• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ay ne düşkün olacaklar. Sevmeyiz karşılıklı. Oğlum tek torun ya, arama sorma, illa gel diye darlamaları sıkıyor beni. Her pazar dünya yansa o görüntülü konuşma yapılacak. Kendi yakınlarında bir torun gelse de düşseler yakamızdan🥲
Bende öyle şeye katlanamazdim açıkçası
Anlatınca bile darlandim

Bende öyle şeye katlanamazdim açıkçası
Anlatınca bile darlandim
Bende valla
Bazen açmıyorum teli eşimi arıyolar kocam diyor ki anamın telini açmamaışsın:KK45:
Sohbet havamda değilim diyorum ben mi cekeyim şimdi hoş sohbetini diyor evlat olmak bunu gerektirir diyorum:KK53:

Sohbette tv deki kadın programları mügedeki katil esrada ki kocaya kaçan kadınlar:kızgın:
Bir de hep bizim memlekette olay olunca tanıyor musun dıye soruyor koca şehirde nerden tanıyor olabılırım acaba:işsiz:

Selamlar arkadaslar :)

Huawei i de baya metheden var, bakin derim.

Ben size baska bir soru sorucam, dyson supurge inanilmaz ovuluyor ama fiyatina bakinca sanki sirketten hisse satin aliyormusum hissine kapiliyorum. Ne düsünüyorsunuz? Blogger sisirmesi mi yoksa is var mi?

Bir de ben torbasiz supurge sevmiyorum aslinda, her temizlik sonrasi cikar yika insan temizlikten bezer.

Aaa skandal. Kocam da bu sen tatili es mi geçsek dedi sene başında oğluşumla gözlerimizi bi belerttik 🤣🤣 nokia 3310 kullanırım yine giderim de çok bunaldık bu sene🤣🤣
Yok yahu vermem tatil parami.
Bozuk degil tel aslinda sadece kapatma tusuna su kacti.
Kazara sarjini bitirirsem bir daha acamam en fazla tamire gider tus takimi degisir.

Bende valla
Bazen açmıyorum teli eşimi arıyolar kocam diyor ki anamın telini açmamaışsın:KK45:
Sohbet havamda değilim diyorum ben mi cekeyim şimdi hoş sohbetini diyor evlat olmak bunu gerektirir diyorum:KK53:

Sohbette tv deki kadın programları mügedeki katil esrada ki kocaya kaçan kadınlar:kızgın:
Bir de hep bizim memlekette olay olunca tanıyor musun dıye soruyor koca şehirde nerden tanıyor olabılırım acaba:işsiz:
😂😂😂 Aynısını ona yap

Onların memleketten bı olay bekle
Ara anne sen tanırsın Kim bunlar diye gir cümleye 😂😂😂

E tamam vefat etse zaten devlet herkese eşit pay yapiyo.
Napim simdi burda delirmek icin anadan babadan esimin dedesinden kalacaklarimi dusuniyim 😂😂 onlar zaten cepte
Devlet verir de gelecekteki eltimcim ben burdaydim bu işle ilgileniyodum oğlum siz ülke disindaydiniz sizin emeğiniz yok ki derse diye gitmek istemem😂😂😂

uff damarım tuttu ,kendimi şuan hiç tasvip etmiyorum ne kötü düşünceler senaryoladim😂😂😂

Ay meğer ne korkuyomusum eltiden 😅😅😅

Devlet verir de gelecekteki eltimcim ben burdaydim bu işle ilgileniyodum oğlum siz ülke disindaydiniz sizin emeğiniz yok ki derse diye gitmek istemem😂😂😂

uff damarım tuttu ,kendimi şuan hiç tasvip etmiyorum ne kötü düşünceler senaryoladim😂😂😂
Oyle bir sey olmuyo merak etme 😂
İsteyen istedigi yerini yirtabilir 😂

Selamlar arkadaslar :)

Huawei i de baya metheden var, bakin derim.

Ben size baska bir soru sorucam, dyson supurge inanilmaz ovuluyor ama fiyatina bakinca sanki sirketten hisse satin aliyormusum hissine kapiliyorum. Ne düsünüyorsunuz? Blogger sisirmesi mi yoksa is var mi?

Bir de ben torbasiz supurge sevmiyorum aslinda, her temizlik sonrasi cikar yika insan temizlikten bezer.
Dysonu bilmem ama robot supurge candir onu anladim aldiktan sonra resmen ev supurmek icin yasiyormusum ondan once 😂

Bende valla

Eltisiyle kacan kadin programindakileri taniyorum ben de 😂😂😂
O anlar ne demek istedigini

Back