- 17 Aralık 2015
- 26.624
- 48.556
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #25.981
bebeklinick
naparsin minnoş muğlayada gitmişsin mis gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ona bakmadık Bi söyleyim baksın.Vergi borclarini sorguladiniz mi?
Belki ordadir
Hamileyken sıcak hava cok zor.Yok ona bakmadık Bi söyleyim baksın.
Ben şimdiden sıcaktan bunalıyorum haziran temmuz ağustosss ay düşünemiyorum
Ah ah diğer evim yazın çook güzeldi deniz serinn soğuk ama kışında öyleydi işte tabi orda olsam çok rahat geçerdi yazHamileyken sıcak hava cok zor.
Gunes sanki ay bu kiz hamile bunum tepesine tepesine ineyim diyor.
Dikkat et
Ac cami kapiyi havalansin ev.Ah ah diğer evim yazın çook güzeldi deniz serinn soğuk ama kışında öyleydi işte tabi orda olsam çok rahat geçerdi yaz
Napayım canım çok şükür .bebeklinick naparsin minnoş muğlayada gitmişsin mis gibi
Yok canim eşimde rahatsizlandi, denizin idrarinda virutik biseyler cikti.Napayım canım çok şükür .
Yorucu geçiyor Corona var diye personel calistiramadigimiz için şuan tarla hayvan bahçe işi hep üstümüzde çok çok yorucu ama epey de keyifli.
Ya da kalabalığı seviyorum evde hep yalnızız ya .
Sen denizi iyileştirdin mi
Aaa çok geçmiş olsun denizYok canim eşimde rahatsizlandi, denizin idrarinda virutik biseyler cikti.
Esimi covit testine yolladim.
Bekliyoruz
Teşekkür ederim canim sen nasilsinAaa çok geçmiş olsun deniz
Çok geçmiş olsun denizcim.Yok canim eşimde rahatsizlandi, denizin idrarinda virutik biseyler cikti.
Esimi covit testine yolladim.
Bekliyoruz
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun denizcim.
Gün geçtikçe daha iyiyim ay inşallah eşinde birsey çıkmaz ya üzüldüm kızda düzelmemiş dahaTeşekkür ederim canim sen nasilsin
İnsallah canim, denizin kultur sonucu temiz cikmis ona sevindim.Gün geçtikçe daha iyiyim ay inşallah eşinde birsey çıkmaz ya üzüldüm kızda düzelmemiş daha
Değildir gibi geliyor bana daİnsallah canim, denizin kultur sonucu temiz cikmis ona sevindim.
İnsallah esimde covit cikmazsa gerisi kolay ama ben covit olduklarini sanmiyorum.
Cunku oyle bisey olsa once bana bulasirdi denizden.
Afedersin yeri geldi suratima kustu yeri geldi ustume kustu, yeri geldi poposunu yikadim tabi hijyene dikkat ettim o ayri konu ama covit olsa suratima kustugu icin kurtaramazdim sanirim.
Canım inşallah değildir tabiki ama nerden nasıl buluşacağı hiç belli olmuyo bende pozitif eşimde birsey yok aynı evdeyiz çoğu zaman maskeli olmuyorum falan ama belli olmuyo işteİnsallah canim, denizin kultur sonucu temiz cikmis ona sevindim.
İnsallah esimde covit cikmazsa gerisi kolay ama ben covit olduklarini sanmiyorum.
Cunku oyle bisey olsa once bana bulasirdi denizden.
Afedersin yeri geldi suratima kustu yeri geldi ustume kustu, yeri geldi poposunu yikadim tabi hijyene dikkat ettim o ayri konu ama covit olsa suratima kustugu icin kurtaramazdim sanirim.
Gerçekten öyleCanım inşallah değildir tabiki ama nerden nasıl buluşacağı hiç belli olmuyo bende pozitif eşimde birsey yok aynı evdeyiz çoğu zaman maskeli olmuyorum falan ama belli olmuyo işte
20 saate cikar dediler.N zaman belli olur acaba chamallows iz
Aynı evin içinde bulaşmıyo dışarıdan geliyo nasılsa ya hani maske mesafe önemli diyorlar bunu hiç bi zaman anlayamacağım yeni mi oldu bu olay zorunluGerçekten öyle
Annem midesini usutmustu .ablamda kaldılar.ablam serum takıyor iğne vuruyor banyosunu bile yaptırıyor çorbasını iciriyordu .
Sonra annemler evlerine döndüler ablam ertesi gün Corona teşhisiyle hastanede yattı .
Hemen gelip annemden babamdan diğer ablalarimdan filan test aldılar çünkü bir aradaydilar sarmaş dolaş .
Ama kimsede bişey çıkmadı
Geçen yıl ağustos ayında yaşandı canım.Aynı evin içinde bulaşmıyo dışarıdan geliyo nasılsa ya hani maske mesafe önemli diyorlar bunu hiç bi zaman anlayamacağım yeni mi oldu bu olay zorunlu