- 19 Şubat 2021
- 5.272
- 13.327
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.161
Evet devlette zorunlu olmadıkça sezeryan olmuyorBilmediğimden soruyorum sezeryan devlette isteğe göre yapılmıyor demi canım
Ben 2016da 3000 e doğurdum. Epidural içinde ek 500 lira mı ne aldılarBi kaç özele baktım burda yok kayseri falan da çok pahalı yaeuroyla mı orantılı mübarek anlamadım
Oje olduğunu düşünmedim pardonAmeliyata ojeli girmek yasakmış.
Sezaryen mi oldu?Benim hic biseyim yoktu ki
Ama işte buda doğru mesela. Karar vermek çok zor yahuuuuu Khomyuk testlere daha var dur da bu kan demir ilacı beni mahfetti lavaboyla olan bütün ilişkimi kesti napıcam benSadece o açıdan düşünme. Allah korusun tabii de kalpte bir sorun varsa mesela tespit edilirse doğuma kalp doktoru da çağırılıyor. Ona göre bir yol izleniyor.
Ay çok tatlısın yaBenim dugun resimlerim bildigin agac dallarina sarilan koala misali yedi ceddimle cekinmisim
Ojelerimi çıkarttırdılar vallahi bilemedim ondamOje olduğunu düşünmedim pardon
Ama sezaryen de olsam ojem vardı benim diyenleri de duyuyorum ne kadar doğru bilmemkalıcı ojeyle giren vardı
Banada soylemislerdi ultrasonda bir sorun yoktu, bundan sonra cikarsada zaten yapacak bir sey yok usulen girdim zaten dedim.Evet kanla yapılan 99% doğruluk payı verilen. Ben 3200 e yaptırdım. 2017 de 2300 e yaptırmıştım.
İkinciye artıkYa çok haklısın ama benim çok sıkıntılı geçti hamileliğim
TEk isteğim oğlumun sağlıklı doğmasıydı 6.aydan sonra hep hastaneydım o cerrahpaşanın ağzı dili olsada konuşsa
Güzel bi hamilelik olsaydı hepsi yapılırdı belki
birde sezeryan olunca günü belli oluyor oda çok iyi oluyor
Özellikle 21. Haftadaki detaylı ultrason çok çok önemli. Benim yeğenimde bir sıkıntı o sayede keşfedildi be erken teşhis sayesinde hayatında soruna dönmedi.Ama işte buda doğru mesela. Karar vermek çok zor yahuuuuu Khomyuk testlere daha var dur da bu kan demir ilacı beni mahfetti lavaboyla olan bütün ilişkimi kesti napıcam ben
Tanı testleri sadece istatistik veriyor o yüzden down sendromunu yakalama riski çok düşük. ( ikili üçlü testler). Ama fetalin doğruluk oranı çok yüksek amniyosentez gibi bişey nerdeyse.Ki çok fazla okudum hamileliği zehir olup down sendromlu riski yüksek çıkıp da sağlıklı doğan bebekleri
Ya yanilsa bile sen sonucta down sendromlu yada edward sendromlu bir cocugu kabul ediyorsun, ama yinede testlerini atlama derim.Ya öyle ama deniz peki yanılma payı var bu bana denk geldi hadi bilmiyorum ki kafam çok karışık bu konuda ikili testi yaptırırken bile eminim kendimden ne olursa olsun fikrim değişmeyecek diye yaptırdım ama kalbim ağzımda Bi şekilde
Şunu gördükçe benden bahsediliyor sanıyorum ya.Evet devlette zorunlu olmadıkça sezeryan olmuyor
Size müthiş Bi doğum anısı anlatacağıma eminimEvet devlette zorunlu olmadıkça sezeryan olmuyor
Evet sezeryanSezaryen mi oldu?
O demir ilacı sorunu benim arkadaşta basura sebep oldu inan. Doktorum gün içinde mutlaka kuru erik kuru kayısı ye derdi bana. Bir de yoğurt kefir gibi şeyleri çok tüket derdi.Ama işte buda doğru mesela. Karar vermek çok zor yahuuuuu Khomyuk testlere daha var dur da bu kan demir ilacı beni mahfetti lavaboyla olan bütün ilişkimi kesti napıcam ben
Geçti artık memişleri yaptırdım yaşta 35 olacakİkinciye artık
Ohh hayırlı olsunGeçti artık memişleri yaptırdım yaşta 35 olacak
sıra sizde artık
Yaaaa benim de yaptırasım var ya sarktı gitti canım memelerimGeçti artık memişleri yaptırdım yaşta 35 olacak
sıra sizde artık
Ankara?Bi kaç özele baktım burda yok kayseri falan da çok pahalı yaeuroyla mı orantılı mübarek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?