- 17 Aralık 2015
- 26.454
- 48.161
- Konu Sahibi chamallows
- #28.321
Bem tercih ederdim tam kivircik yada tam düz yıka çık mis.Benim saçlar inek yalamış gibi dumduz bunu mu tercih edersin yani
Dalgali sac illa bi operasyon istiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bem tercih ederdim tam kivircik yada tam düz yıka çık mis.Benim saçlar inek yalamış gibi dumduz bunu mu tercih edersin yani
Bebekte kıvırcık olsun anası kılıklı olsun kıvırcık oğlanlar çok yahusuhluuuuYaaa benim saçım bildiğin kıvırcık yani zorunlu fön falan çektirince çok hoşuma gider hafif Bi kabarıklık oluyo illaki ne yaparsan yap daha Bi dolgun duruyo ya o haali gibi olsa fena olmaz
Yaaa kız olsa neyse de zorunlu erkekde de hoşlanmam kıvırcık saçtan ta babasına çeksin o konuda aminBebekte kıvırcık olsun anası kılıklı olsun
TamamYaaa kız olsa neyse de zorunlu erkekde de hoşlanmam kıvırcık saçtan ta babasına çeksin o konuda amin
Yarıladık hamileliği Bi bu kadar daha var zorunlu ama sanki çabuk geçiyo zaman daha dün gibi size anlattığım olmuyo benim bebeğim Bi hamile kalsam falan diyeTamam
İsme karar verebildiniz mi
Gerçi önünüzde uzun bı sure var
Öyle gerçekten.Yarıladık hamileliği Bi bu kadar daha var zorunlu ama sanki çabuk geçiyo zaman daha dün gibi size anlattığım olmuyo benim bebeğim Bi hamile kalsam falan diye
isim için net birsey yok önüme güzel birsey çıksa hemen değiştiriyorum yok yok bu olsun diye
Aaa Aaa duymamış oluyum bunu sen diyorsun bide zorunlu hanım sıra sizde sanki yavaş yavaş kaçarı da kalmadı evini de taşıdın tatili de yaptın ne kaldı geriye bahanen söyle bakim ikinci seremonilerinde deniz ve khomyuk var ayrıca Bi süre ilişmeyin banaÖyle gerçekten.
Ben arkadaşa test yap diye ısrar ettiğim daha dün sanki.
Yarın doğuracak inanılmaz hızlı geçti süreç benim için bile sonuçta dışarıdan gözlemciyim ben.
Çabucak doğur da ikinciyi istiyorum seremonilerine başlayalım
Peşpeşe yapsak beraber buyuseler de, her çocukta ayrı ayrı sinir krizi geçirmekten kurtuluruz diye dusundumduAaa Aaa duymamış oluyum bunu sen diyorsun bide zorunlu hanım sıra sizde sanki yavaş yavaş kaçarı da kalmadı evini de taşıdın tatili de yaptın ne kaldı geriye bahanen söyle bakim ikinci seremonilerinde deniz ve khomyuk var ayrıca Bi süre ilişmeyin bana
Benim oğlum öyleBebekte kıvırcık olsun anası kılıklı olsun kıvırcık oğlanlar çok yahusuhluuuu
Kıvırcık saçi 1832.sayfada da konusmusuzYaaa kız olsa neyse de zorunlu erkekde de hoşlanmam kıvırcık saçtan ta babasına çeksin o konuda amin
Senin oğlanı kumral saçlı bı çocuk olarak gözümde canlandiriyordum doğru mu acaba renk olarak
Deme öyle her yerde ilgi çekiyor. Oğluşumdan biliyorum düz saçtan daha çok iltifatlar alıyor. 20 kişilik kreşte tek kıvırcık benimki herkes onu söyler banaYaaa kız olsa neyse de zorunlu erkekde de hoşlanmam kıvırcık saçtan ta babasına çeksin o konuda amin
Açık kumral kıvırcıkSenin oğlanı kumral saçlı bı çocuk olarak gözümde canlandiriyordum doğru mu acaba renk olarak
Tamda öyle hayal etmiştimAçık kumral kıvırcık
İveeett
İveeett
Yok akrabalik yokda hem komşular sanirim hemde ailecek samimiler.Y sen biliyomusun Bülent şakrak la Hazal Kayanin akrabalığı filan mı var .
İkide bir abim canım abim mod on .
Merak ettim oğluna da halacim diyor da ?
Ömrüm boyunca yanidnayim halacim filan deyince dedim neyine güveniyor acaba .Yok akrabalik yokda hem komşular sanirim hemde ailecek samimiler.
Belkide akrabadie bilmiyorum kiÖmrüm boyunca yanidnayim halacim filan deyince dedim neyine güveniyor acaba .
Anca akraba olursa belki .
Ondan kurcaladim