• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

İyilestiler canim daha iyiler.
Susuzmu kaliyorsun acaba bol su iç.
Uzan bol bol.
Bu aylarda cok sey soylerler.
Benim 22 haftalikken bebek popo ustu gelecek demislerdi, o stresle baska bir hastaneye gidip boyle dediler bir kontrol daha olmak istiyorum dedigim de 22 haftalik bebek nasil duracagini bizemi soracakmis isterse amuda kalkar demislerdi 😂
Her duydugun icin strese girme ama tedbirlide ol tabi
Suyu içmeye çalışıyorum şükür bulantım falan yok sıkıntı çekmiyorum ama ohoo hiç sakınmadım kendimi dikkat edeceğim Bi süre

Ahahahah ciddi misin 😁 deniz biliyosun arkadaşım ya bu evlada sahip olmak için uğraş vermek nasıl zor ne deseler ödüm kopuyor böyle olan Bi çok üyeyle konuştum da hepsi geçiyo korkma dedi son aylarda olursa ama zorunlu sezaryan gerekiyormuş bide bilmiyorum görmedim ya içim rahatlamadı
Benim bir arkadaşımın da eşi aşağıdaydı, doğuma kadar da öyle gitti. Sorunsuz aldı kucağına rahatlat kendini

Benim bir arkadaşımın da eşi aşağıdaydı, doğuma kadar da öyle gitti. Sorunsuz aldı kucağına rahatlat kendini
Rahim falan kapanmamış canım sadece aşağıda demişti dinlenmek yorulmamak iyi demişti bu sıralar iyi dinlendim Khomyuk ben Bi an önce doğurmak istiyorum ya bu korkuyla yaşamak istemiyorummm 😊

Deniz nasıl sakinleşti mi biraz senin moralin nasıl
Teyzesine düşkündü epeydir görüşmüyorduk. Ona götürdüm bugün. Güzel bir gün geçirdi. Sonra teyzesinin bahçesinde komşunun goldenını sevmeye indi. Ay o da bir yaşmış çocuk daha bizimkinin ayakkabısına bir yapıştı. Sallayıp çıkarmaya çalışırken çocuğu düşürdü. Kucağıma aldım ama kurtulamadım. Ablam en sonunda dişlerini açtı kurtardı. Ama ayakkabı yırtıldı. Seviyordu da ağladı epey. Çok korktu.

Teyzesine düşkündü epeydir görüşmüyorduk. Ona götürdüm bugün. Güzel bir gün geçirdi. Sonra teyzesinin bahçesinde komşunun goldenını sevmeye indi. Ay o da bir yaşmış çocuk daha bizimkinin ayakkabısına bir yapıştı. Sallayıp çıkarmaya çalışırken çocuğu düşürdü. Kucağıma aldım ama kurtulamadım. Ablam en sonunda dişlerini açtı kurtardı. Ama ayakkabı yırtıldı. Seviyordu da ağladı epey. Çok korktu.
Goldenlar hiç büyümeyen çocuklar.
Daha onlar kadar oyun meraklısı adeta 1 yaş bebesi gibi canlı görmedim.
Büyüdükleri idrak edemeyip koca cüsseyle atlıyorlar.
Annemlerin karşı komşusunun vardı, geldiğinde bir avuçtu, kafamda büyüdü.
Şimdi her gittiğimde omuzlarıma kadar çıkıp kafamı yalıyor, annemlerin eve kaçıp her şeyi devirip ayakkabı kaçırıp kemiriyor ki bu eğitime gitmiş hali😂
Deniz gerçekten korktuysa en yakın zamanda küçük boy bir köpekle sevme oyun çalışması yapmanız lazım ki yer etmesin.

Goldenlar hiç büyümeyen çocuklar.
Daha onlar kadar oyun meraklısı adeta 1 yaş bebesi gibi canlı görmedim.
Büyüdükleri idrak edemeyip koca cüsseyle atlıyorlar.
Annemlerin karşı komşusunun vardı, geldiğinde bir avuçtu, kafamda büyüdü.
Şimdi her gittiğimde omuzlarıma kadar çıkıp kafamı yalıyor, annemlerin eve kaçıp her şeyi devirip ayakkabı kaçırıp kemiriyor ki bu eğitime gitmiş hali😂
Deniz gerçekten korktuysa en yakın zamanda küçük boy bir köpekle sevme oyun çalışması yapmanız lazım ki yer etmesin.
Ya çok bebekmiş, bilemedim. İlk geldi deniz koklatır sonra oynar alışık. Koklatmaya uzattı elini maskesini kaptı paraladı. Ona bi dudak düştü ama uzatmadı. Ayakkabısına hamle yapıp yere popo üstü düşürdü. Silkeyerek çıkarmaya kalktı. Çocuğu kaldırdık yukarı baya da devasa sıpa bırakmıyor. Ter içinde kaldık zor attık kendimizi bahçeden

İnşallah köpeklerden kalıcı korkmaz ayy. Kocam da diyor ben de beş yaşında falandım köpek pantalonumdan yakalayıp havaya fırlatmıştı beni bak korkmuyorum abartma 🤣🤣
Ben korkarim ama neden bilmiyorum :)
Cok kucukken teyzemin kucagindayke teyzeme kangal saldirmis ya ondan, yada annem kopekten korkup kactigi icin bende de ögrenilmis çaresizlik gibi bir sey olmus sanirim 😁
Deniz kopekleri cok severdi simdi oda tirsiyor hafiften hic bir sey olmamasina ragmen

Ben korkarim ama neden bilmiyorum :)
Cok kucukken teyzemin kucagindayke teyzeme kangal saldirmis ya ondan, yada annem kopekten korkup kactigi icin bende de ögrenilmis çaresizlik gibi bir sey olmus sanirim 😁
Deniz kopekleri cok severdi simdi oda tirsiyor hafiften hic bir sey olmamasina ragmen
Valla golden bunu yapıyorsa mesafe ayarlamak lazımmış 😂😂

Back