- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.701
nişantaşına gittinmi de konuşuyorsun?ordaki fiyatlar hepimizi yer sadece beni değilllTunceli niyeİstanbul nişan taşından alsan daha kărlı
Bir şey olmaz, memur çocuğuyum gördüm doğu batı, dünyanın neresi olursa kabulüm yeter ki dükkan olsunkuzenimin ilk tayin yeri ordan biliyorummm atmadımm.
İstanbul bebesi yim ben bilmezmiyimnişantaşına gittinmi de konuşuyorsun?ordaki fiyatlar hepimizi yer sadece beni değilll
Az önce bizim tv de ev programı var onu izledik kocayla.nişantaşına gittinmi de konuşuyorsun?ordaki fiyatlar hepimizi yer sadece beni değilll
istanbul bebesi olmak başka cadde kızı olmak başka.ben de angara bebesiyim ama ankara sosyetesi hala bir davetiye yollamadı banaİstanbul bebesi yim ben bilmezmiyim
Kızz ank da en prestijli ailelerden birinin yeni bebeği oldu, bir hediyelik yollasaydın, tanışıklık olurdıistanbul bebesi olmak başka cadde kızı olmak başka.ben de angara bebesiyim ama ankara sosyetesi hala bir davetiye yollamadı bana
Saçma onların hayatıistanbul bebesi olmak başka cadde kızı olmak başka.ben de angara bebesiyim ama ankara sosyetesi hala bir davetiye yollamadı bana
yooo hiç de sıkılmammm ama davet etmiyorrr saygısızlarrrSaçma onların hayatısıkılırsın boşver
züleyha duymasın üzülüranaa bende sandim ki kendi kizin var
uykulumusunnnn? ne dolarıı milyonuuu ?boyunuz kilonuz kaç yazdımmm huuuuuuuuu15 milyon dolar mı o paramı yahubenim cebimde 100 milyon var vereyim sana
bir de zayıf ve fitsin demek seni şimdi hiç miii hiççç sevmedimm sütoğlannnnn1.64 57 kilo
85 kiloydum benbir de zayıf ve fitsin demek seni şimdi hiç miii hiççç sevmedimm sütoğlannnnn
Ben de biraz daha yersem olurum 85, ha gayret...85 kiloydum ben