- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #25.201

Ohh hayırlı olsun
Ozlemedin mi bebek sevmeyi![]()
Ben cok ozledim![]()
Bebek başka kuşum ilk 11 aya kadar olan olay cok farkli biseymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh hayırlı olsun
Ozlemedin mi bebek sevmeyi![]()
Ben cok ozledim![]()
Bebek başka kuşum ilk 11 aya kadar olan olay cok farkli biseymis
Göğüs büyütme toplatma parası18 bin dogum parasimi olur ya napiyosunuz bir de uygun diyor![]()
Ben Bi liste yapıyım en iyisi tek tek arayım bakıyım kim ne istiyoBenim hastaneye sor yarin :)
Yok be özledim sadece, merakli merakli her yere bakmak isteyen kucaginda eli kolu durmayan şörüklü bir canlı taşimayi :)
Tahmin ediyorum şu kick ass hareketinde benim oğlan dalga geçiyor benle, küçül popo küçül diye bağırıyor eşekLeslie gobek hareketlerini denizle yapiyoruz bizortami anlatamam gormen lazim
![]()
Töbe töbe başımıza daş yağacak
Yok yahu anneee bu cok zor pırttt anneee ben yaptımTahmin ediyorum şu kick ass hareketinde benim oğlan dalga geçiyor benle, küçül popo küçül diye bağırıyor eşek
Şöruklu ne demekYok be özledim sadece, merakli merakli her yere bakmak isteyen kucaginda eli kolu durmayan şörüklü bir canlı taşimayi :)
Salyası akar ya çocuklarin malatyada ona şörük derlerŞöruklu ne demek![]()
Gynotardyferon diye Bi ilaç canım sabah aç karnına alınıyor müthiş giden hamileliğimi alt üst ettiHangi hap bu? Kabızlık yapıyor maalesef bende hemoroit oldu. Sabah incir falan yiyorum.
Ay ben emzirmekten nefret ettim ilk yıl. Sonra bırakmaya yakın tadını aldım. Bi üzüldüm bi ağladım fln. Şimdi de emzirmeyi özledim. Kucağıma da sığmıyor zaten. Kucağıma alıp oturtamıyorum ya. 110 cm 24 kilo bir insan azmanıYok be özledim sadece, merakli merakli her yere bakmak isteyen kucaginda eli kolu durmayan şörüklü bir canlı taşimayi :)
Evet çok hızlı artıyor bazen kampanyalar oluyorAblam sorduğunda 18 bin demislerdi Eylül Ekim gibi. Uygundu bence o ara
Artmıştır şimdi diye düşünüyorum
Maddi manevi benim harcım değilmiş demek kiEvet çok hızlı artıyor bazen kampanyalar oluyor
Ama hiç kolay bi işlem değil ameliyat en kolayı
ondan sonraki süreç diren çıkması o dapdar korse sütyen kapsül olur mu korkusu zor yaniama görüntüye değer
O artık olmaz yenisi lazım Khomyuk canım arkadaşımAy ben emzirmekten nefret ettim ilk yıl. Sonra bırakmaya yakın tadını aldım. Bi üzüldüm bi ağladım fln. Şimdi de emzirmeyi özledim. Kucağıma da sığmıyor zaten. Kucağıma alıp oturtamıyorum ya. 110 cm 24 kilo bir insan azmanı![]()
Demir ilaçları bende de yapıyor .Gynotardyferon diye Bi ilaç canım sabah aç karnına alınıyor müthiş giden hamileliğimi alt üst etti
Problemi batsın kız yapıyorsunuz bi ilaç doğru yağın cıksss olmamış buDemir ilaçları bende de yapıyor .
Yani gebelik için kullanmadım tabi de
Demir ilacının genel bı problemi bence bu
Ay sağol cınım ben almıyım.O artık olmaz yenisi lazım Khomyuk canım arkadaşım![]()
Biz kadınlar güzellik için herşeyi göze alıyoruz işteEvet çok hızlı artıyor bazen kampanyalar oluyor
Ama hiç kolay bi işlem değil ameliyat en kolayı
ondan sonraki süreç diren çıkması o dapdar korse sütyen kapsül olur mu korkusu zor yaniama görüntüye değer
Devlette de yaptıran var memnun kalandaMaddi manevi benim harcım değilmiş demek ki![]()