• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

elimdeki huawei p20 lite kullandığım en efsane telefondu ılk kez bır telefonu 4 sene kullandım. ne bır kez dondu ne ısındı hiç bir şey olmadı
ben su kacırmasaydım 10 sene daha calısırdı heralde.
yıne huawei almak ısterdım ama google olayı var kullanılmıyo o yuzden sıkıntı.
bende xiaomi alırım güzel telefon onlarda
samsung gıbı garantı suresı doldugu ay ınsanın elınde kalmıyolar en azından.
xiaomi eşimde var modellemı alakalı markaylamı bılmıyorum tek sıkıntısı ses bıraz kısık çıkıyo konusmalarda falan
Bende o kadra kuvvetli çıkıyor ki eşim oha kulağım ağrıdı filan diyor benim telefindan birisiyle konuştuğunda.

Eşimin de Samsung ... Onda en yüksek volumde bile az çıkıyor. Yani demek istediğim bence esinin telefonunda bı sikinti var yada seriisinde

Bende o kadra kuvvetli çıkıyor ki eşim oha kulağım ağrıdı filan diyor benim telefindan birisiyle konuştuğunda.

Eşimin de Samsung ... Onda en yüksek volumde bile az çıkıyor. Yani demek istediğim bence esinin telefonunda bı sikinti var yada seriisinde
olabılır evet.
sendekı hangı model şuan ben mi10 pro ıle 9 proya taktım

Yok alamam ben de bir daha. İnşallah bunu 3-4 sene daha kullanayım bana yeter🙂
Seninki de yenilenir inşallah ehehe gönlündeki olsun
Benım kide baya eski:110:oğlum bile diyor anne yakında ıphone sana en sadık kullanıcımız diye ödül verir
hatta müzeye de koyabılırler bunu kullann kaldı mı dıye
çoluk çocuğun maskarası olduk
konusuyorsam yetiyor bana:KK49:

Çok çok .
Şarjı bikere mest ediyor beni.sarji uzun süreli epey

Kamera olağanüstü zaten

Onun dışında bişey aramıyorum telefonlarda 🤷
Yapamamislar teli.
Kullanacaksan tus takimi alip yaptiralim yoksa yenisini alalim diyo, yenisini neyle alacan piyangomu cikti dedim 3 kurus tatil parama dikmis gozunu 😂😂😂

Yapamamislar teli.
Kullanacaksan tus takimi alip yaptiralim yoksa yenisini alalim diyo, yenisini neyle alacan piyangomu cikti dedim 3 kurus tatil parama dikmis gozunu 😂😂😂
Aaa skandal. Kocam da bu sen tatili es mi geçsek dedi sene başında oğluşumla gözlerimizi bi belerttik 🤣🤣 nokia 3310 kullanırım yine giderim de çok bunaldık bu sene🤣🤣

Back