- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
- #25.121
Aaa halbuki armut daha geniş çatı daha geniş olması gerekmez mi mesela yuvarlak daha dar olmalıHayir popo degil kalca derken basen kismindan bahsediyor armut tip gibi dusun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa halbuki armut daha geniş çatı daha geniş olması gerekmez mi mesela yuvarlak daha dar olmalıHayir popo degil kalca derken basen kismindan bahsediyor armut tip gibi dusun.
Merhaba konuyu takip ediyorum ama yazmamıştım. İmkan varsa fetal dna testi var onu yaptırsanız iyi olur. Üçlü dörtlü ya da detaylı ultrasondaki oluşabilecek kafa karışıklığını önlüyor. Gebelik forumlarını takip ediyorum. Detaylıda bir parlaklık çıkıyor sonradan yaptırmaları gerekiyor. Benim doktor bu gebelikte 2 liyi boşver dedi. Direk fetal dnayla cinsiyetide öğrendik.Sinir doktor söylemedi
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Cekimden sonra resimler alinirken odersiniz dedi tamam dedik, kadın sır oldu uçtu gitti ya.Peki para?ödeme yapmismiydiniz yani
Telefonla çekilenler daha güzel geliyor gözüme. Doğal çünküBen acıbademde doğurdum, ama fotoğrafçıya para vermedim. Hemşire acıdı herhalde bana doğum öncesi telefonumj istedi verdim bir kaç tane çekti bizi yanyana sonra oğlanı çekti. Güzel de çekmiş vallaBeleşe sezaryen hatıram var
![]()
Tamam genis isteAaa halbuki armut daha geniş çatı daha geniş olması gerekmez mi mesela yuvarlak daha dar olmalı![]()
Aa yazık ya öyle şey mi olurmuşValla anlamadim birde o zaman fotografcilar atiyorum 500 e cekiyosa biz acil oldugumuzdan 750 lira fiyat cekti ona bile kabul dedik.
Resimler uçtu gitti![]()
Gerçekten sinir harbii.Cekimden sonra resimler alinirken odersiniz dedi tamam dedik, kadın sır oldu uçtu gitti ya.
Kimse tanimiyo birde iyimi.
Dr kendi bizim fotografcimiz var anlasmali o ceker dedi.
Dr u aradim fotografci kimdi acaba resimleri alacaktim dedim, kim cektiki ya acaba diyo bana![]()
Aynen sac bas darma duman, yuzum sis baskasi yatiyo sanki yatakta.Aa yazık ya öyle şey mi olurmuş
Benim de fotom fılan yok
Hiç aklımada gelmedi Eşim çekmiş odaya gelince öyle şişki yüzüm gözüm bakıyırum arada nolmuş bana diyorum
Teşekkür ederim Aslında ben ikili testi de gerek görmedim ama doktor bunu yapalım deyince eşim uygun gördü bana kalsa yaptırmazdım. Çok uğraştım bu çocuk için ne olursa olsun kabulüm cinsiyet için iki hafta daha beklerim artık napalımMerhaba konuyu takip ediyorum ama yazmamıştım. İmkan varsa fetal dna testi var onu yaptırsanız iyi olur. Üçlü dörtlü ya da detaylı ultrasondaki oluşabilecek kafa karışıklığını önlüyor. Gebelik forumlarını takip ediyorum. Detaylıda bir parlaklık çıkıyor sonradan yaptırmaları gerekiyor. Benim doktor bu gebelikte 2 liyi boşver dedi. Direk fetal dnayla cinsiyetide öğrendik.
Baya geniş ama armutmuyum bilemedim omuzlarımda geniştir belimde ince sayılırArmut tipli mi basenin denizin dediği gbi?
Denizzzz burnun şişmişmiydiAynen sac bas darma duman, yuzum sis baskasi yatiyo sanki yatakta.
Milletin dogum fotolarina bakiyorum manken gibi benimkine bakiyorum sanki fil yavrusu yatiyo yatakta![]()
Fetal dna dediginiz kanla yapilan degil mi?Merhaba konuyu takip ediyorum ama yazmamıştım. İmkan varsa fetal dna testi var onu yaptırsanız iyi olur. Üçlü dörtlü ya da detaylı ultrasondaki oluşabilecek kafa karışıklığını önlüyor. Gebelik forumlarını takip ediyorum. Detaylıda bir parlaklık çıkıyor sonradan yaptırmaları gerekiyor. Benim doktor bu gebelikte 2 liyi boşver dedi. Direk fetal dnayla cinsiyetide öğrendik.
Makyaj yapan varmış doğuma giderken.Aynen sac bas darma duman, yuzum sis baskasi yatiyo sanki yatakta.
Milletin dogum fotolarina bakiyorum manken gibi benimkine bakiyorum sanki fil yavrusu yatiyo yatakta![]()
Sen kum saati tiplisin o zaman ama kalcalarin genis yinedeBaya geniş ama armutmuyum bilemedim omuzlarımda geniştir belimde ince sayılır
172 boya 55 kiloyum tabi o zaman 90 filandım
O benimMakyaj yapan varmış doğuma giderken.
Aynen saçım çatalda debelenmekten birbirne girmiş arkayı açmam saatler sürdüAynen sac bas darma duman, yuzum sis baskasi yatiyo sanki yatakta.
MaşallahBaya geniş ama armutmuyum bilemedim omuzlarımda geniştir belimde ince sayılır
172 boya 55 kiloyum tabi o zaman 90 filandım
Aklıma dahi gelmedi çok rezil haldeydim.O benim
Manikür pedilkür bile yaptırmıştım da sildirdi adiler![]()
Banada kuzenim yapti ama yok tipi o bile toplayamamis.Makyaj yapan varmış doğuma giderken.