- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
- #26.021
Günaydın Khomyuk canım dün filmle sen yoktun hiç nerdeyse birsey yoktur inşallahGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Khomyuk canım dün filmle sen yoktun hiç nerdeyse birsey yoktur inşallahGünaydın kızlar
Filmin ablası yakın ya artık ben ona bağlıyorum.Günaydın Khomyuk canım dün filmle sen yoktun hiç nerdeyse birsey yoktur inşallah
Bilmem oda pek yazmadı birsey olmasın da senin neden keyfin yok psikolojik olarak mı yoksa hasta falanmısınFilmin ablası yakın ya artık ben ona bağlıyorum.
Benim de iki gündür pek keyfim yoktu.
Sen naptın, iyileştin mi? Nasılsın?
Az kaldi burcucum sık disini bugun kacinci gun?Bilmem oda pek yazmadı birsey olmasın da senin neden keyfin yok psikolojik olarak mı yoksa hasta falanmısın
Ya bana tuzlu suyu sen mi söylemiştin o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim
şu sıralar boğaz ağrısı normal eklem ağrılarım devam ediyo sadece idare ediyorum
Senin neden keyfin yoktu halledilemeyecek önemli bir şey yoktur insallahFilmin ablası yakın ya artık ben ona bağlıyorum.
Benim de iki gündür pek keyfim yoktu.
Sen naptın, iyileştin mi? Nasılsın?
Bugün 6 oldu yarıladım gibi birsey canım Kuşburnu kvdem vermişti kurusunu onu çay gibi demlemek lazım ama yapmadım hiç de bebeğe zararı olur mu kiAz kaldi burcucum sık disini bugun kacinci gun?
Kuşburnu falan aldin mi
O cok vitaminli bir sey sanmam zarari olacagini istersen bi dr una sor tabi.Bugün 6 oldu yarıladım gibi birsey canım Kuşburnu kvdem vermişti kurusunu onu çay gibi demlemek lazım ama yapmadım hiç de bebeğe zararı olur mu ki
o zaman hepinize maşallah. O enerjinin bana da geçmesi dileğiyle:)Hepimizin enerjisiyle
Muhabbet isterim sadece. Çocuk, çalışma hayatı, virüs, ev işi derken ciddi manada en çok bunu istediğime karar verdimYazabilirsiniz istediginizi :)
Bizde pandemiden bunalip burda sohbet edenler grubuyuz zatenMuhabbet isterim sadece. Çocuk, çalışma hayatı, virüs, ev işi derken ciddi manada en çok bunu istediğime karar verdim
Donemseldir vurmasi belki, onlarda bunaldı napsin cocuklar neye saracaklarini şaşırdilar.Ya hem yönetimle bu ara ufak sıkıntılar yaşadım, hem oğlumun huyu suyu bu aralar değişti vurmaya başladı yeniden ona canım sıkılıyor. Şu süreçte sıktı canımı onun da etkisi var. Genel yani.
kuşburnu ve ıhlamur zararlı değil bebeğe burcu. Sadece yeşilçay ve adaçayı riskli. Bir bardak ıhlamur veya kuşburnundan zarar gelmez
Her boyle yazi okudugumda gecenlerde ki konuda bir bayanin " cocuklarimin bu aksamki yemegi poaça ve kekti, herseyi yiyoruz her vitamini aliyoruz" tarzi yazdiği sey aklima geliyor.Türk iş, 4 kişilik ailenin gıda masrafını 2800 tl olarak açıklamış bugün.
Bu bile az da neyse, biriler gerçekleri söylüyor sonunda.
Asgari ücreti düşündüğümüzde insanlar neden ‘aç’ dediğimizi anlar bir kesim umarım.
Bereket bereket, yokluğun olmayanın bereketi mi olur…
Okul yönetimiyle. Düzelmeyecek şeyler değil de can sıkıyor yine deDonemseldir vurmasi belki, onlarda bunaldı napsin cocuklar neye saracaklarini şaşırdilar.
Yonetim derken site yonetimi mi okul yonetimi mi ?
Bunu da muhalifliğe bağlayanlar olurTürk iş, 4 kişilik ailenin gıda masrafını 2800 tl olarak açıklamış bugün.
Bu bile az da neyse, biriler gerçekleri söylüyor sonunda.
Asgari ücreti düşündüğümüzde insanlar neden ‘aç’ dediğimizi anlar bir kesim umarım.
Bereket bereket, yokluğun olmayanın bereketi mi olur…
İyiyim denizcim sen nasılsın eşinle kızın nasıl iyi oldular mı evde durma işi bana iyi geldi bebeğin eşi biraz aşağıda demişti doktor umarım doğru yere çıkar dinleniyorum bebek de büyüyünce çıkar diyolar amaAy tenli anne nasilsin?
İyilestiler canim daha iyiler.İyiyim denizcim sen nasılsın eşinle kızın nasıl iyi oldular mı evde durma işi bana iyi geldi bebeğin eşi biraz aşağıda demişti doktor umarım doğru yere çıkar dinleniyorum bebek de büyüyünce çıkar diyolar ama
Ahahahah ciddi misin deniz biliyosun arkadaşım ya bu evlada sahip olmak için uğraş vermek nasıl zor ne deseler ödüm kopuyor böyle olan Bi çok üyeyle konuştum da hepsi geçiyo korkma dedi son aylarda olursa ama zorunlu sezaryan gerekiyormuş bide bilmiyorum görmedim ya içim rahatlamadıİyilestiler canim daha iyiler.
Susuzmu kaliyorsun acaba bol su iç.
Uzan bol bol.
Bu aylarda cok sey soylerler.
Benim 22 haftalikken bebek popo ustu gelecek demislerdi, o stresle baska bir hastaneye gidip boyle dediler bir kontrol daha olmak istiyorum dedigim de 22 haftalik bebek nasil duracagini bizemi soracakmis isterse amuda kalkar demislerdi
Her duydugun icin strese girme ama tedbirlide ol tabi