• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yok be özledim sadece, merakli merakli her yere bakmak isteyen kucaginda eli kolu durmayan şörüklü bir canlı taşimayi :)
Ay ben emzirmekten nefret ettim ilk yıl. Sonra bırakmaya yakın tadını aldım. Bi üzüldüm bi ağladım fln. Şimdi de emzirmeyi özledim. Kucağıma da sığmıyor zaten. Kucağıma alıp oturtamıyorum ya. 110 cm 24 kilo bir insan azmanı😅

Ablam sorduğunda 18 bin demislerdi Eylül Ekim gibi. Uygundu bence o ara
Artmıştır şimdi diye düşünüyorum
Evet çok hızlı artıyor bazen kampanyalar oluyor

Ama hiç kolay bi işlem değil ameliyat en kolayı
ondan sonraki süreç diren çıkması o dapdar korse sütyen kapsül olur mu korkusu zor yani😑ama görüntüye değer

Ay ben emzirmekten nefret ettim ilk yıl. Sonra bırakmaya yakın tadını aldım. Bi üzüldüm bi ağladım fln. Şimdi de emzirmeyi özledim. Kucağıma da sığmıyor zaten. Kucağıma alıp oturtamıyorum ya. 110 cm 24 kilo bir insan azmanı😅
O artık olmaz yenisi lazım Khomyuk canım arkadaşım 😁

Gynotardyferon diye Bi ilaç canım sabah aç karnına alınıyor müthiş giden hamileliğimi alt üst etti
Demir ilaçları bende de yapıyor .
Yani gebelik için kullanmadım tabi de
Demir ilacının genel bı problemi bence bu

O artık olmaz yenisi lazım Khomyuk canım arkadaşım 😁
Ay sağol cınım ben almıyım.
Keyfim anca yerine geldi.
Emzirme bitti, tuvalet eğitimi bitti, sofrada bizimle yemeyi öğrendi, okula da başlayacak artık gündüzlerm de normale döncel, kesintisiz uykuya alıştırdım, 2-3 yaş sendromlarını atlattım. Bu kadar levelı geçip de baştan başlayacak kadar delirmedim henüz🤣

Evet çok hızlı artıyor bazen kampanyalar oluyor

Ama hiç kolay bi işlem değil ameliyat en kolayı
ondan sonraki süreç diren çıkması o dapdar korse sütyen kapsül olur mu korkusu zor yani😑ama görüntüye değer
Biz kadınlar güzellik için herşeyi göze alıyoruz işte 🤷

Maddi manevi benim harcım değilmiş demek ki🥲
Devlette de yaptıran var memnun kalanda

dünya kadar para verip mutsuz olanda tamamen sans ben bir doktor buldum gittim muayne oldum ve yaptırdım doktor doktor gezseydım eminim kafam karışırdı
2 sene olacak keşke önceden olsaymışım eğer mutsuzsanız düşünün ama gerçekten zorlu süreç bilseydim zorlugunu olurmuydum bilmiyorum

Back