısmındayım Boğazım çok agrıyor yutkunamıyorum ama eklem ağrılarım eskisi kadar şiddetli değil,başağrımda çok yoğun değil. Ennn zorlu dönemleri ilaçsız geçirdim asıl o zaman lazımdı ilaç bana. Evet verdiler bu akşam başladım favipiravire
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Amin amin, aratmasın da yaşatmasın da.
Önce can dedikleri bu işte, diğer her durumu gözardı et aklında, sağlığına odaklan.
Biran önce iyileşirsen ancak diğer her şeyle ilgilenebilirsin.
Ay sana yazarken kendimi çok tuhaf hissediyorum gerçekten işin pirine kendi aklımca bir şeyler söyleme çabası😂
Bacım sen hepimizden iyi biliyorsun işte yapman gerekeni, sıkma canını başka hiçbir duruma, olur mu?
Yok ya olur mu öyle şey, insanın sevdikleri vs işin içinde olunca tüm bilgiler yok oluyor birilerinin herşey düzelecek demesine ihtiyaç duyuyorsun çaresizce. Çok teşekkür ederim 🥰❤️
nasi vixdansizlik anlamadim, sen nasilsin bigun kacinci gun
Boğazım kötü, tahminlerime göre hastalığın 6.günümdeyim uç noktası geçti , muhtemelen ya ciğere indi ya da inmek üzereyken ilaçları aldım

Back