Geçinemeyenler kulübü

Yaaa benim saçım bildiğin kıvırcık yani zorunlu fön falan çektirince çok hoşuma gider hafif Bi kabarıklık oluyo illaki ne yaparsan yap daha Bi dolgun duruyo ya o haali gibi olsa fena olmaz
Bebekte kıvırcık olsun anası kılıklı olsun😍 kıvırcık oğlanlar çok yahusuhluuuu

Tamam😓

İsme karar verebildiniz mi
Gerçi önünüzde uzun bı sure var
Yarıladık hamileliği Bi bu kadar daha var zorunlu ama sanki çabuk geçiyo zaman daha dün gibi size anlattığım olmuyo benim bebeğim Bi hamile kalsam falan diye 😔

isim için net birsey yok önüme güzel birsey çıksa hemen değiştiriyorum yok yok bu olsun diye 😁

Yarıladık hamileliği Bi bu kadar daha var zorunlu ama sanki çabuk geçiyo zaman daha dün gibi size anlattığım olmuyo benim bebeğim Bi hamile kalsam falan diye 😔

isim için net birsey yok önüme güzel birsey çıksa hemen değiştiriyorum yok yok bu olsun diye 😁
Öyle gerçekten.
Ben arkadaşa test yap diye ısrar ettiğim daha dün sanki.
Yarın doğuracak 🤦🤦🤦 inanılmaz hızlı geçti süreç benim için bile sonuçta dışarıdan gözlemciyim ben.

Çabucak doğur da ikinciyi istiyorum seremonilerine başlayalım😂

Öyle gerçekten.
Ben arkadaşa test yap diye ısrar ettiğim daha dün sanki.
Yarın doğuracak 🤦🤦🤦 inanılmaz hızlı geçti süreç benim için bile sonuçta dışarıdan gözlemciyim ben.

Çabucak doğur da ikinciyi istiyorum seremonilerine başlayalım😂
Aaa Aaa duymamış oluyum bunu sen diyorsun bide 🤭 zorunlu hanım sıra sizde sanki yavaş yavaş kaçarı da kalmadı evini de taşıdın tatili de yaptın ne kaldı geriye bahanen söyle bakim 😁 ikinci seremonilerinde deniz ve khomyuk var ayrıca Bi süre ilişmeyin bana 😃

Aaa Aaa duymamış oluyum bunu sen diyorsun bide 🤭 zorunlu hanım sıra sizde sanki yavaş yavaş kaçarı da kalmadı evini de taşıdın tatili de yaptın ne kaldı geriye bahanen söyle bakim 😁 ikinci seremonilerinde deniz ve khomyuk var ayrıca Bi süre ilişmeyin bana 😃
Peşpeşe yapsak beraber buyuseler de, her çocukta ayrı ayrı sinir krizi geçirmekten kurtuluruz diye dusundumdu 😂😂😂

X