- 17 Aralık 2015
- 26.624
- 48.556
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #26.001
Negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BayilirdikAyy senin deniz olsaydı şimdi yavru keçi yavru kedi civciv filan var her zaman olmuyorlar dogmuslar oynarlardi
chamallows
KeskeeeBayilirdik
Ayy senin deniz olsaydı şimdi yavru keçi yavru kedi civciv filan var her zaman olmuyorlar dogmuslar oynarlardi
chamallows
Koş bende sarıldım foto cekincektim bugun ama boynuzuyla ittirip kaktiriyor sıpaYavru keci miiii ben kecilerinize gönüllü bakmaya talibim
Onlar kızımınYavru keci miiii ben kecilerinize gönüllü bakmaya talibim
Onlar kızımın
Tamam o zamanBen ona da bakarim
Sen - zorunlu yaklaştırma ayy deniz uzak dur annecim ben gelemiyorum gibi gibi bize bagiracaksin muhtemelen demiOnlar kızımın
Yoo bem severim oyle hayvanlari sirtina bile binerimSen - zorunlu yaklaştırma ayy deniz uzak dur annecim ben gelemiyorum gibi gibi bize bagiracaksin muhtemelen demi
Yoo bem severim oyle hayvanlari sirtina bile binerim
Banane banane binicem sırtina vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Senin kiz iyileşmiş belli.Banane banane binicem sırtina vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Aksama dogru birden iyileştiSenin kiz iyileşmiş belli.
Neşen yerine geldi
Yazabilirsiniz istediginizi :)Ben geçinme ile ilgili yazacakken buradaki dostluğu görüp özenmem ile vazgeçiyorum
chamallows in enerjisiyleBen geçinme ile ilgili yazacakken buradaki dostluğu görüp özenmem ile vazgeçiyorum
Hepimizin enerjisiylechamallows in enerjisiyle