Geçinemeyenler kulübü

Tikaliydi ama akmiyordu dimi.
Cunku kovitte burun akintisi olmuyormus diye duydum.
Yani gripken saril saril akan bir burundan ziyade iltihap gibi daha kati kivamda tikanmis bir burun gibi oluyormus
Bizim şorul şorul akıyor ve ateş yok. Viralde denizin illa ateşi olurdu. Bunda 37 bile olmadı. Bilemedim yaaa.

Benim tıkalıydı deniz ya tam tersi nefes alamıyordum tuzlu su falan anca açmıştım

Canım pozitiften sonra altı ay aşı hakkı olmuyor sağlıkçılarda dört ay sanırım. Altı ay aşı hakkım olmaz o zaman. Benim şu an ateş yada ne bileyim nefes sorunum yok. Burnum akıyor, boğazım biraz kaşınıyor bir de başım ağrıyor. Ama bu senenin başından beri naş ağrım bitmedi. Emin de olamadım ondan

Bizim şorul şorul akıyor ve ateş yok. Viralde denizin illa ateşi olurdu. Bunda 37 bile olmadı. Bilemedim yaaa.

Canım pozitiften sonra altı ay aşı hakkı olmuyor sağlıkçılarda dört ay sanırım. Altı ay aşı hakkım olmaz o zaman. Benim şu an ateş yada ne bileyim nefes sorunum yok. Burnum akıyor, boğazım biraz kaşınıyor bir de başım ağrıyor. Ama bu senenin başından beri naş ağrım bitmedi. Emin de olamadım ondan
Evde zencefil bal limon yap istersen hemen bogaz yanmasina falan baya iyi geliyor.
Birde yagmur falan yagiyormu hala gecen haftalarda esimde sizin gibiydi ates yok bogaz burun akintisi sinuzit faranjit falanda olabiliyor bu mevsimlerde.

Khomyuk Khomyuk birde zencefil karanfilden ziyade 1 silme cay kasigi zencefil 1 tatli kasigi bal 1 dilim limon karistirip ic su katmadan.
Uzerine su falan icme bi 15 dk falan

Amaan uyanırsa çıldırır boşver.
Ya baktım biraz google a da bebeklinick bebeklinick in ablası da demek ondan akıntı yaşadı. Delta varyasyonda koku alma da fln sıkıntı olmuyormuş. Sadece baş ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısıymıl. Yani ben ya covid değilim yada delta bulduk nerden bulduysak🥲
Ya ben bu deltayla ilgili bir sey okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Aslinda delta varyanti istedikleri iyi yonde mutasyonmuş ama insanlar aşı olsunlar diye bunu soylemiyorlarmis sanirim.

Ya kızlar bu arada aşımın üstünden iki buçuk hafta geçti herhalde. Ama üç gündür oğlanda da bende de geniz akıntısı, burun akıntısı başladı. Boğazım da yanıyor sanki. Durdum durdum da aşılanınca mı covid oldum ki ya. İkinci aşıyı kaptırmak istemiyorum ondan gitmem doktora da huylandım açıkçası. Napsam sizce
Sanmam aşıyla alakalı olacağını.
Havalar malum, sabah yaz akşam aralık, ne idüü belirsiz.
Üşütmüşsünüzdür birazcık, çok geçmiş olsun.
2. Dozu istememenin başka sebebi var mı?

Ben bu saydıklarını 1,5 senede inan ki 40 kere falan yaşadım.
Aklımıza hemen covid geliyor ama değil, sıralaması farklıymış covidin.
Buradan sen de hakimsindir sürekli hastayım zaten ben😂
Olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bir farklılık hissediyorsun, akşam çok iyiyken sabah yatak döşek kıvam, yatınca biraz toparlanma ama ardından daha beter 1 gün içinde sanki 10 günlük hastaymış kıvamı yaşatıyormuş.

X