Geçinemeyenler kulübü

Otelde olmak var şimdi yemek önüne gelecek yatağını bile toplayan var ah ah 😁😁 buzluk işini bende çok seviyorum ya yaparken ne kadar homurdansamda
Ay öyle deyince iliklerime kadar hissettim .
Bende yaprakları sararken ne lanet etmiştim.
Eşime annen bidahaa yaprak toplamasin
çöpe Atcam sar sar bitmiyor diye aglanmistim😂😂😂😂

Yinede baya yaptın onu yapamayanlar da var 😁😁 yorgunluğun yeni yeni çıkar şimdi senin ya dinlen bol bol

Camı açsanda fayda yokki bakıyım da Bi klima siparişi bari veriyim pekde anlamam hangi özellikler iyi olurda bu yaz idare etsin beni yeter
Vantilatör al beybisi koca klimayi napacan

Ay öyle deyince iliklerime kadar hissettim .
Bende yaprakları sararken ne lanet etmiştim.
Eşime annen bidahaa yaprak toplamasin
çöpe Atcam sar sar bitmiyor diye aglanmistim😂😂😂😂
Kaynana gibi kaynana maşallah 😁 Benimde elinde herşeyi var köyde kalıyo ama sütü yoğurdu yaprağı herşeyi burdan hazır gidiyo

Ay Bodrum'da üstüme üstüme su atıyordu klima .bişey .
Beş saniye aralıklarla
Ferahliyodum
O muymuş 😂ilk biri hapsurdu sanmıştım
Orda varmi bilmem ama muhakkak vardir diye dusunuyorum, burdaki kafelerde yazin boru gibi bir seyin icinden su fışkırıyor 😂
Ah ne cekti o fiskiyelerden benim sevgiliyle bulusmak icin dalgali saca duz fon cektiren bahtsiz kaderim 😁

Orda varmi bilmem ama muhakkak vardir diye dusunuyorum, burdaki kafelerde yazin boru gibi bir seyin icinden su fışkırıyor 😂
Ah ne cekti o fiskiyelerden benim sevgiliyle bulusmak icin dalgali saca duz fon cektiren bahtsiz kaderim 😁
Yaaa saçların dalgalı miii😍😍😍

Merhaba.
Biogaia damlaydı sanırım, onu kullandık.
3 ya da 4. Ayda geçti.
Halk arasında para bağlama vs uygulanıyor.
Ben bezinin bantlarını göbeğine denk gelecek şekilde bağlardım, o kısma biraz baskı oluştururdum.
Aslında dışarıdan müdahaleyle düzelir bir durum değil.
Ağlama, ıkınma, gaz sıkıntısı vs ile kendisini kasıyor çocuk ve bir de huy olarak ağlak ise o ‘ağlamaktan çatladı’ deyimi gerçekleşiyor.
Bize dr 4 yasina kadar birsey yapamayiz geçmezse 4 yasinda ameliyat ddi baska bir dr a daha mi görünsek belki dediginiz gibi damla gibi birşeyler mi uygularlar
Bende youtube da gördüm düğme koyup sarıyorlardı bende sarıyorum ama etki eder mi bilmiyorum bizimki de gaz çıkartırken cok çıkıyor gobegi dışa doğru 😥 ne yapacağımı bilemedim

Bize dr 4 yasina kadar birsey yapamayiz geçmezse 4 yasinda ameliyat ddi baska bir dr a daha mi görünsek belki dediginiz gibi damla gibi birşeyler mi uygularlar
Bende youtube da gördüm düğme koyup sarıyorlardı bende sarıyorum ama etki eder mi bilmiyorum bizimki de gaz çıkartırken cok çıkıyor gobegi dışa doğru 😥 ne yapacağımı bilemedim
Geçmiş olsun

Neden 4 yasa kadar bisey yapamiyolarmis? Benim yigenim 7 8 aylikken ameliyat oldu

Siz başka bir doktora daha götürün.
Size gaz için damla, masaj önerileri vs verir en azından.
4 yaşa kadar beklenmiyor, maksimum 2 ya da 1 diye hatırlıyorum.
Kiraz çekirdeği yastığı da edinin, genel olarak 5. Ayda kendiliğinden geçen bir durum bu, çok da yaygın.

X