• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Kızlar pat diye konuya giricem ama çok bunalmış patlamak üzere yazıyorum. Kaç gündür içimi kemiren şeyler var. Eşim geceleri çok sayıklar ama işle alakalı benle alakalı oluyordu genelde. Bi kaç gündür ufak anlaşmazlıklar vardı aramızda geçen de rüyasında Bi senemm diye sayıkladı 😔 belki hamileliğin etkisi belki gerçekten haklıyım çok kötü hissettim kendimi sabaha kadar ağladım hiç beklemediğim birseydi neden Bi Bayam ismi sayıkladı ki senem diye tanıdığı akrabası yokki işte nadir bayan var iş arkadaşının ismi gece nerden gelsin aklına ki. Büyük tartışma yaşadım. Ben sayıklıyor um normalde bilmiyo musun ben tanımıyorum öyle biri falan dedi inanmadım yaşanmamış birsey sayıklamıyo. Uzun oldu çok üzgünüm Bi kaç hafta veya hafta annemlere kafa dinlemeye giymeye düşünüyorum doğru mu sizce nasıl davranmayalım düşünemiyorum 😪
Kiz ben bir gece eski sevgilimi taa 18 19 yasimdaki sevgilimi ruyamda gorup hic sayiklamayan insan olmama ragmen ahmet naptin ahmet diye kendi sesime uyandim 😁
Olabilir yani illa altinda bir sey arama.
Ruyasinda birini gormus olabilir.

Kızlar pat diye konuya giricem ama çok bunalmış patlamak üzere yazıyorum. Kaç gündür içimi kemiren şeyler var. Eşim geceleri çok sayıklar ama işle alakalı benle alakalı oluyordu genelde. Bi kaç gündür ufak anlaşmazlıklar vardı aramızda geçen de rüyasında Bi senemm diye sayıkladı 😔 belki hamileliğin etkisi belki gerçekten haklıyım çok kötü hissettim kendimi sabaha kadar ağladım hiç beklemediğim birseydi neden Bi Bayam ismi sayıkladı ki senem diye tanıdığı akrabası yokki işte nadir bayan var iş arkadaşının ismi gece nerden gelsin aklına ki. Büyük tartışma yaşadım. Ben sayıklıyor um normalde bilmiyo musun ben tanımıyorum öyle biri falan dedi inanmadım yaşanmamış birsey sayıklamıyo. Uzun oldu çok üzgünüm Bi kaç hafta veya hafta annemlere kafa dinlemeye giymeye düşünüyorum doğru mu sizce nasıl davranmayalım düşünemiyorum 😪
Ama nereden biliyorsun yaşanmamış bişey değildir diye ? Sakin ol

Ben rüyamda kudret diye sayikliyodum geçen .kendi sesime uyandim
Kudret kim ? Hayatımda kudret diye birini bilmem etmem

Böyle birsey sizlerle paylaştığım yaşadığım için çok üzgünüm şok oldum kendime gelemedim sabaha kadar bebek içinde üzülüyorum kesin hissediyo stresli olduğumu eşime karşı buz kesmiş durumdayım sağlıklı düşünemiyorum
Adam covit olmasa, 15 gundur dip dibe olmasaniz ne alaka derdim ama bence anlamsiz sacma bir ruya gormustur ayni benim gibi boşa evhamlanma

Burcucum, hormonlardandır o.
Rüyada sayıklamak demek, ona hasret duymak deği ki, seslenmiştir işle alakalı bür şey görürken zıtlaşmış ismini söylemiştir vs vs.
Neden aklına kötü şeyleri getiriyorsun, farzet adam çaaaayyy diye inliyor.
Film öyle birsey değildi canım ya çalıştığı bölümde değil başka bölümde bayanlar var genelde bana sürekli söyler biliyorum ki zaten görmediğini konusmadığını. Ama rüyada bana senem diye seslendi sarıldı resmen nasıl tepki vereceğimi bilemedim

Annem zebra stor taktirdi, o zamanlar ben bekardim balkonda sigara icerdim kirlenince indirir yalandan fircayla bi yikar durular asardim mis gibi.
Normal perde ozellikle cok gunes alan sigara icilen balkonlara olmuyor.
Hem sarariyo, hemde gunesten eriyo e cam aralarindan sizan tozun camurunun verdigi renkte cabasi.
En iyisi zebra stor.
Annem balkon oldugu icin cok onemsemeyip nisantasi sosyete pazari a yari fiyatina istedigi olculerde yaptirdi.
Hala kullaniyo
Zebra sıkıntı ya, yıkama indirme meselesi olduğundan bir de o görüntüyü sevmiyorum ben niyeyse.
Ciddi anlamda kabak gibi güneş alıp bir de sigara içince mahvoldu işte.
Pileli perde öneriyor çoğu kişi, onu da istemem cama yapışık gözümün önünde ruhum sıkılır diye, zamanında annem jaluzi ve dikey de kullandı, kopmalar olduğu için kullanışsız.
Kara kara düşünüyoruz resmen 2 haftadır ne yapacağız diye.
Baksana perdenin yuva yerine, dışarı bakan tarafı öyle oldu, içeri kısım gri😂😂😂

Eklentiler

• D5533C97-8B8F-48E0-9DAA-D0A3EA4D1DAD.jpeg
    D5533C97-8B8F-48E0-9DAA-D0A3EA4D1DAD.jpeg
    197,7 KB · Görüntüleme: 20
Kiz ben bir gece eski sevgilimi taa 18 19 yasimdaki sevgilimi ruyamda gorup hic sayiklamayan insan olmama ragmen ahmet naptin ahmet diye kendi sesime uyandim 😁
Olabilir yani illa altinda bir sey arama.
Ruyasinda birini gormus olabilir.

Ama nereden biliyorsun yaşanmamış bişey değildir diye ? Sakin ol

Ben rüyamda kudret diye sayikliyodum geçen .kendi sesime uyandim
Kudret kim ? Hayatımda kudret diye birini bilmem etmem

Bu sıra extra Bi ilgi alaka bekliyorum ama yok kızlar. Eşim sürekli sayıklar zaten ama yaşadığı olayları sayıklar ben hastaneye randevu alırdım onu sayıklardı randevu aldın gidecez vs. İşte birsey olur bana anlatırdı laf arasında Bi bakardım gece sayıklıyor. Kadın ismi duymak çok dokundu bana

Film öyle birsey değildi canım ya çalıştığı bölümde değil başka bölümde bayanlar var genelde bana sürekli söyler biliyorum ki zaten görmediğini konusmadığını. Ama rüyada bana senem diye seslendi sarıldı resmen nasıl tepki vereceğimi bilemedim
Rüya bu burcu.
Ben rüyamda öyle olmaz kişilerle öyle 18+ olaylara giriyorum ki inan ne zihnimde olabilitesi var ne de duygu olarak mesela 10 sene önceki bir okul arkadaşım, hiç de sevmem bayağı tiksindiğim bir tipti ama gördüm😂
Sen takma böyle şeyleri nolur, üzme kendini boş yere

Rüya bu burcu.
Ben rüyamda öyle olmaz kişilerle öyle 18+ olaylara giriyorum ki inan ne zihnimde olabilitesi var ne de duygu olarak mesela 10 sene önceki bir okul arkadaşım, hiç de sevmem bayağı tiksindiğim bir tipti ama gördüm😂
Sen takma böyle şeyleri nolur, üzme kendini boş yere
Film sabah kadar düşündüm ağladım ya ilgi alaka beklediğim dönemlerde bunu yaşamak ne şimdi. Neden niye bilmiyorum ona karşı buz gibi oldum beynimde sürekli bu isim dönüp duruyo benim ne kadar üzüleceğimi kızacağımı bilen birisi

Bu sıra extra Bi ilgi alaka bekliyorum ama yok kızlar. Eşim sürekli sayıklar zaten ama yaşadığı olayları sayıklar ben hastaneye randevu alırdım onu sayıklardı randevu aldın gidecez vs. İşte birsey olur bana anlatırdı laf arasında Bi bakardım gece sayıklıyor. Kadın ismi duymak çok dokundu bana
Yahu yoktur bir şey, adam zaten evden işe işten eve giden bir tip diye biliyorum.
Olabilir yani senem der hacer der huseyin der.
Sarilma olayi tamamen refleksi bir sey olabilir yani sana geceleri sık sık sariliyorsa uyurken aliskanliktir.
Hormonlarinin oyununa gelme beybisi 😁

Film sabah kadar düşündüm ağladım ya ilgi alaka beklediğim dönemlerde bunu yaşamak ne şimdi. Neden niye bilmiyorum ona karşı buz gibi oldum beynimde sürekli bu isim dönüp duruyo benim ne kadar üzüleceğimi kızacağımı bilen birisi
İlgi alaka bekleme sebebin hamilelik mi yoksa yapısal olarak naif biri misin?
Böyle bir şey inan mesele değil, kendine hayatı zehretmekten başka eline hiçbir şey geçmez.
Adamın bir kabahati yok, yanlış yapmış değil.
Aynı zamanda sen hamilesin ve hormonlar sebepli duygularını aşırı uçlarda yaşıyor olabilirsin.
Bunu bilip, kendini dizginlemen lazım.

Zebra sıkıntı ya, yıkama indirme meselesi olduğundan bir de o görüntüyü sevmiyorum ben niyeyse.
Ciddi anlamda kabak gibi güneş alıp bir de sigara içince mahvoldu işte.
Pileli perde öneriyor çoğu kişi, onu da istemem cama yapışık gözümün önünde ruhum sıkılır diye, zamanında annem jaluzi ve dikey de kullandı, kopmalar olduğu için kullanışsız.
Kara kara düşünüyoruz resmen 2 haftadır ne yapacağız diye.
Baksana perdenin yuva yerine, dışarı bakan tarafı öyle oldu, içeri kısım gri😂😂😂
Cam filmi ?

Tatlım ilgi gosterince de bunaliyorum telefonu elletmiyo yanyana olalım istiyor sürekli .diyorsun

Bu ilgi istemek ve ilgi gösterince bogulmak durumları sahiden ama sahiden hormonal .

Kafanın karışması vesveseler hepsi gebelikten

Ha yine ben güvenmiyorum dersen gözlem altında tut belli etmeden tabi ki .

Ama ben inanıyorum ki bişey yok ,hormonal durumlar

Tatlım ilgi gosterince de bunaliyorum telefonu elletmiyo yanyana olalım istiyor sürekli .diyorsun

Bu ilgi istemek ve ilgi gösterince bogulmak durumları sahiden ama sahiden hormonal .

Bunun bir tık ustu aglama krizleri aninda hadi sevişelimde kendimize gelelim modu 😁
Ay tenli anne Ay tenli anne git azicik oynaşta keyfin yerine gelsin bacim bir sey yoktur 🙂

Bunun bir tık ustu aglama krizleri aninda hadi sevişelimde kendimize gelelim modu 😁
Ay tenli anne Ay tenli anne git azicik oynaşta keyfin yerine gelsin bacim bir sey yoktur 🙂
Uff onu benim koca yapıyor
İyice sinirden kuduruyorum .

Ben orda biseye kizmisim alinmisim sevişmek ne şimdi .

Kendimi camlardan atasim gelmisti

Mobilyanın güneş zararına engel değilmiş film yaptırmak, ona da bakmıştık.
Bayağı ev içi güneşliği olmaz mı ki diye kafamda deli sorular ya da black out falan…
Belki normal güneşlik kumaştan perde kullanan vardır dedim…
Bilemedim ki nasil olur hic denk gelmedim oyle bir seye.

Yahu yoktur bir şey, adam zaten evden işe işten eve giden bir tip diye biliyorum.
Olabilir yani senem der hacer der huseyin der.
Sarilma olayi tamamen refleksi bir sey olabilir yani sana geceleri sık sık sariliyorsa uyurken aliskanliktir.
Hormonlarinin oyununa gelme beybisi 😁

İlgi alaka bekleme sebebin hamilelik mi yoksa yapısal olarak naif biri misin?
Böyle bir şey inan mesele değil, kendine hayatı zehretmekten başka eline hiçbir şey geçmez.
Adamın bir kabahati yok, yanlış yapmış değil.
Aynı zamanda sen hamilesin ve hormonlar sebepli duygularını aşırı uçlarda yaşıyor olabilirsin.
Bunu bilip, kendini dizginlemen lazım.

Ben aynı yatağa girmeye kaçıyorum deniz sen oynaş diyosun kavga da ettik zaten bu böyle birsey değil içimde Bi burukluk var kızlar neden diye sorguluyorum anlatmak istemedim kimseye bana karşı abes Bi durum aslında bildim bileli sayılar eşim Bi kere duymadım bayan ismi yada olmamış birsey akşam domates yeriz mesela domates diye sayıklardı telefonu çok önemlidir asla sehbaya bırakmaz sürekli cebinde gezdirir var Bi şüphem maalesef ki 😔

Beni ikna etmek için çabası da yok işe başladı o telefonunu açmak bile içimden gelmiyo sizce gitmelimiyim ankaraya iyi gelir mi

Ben aynı yatağa girmeye kaçıyorum deniz sen oynaş diyosun kavga da ettik zaten bu böyle birsey değil içimde Bi burukluk var kızlar neden diye sorguluyorum anlatmak istemedim kimseye bana karşı abes Bi durum aslında bildim bileli sayılar eşim Bi kere duymadım bayan ismi yada olmamış birsey akşam domates yeriz mesela domates diye sayıklardı telefonu çok önemlidir asla sehbaya bırakmaz sürekli cebinde gezdirir var Bi şüphem maalesef ki 😔

Beni ikna etmek için çabası da yok işe başladı o telefonunu açmak bile içimden gelmiyo sizce gitmelimiyim ankaraya iyi gelir mi
seni zaten huylandiran seyler vardi yani o zaman.
Annene gitmen neyi degistirecek bilmiyorum kendimi iyi hissederim diyorsan git ama, sorunlarindan surekli annene giderek mi kaçacaksin?

Back