Geçinemeyenler kulübü

Eğer o fikirdeyseniz yaptırmamak en iyisi zaten. İlk gebelikte ikiliyi yaptırdık sonucu kötü çıkmıştı 10 gün fetal dna sonucunu beklerken ruh gibi kalmıştım. Üçlü veya dörtlüyü hiç yaptırmayın kafanız bulanmasın.

Aynen saçım çatalda debelenmekten birbirne girmiş arkayı açmam saatler sürdü

Makyaj mı oda ne
Kalıcı makyaj o problemide çözdü
Kalıcı oje
Bı ipek kirpik
Konturlu kas ve dudak .
Hani ne makyajı ay ben mi makyaj yapmisimw ne zaman

Banada kuzenim yapti ama yok tipi o bile toplayamamis.
Saclarimi alel acele balik sirti ormustu hemen, benim saclar dalgali her yerden çıkmis bebek saclar dalgali dalgali cin carpmis gibi
Ay o ağrıdan acıdan onu mu düşüncem, ellettirmedim kendimi.

Burcucum bu testleri bence atlama, cunku boyle testlerde daha detaylu bakiliyor allah korusun anne karninda halledilebilir problemler falan oldugunda yakalayabiliyorlar.
Yani bu testleri sadece engel varmi diye dusunme

Oluyor öyle benimde düğünde ablalarim babamla annemle foto cekinmisler.
Ben yokum cagirsaniza beni .nasıl dusunemiyor insan bilmem .bende dusunemedim ki hiç. Kızıyorum bende aklıma gelsin Yeter ki

Ki çok fazla okudum hamileliği zehir olup down sendromlu riski yüksek çıkıp da sağlıklı doğan bebekleri

Oluyor öyle benimde düğünde ablalarim babamla annemle foto cekinmisler.
Ben yokum cagirsaniza beni .nasıl dusunemiyor insan bilmem .bende dusunemedim ki hiç. Kızıyorum bende aklıma gelsin Yeter ki
Benim dugun resimlerim bildigin agac dallarina sarilan koala misali yedi ceddimle cekinmisim

Burcucum bu testleri bence atlama, cunku boyle testlerde daha detaylu bakiliyor allah korusun anne karninda halledilebilir problemler falan oldugunda yakalayabiliyorlar.
Yani bu testleri sadece engel varmi diye dusunme
Ya öyle ama deniz peki yanılma payı var bu bana denk geldi hadi bilmiyorum ki kafam çok karışık bu konuda ikili testi yaptırırken bile eminim kendimden ne olursa olsun fikrim değişmeyecek diye yaptırdım ama kalbim ağzımda Bi şekilde

Kalıcı makyaj o problemide çözdü
Kalıcı oje
Bı ipek kirpik
Konturlu kas ve dudak .
Hani ne makyajı ay ben mi makyaj yapmisimw ne zaman
Ya çok haklısın ama benim çok sıkıntılı geçti hamileliğim
TEk isteğim oğlumun sağlıklı doğmasıydı 6.aydan sonra hep hastaneydım o cerrahpaşanın ağzı dili olsada konuşsa

Güzel bi hamilelik olsaydı hepsi yapılırdı belki
birde sezeryan olunca günü belli oluyor oda çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…