- 17 Ocak 2020
- 27.567
- 39.833
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.961
O bölgeyi ya ağartirsa diye tedirgin oldum
Agartici bisey degil islatip sık fisfisi.O bölgeyi ya ağartirsa diye tedirgin oldum
Tsekkur ederim chammmAgartici bisey degil islatip sık fisfisi.
Ben denizin kiyafetlerindeki lekelere kullaniyorum.
Agartmiyo
Agartici bisey degil islatip sık fisfisi.
Ben denizin kiyafetlerindeki lekelere kullaniyorum.
Agartmiyo
Keşke ilk gün sorsaydın canım denesene Bi denizin dediğini daha niye denemedinUzerine üç beş gün geçtiği için etki eder mi ki acaba .
Denizin gida boyali keceli kalemle cizilmis kiyafetlerindeki lekeleri cikariyo, onuda cikarir.Uzerine üç beş gün geçtiği için etki eder mi ki acaba .
Ay ben de deneyeyim bunu koltuklarıma sürekli içecek döküldüğü için kötü görünüyor bir akşam silip yatarım. Hangi marketten alıyorsun adı ne?Denizin gida boyali keceli kalemle cizilmis kiyafetlerindeki lekeleri cikariyo, onuda cikarir.
Az oncede arabanin koltuklarini sildim mesela onla
101 den aliyorum viking premium cok amacli temizleyici, pembe olan.Ay ben de deneyeyim bunu koltuklarıma sürekli içecek döküldüğü için kötü görünüyor bir akşam silip yatarım. Hangi marketten alıyorsun adı ne?
En kısa zamanda deneyeceğim valla. Koltuklarım düzelsin bana yeter101 den aliyorum viking premium cok amacli temizleyici, pembe olan.
Hatta wc icinde cam kokulu olan bir deterjani var oda cok guzel.
Bildigim kadariylada urunleri vegan.
Benim salon koltuklarinida sildik 1 ay once, biraz bu deterjandam birazda beyaz sabun eritip koydum mis gibi oldular.En kısa zamanda deneyeceğim valla. Koltuklarım düzelsin bana yeter
Gece söylediKeşke ilk gün sorsaydın canım denesene Bi denizin dediğini daha niye denemedin
Vanish aldım artık.Uzerine üç beş gün geçtiği için etki eder mi ki acaba .
Gece söylediaçık dükkanı nerde bulam
İlk gün tatildeydimbikç saat sonra akşamına imkan yarattım
Keşke ilk gün sorsaydın canım denesene Bi denizin dediğini daha niye denemedin
dimi, NasilsinnnHafta sonu olduğu için mi sessiz burası gene
Ben yardım almayanlardanım denizciğim bilgim yok.Kizlar bu arada bu hafta ici yada onumuzdeki hafta tam gun temizlige bayan almak istiyorum.
Surekli almadigimdan ne yaptiracagimida sasirip mahcupta oluyorum acikcasi.
Benim ozellikle mutfak dolaplarimin camlarinin vede fayanslarimin silinmesi lazim.
Cok buyuk fayans olan alanlar dusunmeyin bir kucuk wc. Orta boy bir banyo, kucukde bir ebeveyn banyom var.
Mutfak dolaplarimda oyle cepe cevre dolap degil toplasaniz 7 8 goz falan.
Bir gune sigarmi bu isler yoksa azmi