• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ayakkabısını çıkarıp yiyecekti eşek kafalı😂 onun oyunu da parçalamak tabii. Bahçedeki patlak toplardan uyanmak lazımdı da işte benim akılsızlığım
Hayatimda sevdigim ilk ve tek kopek bir golden oldu.
Baska hic bir goldene bile dokunmadim.
Mesela denize yaptigini bana yapsa aklimi oynatirdim sanirim 😁

Ben köpeklerle iyi anlaşırım korkmam. Kedi köpekten korkmam asla. En samimi arkadaşımın üç köpeği var. Biri golden ikisi cocker. Onlardan alışığım, biri elimi kapar çiğnerdi kurtarırdım hatta. Oğlan kucağımda olmasa ben o ayakkabıyı alırdım ağzından da çocukla beceremedim. Ablam panikledi çok üstten yakala çenesini aç o zaman ısıramaz diyorum bön bön bakıyor. Anlayıp açana kadar bağcık gitti. Sahibi acemiydi bence benim arkadaşım olsaydı aynı durumda hallederdi. Kadın sadece kafasına vurdu. Vurarak kurtaramazsın ki ağzından alman lazım.

Ben köpeklerle iyi anlaşırım korkmam. Kedi köpekten korkmam asla. En samimi arkadaşımın üç köpeği var. Biri golden ikisi cocker. Onlardan alışığım, biri elimi kapar çiğnerdi kurtarırdım hatta. Oğlan kucağımda olmasa ben o ayakkabıyı alırdım ağzından da çocukla beceremedim. Ablam panikledi çok üstten yakala çenesini aç o zaman ısıramaz diyorum bön bön bakıyor. Anlayıp açana kadar bağcık gitti. Sahibi acemiydi bence benim arkadaşım olsaydı aynı durumda hallederdi. Kadın sadece kafasına vurdu. Vurarak kurtaramazsın ki ağzından alman lazım.
Kedilerde ayaklarima surununce gicik olurum 😁
Ben kuş civciv kaplumbaga panda bana dokunmayan hayvan severim 😁
Denizin bir kuşu evde hayvancagiz ben odaya girince kafesine kaçiyo hemen, kafasina konmayim bu manyak yine tuhaf hareketler yapar heralde diyo sanirim icinden 😁

Kedilerde ayaklarima surununce gicik olurum 😁
Ben kuş civciv kaplumbaga panda bana dokunmayan hayvan severim 😁
Denizin bir kuşu evde hayvancagiz ben odaya girince kafesine kaçiyo hemen, kafasina konmayim bu manyak yine tuhaf hareketler yapar heralde diyo sanirim icinden 😁
Annen muhtemelen çok huylanıyordu. Sana elletmedi ondan bu tavrın. Bizim aile hayvanlarla sıkı ilişki kurar. Kediler kuşlar balıklar besledik dönem dönem. Tüm teyzelerim kedici kadınlardı hatta. Köpek olmadı besleyen ama ondan da pek ürkmezdim nedense. Hala öyle korkmam. Ondan işte denizin korkmasını istemem. Sonra yanından kedi geçse ürken arkadaşlarım var hayatları çok zorlaşıyor bence.

Annen muhtemelen çok huylanıyordu. Sana elletmedi ondan bu tavrın. Bizim aile hayvanlarla sıkı ilişki kurar. Kediler kuşlar balıklar besledik dönem dönem. Tüm teyzelerim kedici kadınlardı hatta. Köpek olmadı besleyen ama ondan da pek ürkmezdim nedense. Hala öyle korkmam. Ondan işte denizin korkmasını istemem. Sonra yanından kedi geçse ürken arkadaşlarım var hayatları çok zorlaşıyor bence.
Annem kediden korkmaz köyde falan hep kedileri vardi, kopekten korkar.
Kedileri kucukken kucaklar severdim falan sonradan bir huylanma oldu

Ay buna çok güldüm yarabbim Off.girtlagim sızladı kahkahamdan

Sen kediden korkma korkma saglari sollari belli değil psikopat manyaklarin

Hiç inanmazsim belki.
Bugün çiftlikteki kedi beni çok seviyor kucağıma zıpladı yerlesti kıvranıp yatiyodu
Ne alaka bilmiyorum kalktı meme ucumdan ısırdı aniden.
Neye ugradigimi sasirdim bı azarladim korktu kaçti (asla süngerli sütyen de takmam evde ta bekarliktan aldığım bı tane durur onu götürmüştüm, bugün takmıştım Allah taktırmış demekki )

Geri korkmasın diye peşinden gittim sevdim filan gerçi.

Ay buna çok güldüm yarabbim Off.girtlagim sızladı kahkahamdan
Ne guluyosun ya 😁
Onuda mugla da sevmistim.
Kopek herkesin yanina ugraya ugraya bizim kahvalti yaptigimiz masaya gelmisti.
O kadar insana dokunmadiysa banada dokunmaz heralde diyip sevmistim.
Yoksa mumkun degil ona bile dokunamazdim.
Amcamin ( babamin amcasinin oglu) koyde bir kopegi var müthiş akilli bir kangal.
Havladigina bile sahit olmadim, bir gun ormanda yururken onume çikti tekim aklimi oynatiyordum ben kaciyorum o kovaliyo kendince oyun oynuyo guya 😂😂😂
Yaklasik 1 1.5 km otede amcamlar tarla suruyolar astım hastasi beni o kadar yol bagirta bagirta kosturdu 😂😂😂
Elime yapisiyo ustume atlamaya calisiyo allahim kabus resmen

Hiç inanmazsim belki.
Bugün çiftlikteki kedi beni çok seviyor kucağıma zıpladı yerlesti kıvranıp yatiyodu
Neye ugradigimi sasirdim bı azarladim korktu kaçti (asla süngerli sütyen de takmam evde ta bekarliktan aldığım bı tane durur onu götürmüştüm, bugün takmıştım Allah taktırmış demekki )

Haci sen hamile falanmisin süt kokusumu aldiki 😁

Ne guluyosun ya 😁
Onuda mugla da sevmistim.
Kopek herkesin yanina ugraya ugraya bizim kahvalti yaptigimiz masaya gelmisti.
O kadar insana dokunmadiysa banada dokunmaz heralde diyip sevmistim.
Yoksa mumkun degil ona bile dokunamazdim.
Amcamin ( babamin amcasinin oglu) koyde bir kopegi var müthiş akilli bir kangal.
Havladigina bile sahit olmadim, bir gun ormanda yururken onume çikti tekim aklimi oynatiyordum ben kaciyorum o kovaliyo kendince oyun oynuyo guya 😂😂😂
Yaklasik 1 1.5 km otede amcamlar tarla suruyolar astım hastasi beni o kadar yol bagirta bagirta kosturdu 😂😂😂
Elime yapisiyo ustume atlamaya calisiyo allahim kabus resmen
Yaaa denizle fotoğrafları olan kangal demi
Çok tatlı o ya kurban olurum 🥺🥺🥺

Hiç inanmazsim belki.

Ay benim kuzenin ruh hastası kedisi vardı. Hayvan oturur deli deli seni dikizler sonra birden kolar suratına dalardı. Bildiğin bacakları harita gibiydi yanından her geçişinde patlatırdı bir tane. Resmen şiddet sorunu vardı. Sokakta berduş buldukları için travması var diye göz yumarlardı😂😂

Ay benim kuzenin ruh hastası kedisi vardı. Hayvan oturur deli deli seni dikizler sonra birden kolar suratına dalardı. Bildiğin bacakları harita gibiydi yanından her geçişinde patlatırdı bir tane. Resmen şiddet sorunu vardı. Sokakta berduş buldukları için travması var diye göz yumarlardı😂😂
Bana oyle bisey yapsa var ya o kediyi alir duvardan duvara çalarim 😂😂😂

🤦🤦🤦

Bana oyle bisey yapsa var ya o kediyi alir duvardan duvara çalarim 😂😂😂
büyük ablamın iki kedisi var. Bir tanesi mafya gibi. Sevdirmek istediğinde sevmezsen yırtar. Zorla sevdirir. Kanatıyor bazen. İşin ilginci şu bazen sevilmek istemiyorsa seversen yine kızıyor. Ayarı yok😂😂 patron o biz ellemiyoruz saygı duyuyoruz

Back