• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Eve kedi alsam, almayi dusunuyordum robot supurge ama ben halilari, koltuklari supurgenin agzini söküp kaziyan bir insanim, o yuzden robot supurge benlik degil😅😅
Robot supurge en cok kedili eve lazim aslinda.
Soyle ben her gun gunde 2 3 kere ev supururdum kizdan dolayi.
Bu supurgeyi aldigindan beri ev eskisi kadar tozlanmiyor, 2 haftada bir kendim ayrica bi normal supurgeyle supuruyorum.
Cok istiyosan kendin 2 3 gune bir kazi koltuklari.
Bak illa oyle bi supurge alacagim temizligide seviyorum diyosan ihlasi yeni cikan hali yikamali supurgesini al efsane temizliyo 😂😂😂

7B0E7A34-FE96-4F69-AEF0-DCD0E0B243D0.png

87F23416-59CB-4C40-BFC2-06667F82455A.png

Suna bakar misiniz :(

Son dakika açtılar yine yüzyüzeyi. Ağustosta açık olmaz inşallah da tatil yanmaz
Aaa actilarmi, esim soylemedi onu.
Zaten tatile girmeyecek mi okullar normalde.
Hepsini birden acti yine sacma bir sekilde.
Tek kapali kalan barlar falan oldu saat 10 da bitirmesinin sebebide o.

Ben gezmedim ki, giremem yahu taşa toprağa.
Gayet 4 duvar evin içinde idim ama çocuklar adeta çamur banyosu yaptılar.
Kulaklarına varana kadar az önce fırçalayarak yıkadım, yatırdım onları.
Şuan bile geri dönelim diyorlar😂
Ohhh ne guzel olmustur onlara imrendim suan camur banyolarina 😁

Aaa actilarmi, esim soylemedi onu.
Zaten tatile girmeyecek mi okullar normalde.
Hepsini birden acti yine sacma bir sekilde.
Tek kapali kalan barlar falan oldu saat 10 da bitirmesinin sebebide o.
Sınavı yaptık, notları verildi. Bı çocuklar neden hangi amaçla okula dönecek anlamadım zaten. Her şey o kadar absürt ki. Bu sefer bir de tüm sınıfları açtılar.
Dediğin gibi sadece gece kulubü barları kapamal için akşam 22 yapıyorlar. Sektör battı. Müzisyenler barmenler aç 1,5 yıldır.

Ohhh ne guzel olmustur onlara imrendim suan camur banyolarina 😁
Valla sen de sabah 7 akşam 6, ben diyeyim gece uykusu hariç her an çamur toprak içindelerdi.
Yemeği bile ağızlarına teperek çamurların içinde yedirdik, çıkaramadık oradan.
Hiç mi ağrımaz bacak onca saat ayakta, yok anacım ağrımıyor herhalde😂

Sınavı yaptık, notları verildi. Bı çocuklar neden hangi amaçla okula dönecek anlamadım zaten. Her şey o kadar absürt ki. Bu sefer bir de tüm sınıfları açtılar.
Dediğin gibi sadece gece kulubü barları kapamal için akşam 22 yapıyorlar. Sektör battı. Müzisyenler barmenler aç 1,5 yıldır.
Khomyuk sana bir sey sormak istiyorum, bir akrabamiz bu donemde kalkti izmirden ankaraya tasindi kiziyla sonra anne bazi sebeplerden hastaneye yatmak zorunda kaldi.
Bunlar simdi okullari actilar o kiz okuluna devam edemeyecek mi?
Kayit alinamazmi ne yapabilirler?

Back