Geçinemeyenler kulübü

Tanı testleri sadece istatistik veriyor o yüzden down sendromunu yakalama riski çok düşük. ( ikili üçlü testler). Ama fetalin doğruluk oranı çok yüksek amniyosentez gibi bişey nerdeyse.
İlk defa gittim bu doktora bilmiyorum herkese böyle Bi öneride mi bulunuyor ama ikili test zamanın gelmiş istiyorsan yapalım ama ben bebekde sıvı aldırmak istiyorum dersen ankaraya sevk veriyim daha tehlikeli ama biraz daha garanti olur senin için dedi direk şaşırdım diğer aşamaları soramadım bile yok yok ben istemiyorum ikili yapalım dedim odadan Bi kaçışım var görmeniz lazım

Tanı testleri sadece istatistik veriyor o yüzden down sendromunu yakalama riski çok düşük. ( ikili üçlü testler). Ama fetalin doğruluk oranı çok yüksek amniyosentez gibi bişey nerdeyse.
Kordosentezden mi bahsediyorsunuz

Eğer oysa bana yapıldı ama kan grubum negatif oğlumun pozitif oldugu için işlem sırasında problem oluyormuş kanım oğlumu zehirlemeye başlamış kan değişimi yapılacaktı son aylarda olmasaydım
iğne vurdular sürekli kan tahliliyle kontrol edildi

Rİsk grubunda değilse bence gerek yok

O demir ilacı sorunu benim arkadaşta basura sebep oldu inan. Doktorum gün içinde mutlaka kuru erik kuru kayısı ye derdi bana. Bir de yoğurt kefir gibi şeyleri çok tüket derdi.
Yahu Khomyuk anlatamıyorummm kimseye derdimi diye başlayacağım şimdi asfalt yemiş gibiyim ilacı ilk gün aldım kimse demedi korkma normal diye
tuvalete Bi gitti korkudan ne yapacağımı şaşırdım

Yahu Khomyuk anlatamıyorummm kimseye derdimi diye başlayacağım şimdi asfalt yemiş gibiyim ilacı ilk gün aldım kimse demedi korkma normal diye
tuvalete Bi gitti korkudan ne yapacağımı şaşırdım
Hangi hap bu? Kabızlık yapıyor maalesef bende hemoroit oldu. Sabah incir falan yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…