- 14 Haziran 2019
- 15.168
- 74.967
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.141
Sezaryende gün saat belli tabii. Bir gün önceden kuaföre gitmiştim benAynen saçım çatalda debelenmekten birbirne girmiş arkayı açmam saatler sürdü
Makyaj mı oda ne
Eğer o fikirdeyseniz yaptırmamak en iyisi zaten. İlk gebelikte ikiliyi yaptırdık sonucu kötü çıkmıştı 10 gün fetal dna sonucunu beklerken ruh gibi kalmıştım. Üçlü veya dörtlüyü hiç yaptırmayın kafanız bulanmasın.Teşekkür ederim Aslında ben ikili testi de gerek görmedim ama doktor bunu yapalım deyince eşim uygun gördü bana kalsa yaptırmazdım. Çok uğraştım bu çocuk için ne olursa olsun kabulüm cinsiyet için iki hafta daha beklerim artık napalım
Kalıcı makyaj o problemide çözdüAynen saçım çatalda debelenmekten birbirne girmiş arkayı açmam saatler sürdü
Makyaj mı oda ne
Ay o ağrıdan acıdan onu mu düşüncem, ellettirmedim kendimi.Banada kuzenim yapti ama yok tipi o bile toplayamamis.
Saclarimi alel acele balik sirti ormustu hemen, benim saclar dalgali her yerden çıkmis bebek saclar dalgali dalgali cin carpmis gibi
Hep de doğumda burun büyüyor o niye büyüyorAynen sac bas darma duman, yuzum sis baskasi yatiyo sanki yatakta.
Milletin dogum fotolarina bakiyorum manken gibi benimkine bakiyorum sanki fil yavrusu yatiyo yatakta
Bilmediğimden soruyorum sezeryan devlette isteğe göre yapılmıyor demi canımSezaryende gün saat belli tabii. Bir gün önceden kuaföre gitmiştim ben
Ben özelde doğurdum canım. Ama benimki isteğe bağlı değildi, özelde zorunlu sezaryen oldum benBilmediğimden soruyorum sezeryan devlette isteğe göre yapılmıyor demi canım
Burcucum bu testleri bence atlama, cunku boyle testlerde daha detaylu bakiliyor allah korusun anne karninda halledilebilir problemler falan oldugunda yakalayabiliyorlar.Teşekkür ederim Aslında ben ikili testi de gerek görmedim ama doktor bunu yapalım deyince eşim uygun gördü bana kalsa yaptırmazdım. Çok uğraştım bu çocuk için ne olursa olsun kabulüm cinsiyet için iki hafta daha beklerim artık napalım
Kız da büyür derler eskiler.Hep de doğumda burun büyüyor o niye büyüyor
Oluyor öyle benimde düğünde ablalarim babamla annemle foto cekinmisler.Ama benim en sinirimi bozan şu, bir sürü insan geldiler, ablalarım babam annem kayınvalide kayınpeder teyzelerim fln birinin aklına üçümüzü çekmek gelmemiş. Herkes var ama kocam ben çocuğum hastanede fotomuz yok. Ya kalabalığız ya çocuk anne başbaşayız ya da çocuk baba başbaşa. Bir kişi mi düşünemedi diye aklıma geldikçe kızıyorum
Ki çok fazla okudum hamileliği zehir olup down sendromlu riski yüksek çıkıp da sağlıklı doğan bebekleriEğer o fikirdeyseniz yaptırmamak en iyisi zaten. İlk gebelikte ikiliyi yaptırdık sonucu kötü çıkmıştı 10 gün fetal dna sonucunu beklerken ruh gibi kalmıştım. Üçlü veya dörtlüyü hiç yaptırmayın kafanız bulanmasın.
Benim hic biseyim yoktu kiAy o ağrıdan acıdan onu mu düşüncem, ellettirmedim kendimi.
Manikür pedikürun nesini sildirdiler?O benim
Manikür pedilkür bile yaptırmıştım da sildirdi adiler
Ameliyata ojeli girmek yasakmış.Manikür pedikürun nesini sildirdiler?
Benim dugun resimlerim bildigin agac dallarina sarilan koala misali yedi ceddimle cekinmisimOluyor öyle benimde düğünde ablalarim babamla annemle foto cekinmisler.
Ben yokumcagirsaniza beni .nasıl dusunemiyor insan bilmem .bende dusunemedim ki hiç. Kızıyorum bende aklıma gelsin Yeter ki
Ya öyle ama deniz peki yanılma payı var bu bana denk geldi hadi bilmiyorum ki kafam çok karışık bu konuda ikili testi yaptırırken bile eminim kendimden ne olursa olsun fikrim değişmeyecek diye yaptırdım ama kalbim ağzımda Bi şekildeBurcucum bu testleri bence atlama, cunku boyle testlerde daha detaylu bakiliyor allah korusun anne karninda halledilebilir problemler falan oldugunda yakalayabiliyorlar.
Yani bu testleri sadece engel varmi diye dusunme
Evet kanla yapılan 99% doğruluk payı verilen. Ben 3200 e yaptırdım. 2017 de 2300 e yaptırmıştım.Fetal dna dediginiz kanla yapilan degil mi?
1000 lira civarida bir ucreti vardi sanirim en azindam benim zamanimda o hastenede oyleydi
Sadece o açıdan düşünme. Allah korusun tabii de kalpte bir sorun varsa mesela tespit edilirse doğuma kalp doktoru da çağırılıyor. Ona göre bir yol izleniyor.Ki çok fazla okudum hamileliği zehir olup down sendromlu riski yüksek çıkıp da sağlıklı doğan bebekleri
Bi kaç özele baktım burda yok kayseri falan da çok pahalı yaBen özelde doğurdum canım. Ama benimki isteğe bağlı değildi, özelde zorunlu sezaryen oldum benBilemiyorum ondan.
Ya çok haklısın ama benim çok sıkıntılı geçti hamileliğimKalıcı makyaj o problemide çözdü
Kalıcı oje
Bı ipek kirpik
Konturlu kas ve dudak .
Hani ne makyajı ay ben mi makyaj yapmisimw ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?