Geçinemeyenler kulübü

Hayat size güzel😂
Şaka bir yana ismi geçen şehirleri okumak bile insanı hayale daldırıyor, şans işte.
Bu ülkenin batı kıyılarında olmak bana göre büyük şans.
Sürekli batıda olmak evet sans ama sadece yazın olmak çokta sans değil😂
Egeli olmak güzel ama
Bahceli evde büyümek de çok güzel
Oğlum benım kadar sanslı olmasa da bu konuda yınede az da olsa tadabılıyor
Darısı tüm muğla aydın izmir de yaşamak isteyen arkadasların başına🙏

Egeli olmak güzel ama
Amiiin 😁

Egeli olmak güzel ama
Çok içten bir Amin😊

Uzun bir suredir markete girmiyordum hersey onlinedı.
Durum çok vahim kızlar 😔
İşsiz gucsuz kalanlara bir kez daha cigerim sizladi ya 😔

Sürekli zam mı geliyor bu fiyatlara acaba? Yani toplam alışveriş ücretinin arttığını farkediyorum ama tek tek ürün zamlarına çok dikkat etmedim. 100 lira hesap çıkıyor bakıyorum bişey yok torbanın içinde.
Benim kiza beyaz peyniri hep ayni marka aliyorum, her aldigimda en kotu 25 kurus 50 kurus zamlanmis oluyor.

Evet süt ürünleri çok zam yedi onun farkındayım tire süt var burda onu alıyorduk çok zamlandı ellerim geri gidiyor alirken
Allah yardimcimiz olsun ya.
Eskiden bu gittigim market baya kalabalik olurdu, burdaki buyuk 3 5 marketten biri.
3 5 musteri ancak vardi ve bugun ayin 16 si millet orda izdiham yaratirdi bu tarihlerde

Benim kiza beyaz peyniri hep ayni marka aliyorum, her aldigimda en kotu 25 kurus 50 kurus zamlanmis oluyor.
Senin de 3 yaslarinda bir kizin vardi degil mi? Bir soru kafama takiliyor ben tasindim yeni. Kizin oyuncaklarini ara ara ayikliyorum ama anca kopmus kirilmis birseyi cope atabiliyorum. Kinderden cikmis dandik bir oyuncakla bile oynayabiliyor. Ee bu oyuncaklar birikip duruyor nasil azaltma yoluna gidilcek

Senin de 3 yaslarinda bir kizin vardi degil mi? Bir soru kafama takiliyor ben tasindim yeni. Kizin oyuncaklarini ara ara ayikliyorum ama anca kopmus kirilmis birseyi cope atabiliyorum. Kinderden cikmis dandik bir oyuncakla bile oynayabiliyor. Ee bu oyuncaklar birikip duruyor nasil azaltma yoluna gidilcek
Ben bir birine benzer yapida olanlari seciyorum.
Mesela pelusdan 2 tane barbie den 2 tane arabadan 2 tane birakiyorum gerisini toplayip kaldiriyorum depoya.
Bunlardan sıkılinca otekileri ciksriyorum ama evdekilerden barbieler ve egitici laptoplar disindakilerden sıkıldı artik.
Kaldirip ihtiyaci olan birine verip uzun sure oyuncak almayi dusunmuyorum.
Hamur boya kitap vs disinda.

X