- 17 Ocak 2020
- 27.600
- 39.879
- Konu Sahibi chamallows
- #27.321
Ben salaş yerlerin yemeklerini daha çok seviyorumOlur ama cok luks bir yer bekleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben salaş yerlerin yemeklerini daha çok seviyorumOlur ama cok luks bir yer bekleme
Ben galiba yanlışlıkla filan hamile kalıcam başka türlü gaza gelipte çocuk yapmayacak gibiyimBi sen gaza gelmiyorsun zorunlu
Ben emzirme konusunda da çok çektim. Meme yaraları, emerek ortada uyuyan bebeyi geri uyutmaya çalışma.Kolik ve bebek nasil uyutulur sorulari bana
Uyumayan bebeyle nasil bas edilir sorulari khomyukla filme
Hoşgeldin oydar, bebişin kokusunu çeke çeke öp bizim içinHoşbuldum, özlemez olur muyum
Hoşbuldum, hayatta olmaz uyanır falan Allah korusunHoşgeldin oydar, bebişin kokusunu çeke çeke öp bizim için
Sık uyanmıyor o zamanHoşbuldum, hayatta olmaz uyanır falan Allah korusun
4 saat mi? Allah'ım ne güzel hayatlar varSık uyanmıyor o zaman
Benimki o aylarda en en fazla dört sat uyurdu da sevinçten uyuyamazdıkay uyandı uyanacak diye heyecandan uyuyamazdım
En çokta o meme yaraları korkunç galiba.Ben emzirme konusunda da çok çektim. Meme yaraları, emerek ortada uyuyan bebeyi geri uyutmaya çalışma.
Tuvalet eğitimi hele 38 aylık flnsı anca başladık baya sancılıydı birine kızdı kı köpekler gibi yere işer cezalandırırdı
Yardımcı olan yok mu anne kayınvalide4 saat mi? Allah'ım ne güzel hayatlar var
Merak etme ekgıda sonrası biraz süren uzar. Bir yaştan sonra gece emzirmesini kesersen kesintisize yakın uyuyorlar. En zor kısmı ilk yıl sonrası nispeten kolaylaşacak4 saat mi? Allah'ım ne güzel hayatlar var
Emmiyor zaten mama yiyoruzMerak etme ekgıda sonrası biraz süren uzar. Bir yaştan sonra gece emzirmesini kesersen kesintisize yakın uyuyorlar. En zor kısmı ilk yıl sonrası nispeten kolaylaşacak
BendeBen salaş yerlerin yemeklerini daha çok seviyorum
filmdelisi donemsel demek kiBen emzirme konusunda da çok çektim. Meme yaraları, emerek ortada uyuyan bebeyi geri uyutmaya çalışma.
Tuvalet eğitimi hele 38 aylık flnsı anca başladık baya sancılıydı birine kızdı kı köpekler gibi yere işer cezalandırırdı
Kaç aylik oldu oydar ?Emmiyor zaten mama yiyoruz
Şubatin ilk ginleriydi 3-4-5-6-7-8 gbi ama asla dokuzu değilKaç aylik oldu oydar ?
O zaman daha da yakın uzun uyuduğu günlerEmmiyor zaten mama yiyoruz
Oğlanlar bir tuhaf bence yaaafilmdelisi donemsel demek ki
Çocuğun yüzüne yüzüne gülme olayı var ya .Oğlanlar bir tuhaf bence yaaa
Bugün ama çok güldüm, salata hazırlamaya yardım etsin istedim. Git içerden basamağını getir koş dedim. Ben köpek değilim anne koç getir diye köpeklerden top istenir dedi
Neden sakin kalsin kiÇocuğun yüzüne yüzüne gülme olayı var ya .
İnsan böyle bı olayda nasıl gülmesin ki mesela.
Kahkaha attm
Sen sakin kalabildin mi o an
Gulmeyecekmisiz de rencide oluyomus çocuk ne manaysaNeden sakin kalsin ki
O sakin kalma olayi taskinlik yaptiklarinda oluyor.
Yani bir sey icin direterek aglarken mesela tipi komik gelsede gulmeyeceksin gibi