Geçinemeyenler kulübü

Bir donem komikligine gulunce aglama krizlerine giriyorlarda, bu yaslarda daha cok sey oluyo bir soyledigine gulunce o seyi surekli soyluyorlar gül diye.
Komiklik yaptim ben degilmi ne kadar komigim falan diye soruyorlar.
Evet mutlu oldu şapşik gülmeme

Evet mutlu oldu şapşik gülmeme
Mutlu oldugunu gormek mutlu ediyor.
Ben evde bir is yaparken ciddi duruyorsam ozelliklede bir seye dikkat kesilmem gerektiyse, gozlerimi kisinca neden mutsuz duruyosun gulsene, gulumsesene falan diyor.
Gidikliyor daha once guldugum bir sozunu tekrarliyor guleyim diye.
Bende oyle diyince mutluyum zaten çunku sen varsin diyorum, tamam ozaman diyip yikisa yilisa gidiyo yanimdan 😂😂

Mutlu oldugunu gormek mutlu ediyor.
Ben evde bir is yaparken ciddi duruyorsam ozelliklede bir seye dikkat kesilmem gerektiyse, gozlerimi kisinca neden mutsuz duruyosun gulsene, gulumsesene falan diyor.
Gidikliyor daha once guldugum bir sozunu tekrarliyor guleyim diye.
Bende oyle diyince mutluyum zaten çunku sen varsin diyorum, tamam ozaman diyip yikisa yilisa gidiyo yanimdan 😂😂
Yaaa yavrum benim😥

Benim de canım sıkıldı yaaa.
Bir arkadaşım var bugün akşam üzeri görüştük çocuklarla. Bizim site bahçesine geçtik mahalle arkadaşı da geldi denizin. Deniz de onla daha iyi anlaşınca gitti onla oynadı ama müdahale etmedim. Ufak zaten daha ne diyebilirim ki dinlemez de zaten. Arkadaşım evlere ayrıldıktan sonra mesaj atmış. Bizi ikinci plana attın, ben hissederim. Bende bana gelene gelirim gibi gibi. Yani zorla araya sokamam ya çocuk bunlar.

Benim de canım sıkıldı yaaa.
Bir arkadaşım var bugün akşam üzeri görüştük çocuklarla. Bizim site bahçesine geçtik mahalle arkadaşı da geldi denizin. Deniz de onla daha iyi anlaşınca gitti onla oynadı ama müdahale etmedim. Ufak zaten daha ne diyebilirim ki dinlemez de zaten. Arkadaşım evlere ayrıldıktan sonra mesaj atmış. Bizi ikinci plana attın, ben hissederim. Bende bana gelene gelirim gibi gibi. Yani zorla araya sokamam ya çocuk bunlar.
Çok anlamsız olmuş çocuğa gitme annecim mi diyeceğim bu dönemlerde çocuklara ayak uyduruldugunu bilmiyor mu
Bize söylediğin gibi ona da ifade ettin mi netice ne oldu?
Tatlıya baglansin indallah

Çok anlamsız olmuş çocuğa gitme annecim mi diyeceğim bu dönemlerde çocuklara ayak uyduruldugunu bilmiyor mu
Bize söylediğin gibi ona da ifade ettin mi netice ne oldu?
Tatlıya baglansin indallah
Yani onun evinin ordaki parkta da onun oğlu bazen denizi dışlardı. Ben üstünde durmazdım açıkçası. Öyle böyle hepimiz insan ilişkilerinde sorun yaşıyoruz. Böyle böyle öğreniyoruz. Ben hassas değilim sanırım. Yani kusura bakma alınacağını bilemedim bazen deniz de dışarıda kalıyod ama üstünde durmuyorum dedim. O da benim oğlum daha gözlemci sizinkiler kadar hareketli değil dedi. Yani buna da ben napabilirim. İlla oturup oyna diyemem ya. Bizimkiler biraz koşturur düşer, kaydıraktan ters çıkar beraber kayar düşerler. Acımadı der kalkarlar. E o canının yanmasını istemiyor. Benim suçum ne yani? Canım sıkıldı.

X