• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sınavı yaptık, notları verildi. Bı çocuklar neden hangi amaçla okula dönecek anlamadım zaten. Her şey o kadar absürt ki. Bu sefer bir de tüm sınıfları açtılar.
Dediğin gibi sadece gece kulubü barları kapamal için akşam 22 yapıyorlar. Sektör battı. Müzisyenler barmenler aç 1,5 yıldır.
Tamamen ezan saatlerine göre uygulama var, kışları 7 8 yazları 10.
Yatsıyı kılan evine gitsin olayı resmen ve pandemi dönemi bitse bile böyle bir hayata yavaş yavaş geçilmeye çalışıldığına inanıyorum artık.
10 ne ya, neden hiçbir sanat, eğlence sektörüne dair düzenleme yok, oteller neden yasak ve kurallara dahil değil?
Ben algılayamıyorum artık, çok küfrettim bugün çok…

Khomyuk sana bir sey sormak istiyorum, bir akrabamiz bu donemde kalkti izmirden ankaraya tasindi kiziyla sonra anne bazi sebeplerden hastaneye yatmak zorunda kaldi.
Bunlar simdi okullari actilar o kiz okuluna devam edemeyecek mi?
Kayit alinamazmi ne yapabilirler?
Yoo her ay nakil yaptırma hakları var. Zaten özel durumlarda her türlü nakil yapılır. Okulsuz kalmaz

Tamamen ezan saatlerine göre uygulama var, kışları 7 8 yazları 10.
Yatsıyı kılan evine gitsin olayı resmen ve pandemi dönemi bitse bile böyle bir hayata yavaş yavaş geçilmeye çalışıldığına inanıyorum artık.
10 ne ya, neden hiçbir sanat, eğlence sektörüne dair düzenleme yok, oteller neden yasak ve kurallara dahil değil?
Ben algılayamıyorum artık, çok küfrettim bugün çok…
Evet, can çekişiyor. Zaten bar diye bir şey kalmayacak. Bahar şenlikleri bitmişti, barları da kapayacaklar. Lafta laik ülkede olacağız ama lafta.. ah ah çocuklarımıza çok yazık

Hoşgeldin film. Her karar sonrası önce bir sinir oluyorum, sonra twitlere bakıp gülme krizine girip kapatıyorum🤪
Benim sinirim geçmedi bilakis bir fenalaştım, tansiyonum mu düştü çıktı nedir, radyoda dinledik yoldaydık ve yarın akşama planım vardı, 7 ced sülale giriştim😂

Hayır okulları açtık diye gece söylüyorlar. Bu kadar plansızlıl olmaz.
Kim neyin açılıp kapandığını bilmiyor ki, öyle laf arası ‘ha şunu da yapalım’la ilerleyen bir süreç.
Yapalım da ilgili birimlere haber vermedik ki diyen yok, o kadar vatandaşı düşünme olsa zaten böyle olamazdık.
Büyük emek lazım şu güne inan ki, istesen yapamazsın ama yaptılar.
Azimle mıçma sendromu bu.

Kim neyin açılıp kapandığını bilmiyor ki, öyle laf arası ‘ha şunu da yapalım’la ilerleyen bir süreç.
Yapalım da ilgili birimlere haber vermedik ki diyen yok, o kadar vatandaşı düşünme olsa zaten böyle olamazdık.
Büyük emek lazım şu güne inan ki, istesen yapamazsın ama yaptılar.
Azimle mıçma sendromu bu.
Kesinlikle öyle. Başından beri aklı selim bir karar olmadı. Cidden hepimize bol bol sabır diliyorum

Benimki direkt açık, hala para denkleştirip kapatamadım
Açık balkon en sevdiğim, 1 sene ben de kapattırmadım ama sonra aşırı rüzgar ve kar doluşumu sebebiyle zorunda kaldık aslında.

Bende yok ama annem de var neden ki
Ne kullanıyor ürün olarak?
Benim perdeler 2 sene önce yazın bir ay yoktuk ve o ara güneşten yandılar resmen.
Gri perde b.k rengi oldu😂
İşin garibi aynı ürün annemde de vardı, o da öyle iğrenç.
Ablamın evine yapılırken hazır bizimkiler de değişsin diyoruz ama balkona başka ne kullanılır bilemedik malzeme olarak.
Normal stor falan olur mu?

Kızlar pat diye konuya giricem ama çok bunalmış patlamak üzere yazıyorum. Kaç gündür içimi kemiren şeyler var. Eşim geceleri çok sayıklar ama işle alakalı benle alakalı oluyordu genelde. Bi kaç gündür ufak anlaşmazlıklar vardı aramızda geçen de rüyasında Bi senemm diye sayıkladı 😔 belki hamileliğin etkisi belki gerçekten haklıyım çok kötü hissettim kendimi sabaha kadar ağladım hiç beklemediğim birseydi neden Bi Bayam ismi sayıkladı ki senem diye tanıdığı akrabası yokki işte nadir bayan var iş arkadaşının ismi gece nerden gelsin aklına ki. Büyük tartışma yaşadım. Ben sayıklıyor um normalde bilmiyo musun ben tanımıyorum öyle biri falan dedi inanmadım yaşanmamış birsey sayıklamıyo. Uzun oldu çok üzgünüm Bi kaç hafta veya hafta annemlere kafa dinlemeye giymeye düşünüyorum doğru mu sizce nasıl davranmayalım düşünemiyorum 😪

Açık balkon en sevdiğim, 1 sene ben de kapattırmadım ama sonra aşırı rüzgar ve kar doluşumu sebebiyle zorunda kaldık aslında.

Ne kullanıyor ürün olarak?
Benim perdeler 2 sene önce yazın bir ay yoktuk ve o ara güneşten yandılar resmen.
Gri perde b.k rengi oldu😂
İşin garibi aynı ürün annemde de vardı, o da öyle iğrenç.
Ablamın evine yapılırken hazır bizimkiler de değişsin diyoruz ama balkona başka ne kullanılır bilemedik malzeme olarak.
Normal stor falan olur mu?
Annem zebra stor taktirdi, o zamanlar ben bekardim balkonda sigara icerdim kirlenince indirir yalandan fircayla bi yikar durular asardim mis gibi.
Normal perde ozellikle cok gunes alan sigara icilen balkonlara olmuyor.
Hem sarariyo, hemde gunesten eriyo e cam aralarindan sizan tozun camurunun verdigi renkte cabasi.
En iyisi zebra stor.
Annem balkon oldugu icin cok onemsemeyip nisantasi sosyete pazari a yari fiyatina istedigi olculerde yaptirdi.
Hala kullaniyo

Cok istiyorum, bugun yine baktim o kadar tatlilar ki. :KK43:

Cins kedileri coook seviyorum, ama onlarin saglik sorunlari oluyormus :KK43: evren bana mesaj veriyor sanirim 😂😂
Sağlık sorunu olmayan da vardir
Bende kısa bacaklilari çok seviyorum
Korkunç acılar cekiyorlarmis 😓
Cins kediler parayla satılıyor ve buna karşı olan çok kişi var
Satın alma sahiplen olayı🤷

Böyle birsey sizlerle paylaştığım yaşadığım için çok üzgünüm şok oldum kendime gelemedim sabaha kadar bebek içinde üzülüyorum kesin hissediyo stresli olduğumu eşime karşı buz kesmiş durumdayım sağlıklı düşünemiyorum

Kızlar pat diye konuya giricem ama çok bunalmış patlamak üzere yazıyorum. Kaç gündür içimi kemiren şeyler var. Eşim geceleri çok sayıklar ama işle alakalı benle alakalı oluyordu genelde. Bi kaç gündür ufak anlaşmazlıklar vardı aramızda geçen de rüyasında Bi senemm diye sayıkladı 😔 belki hamileliğin etkisi belki gerçekten haklıyım çok kötü hissettim kendimi sabaha kadar ağladım hiç beklemediğim birseydi neden Bi Bayam ismi sayıkladı ki senem diye tanıdığı akrabası yokki işte nadir bayan var iş arkadaşının ismi gece nerden gelsin aklına ki. Büyük tartışma yaşadım. Ben sayıklıyor um normalde bilmiyo musun ben tanımıyorum öyle biri falan dedi inanmadım yaşanmamış birsey sayıklamıyo. Uzun oldu çok üzgünüm Bi kaç hafta veya hafta annemlere kafa dinlemeye giymeye düşünüyorum doğru mu sizce nasıl davranmayalım düşünemiyorum 😪
Burcucum, hormonlardandır o.
Rüyada sayıklamak demek, ona hasret duymak deği ki, seslenmiştir işle alakalı bür şey görürken zıtlaşmış ismini söylemiştir vs vs.
Neden aklına kötü şeyleri getiriyorsun, farzet adam çaaaayyy diye inliyor.

Back