• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sinir doktor söylemedi :işsiz:
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Merhaba konuyu takip ediyorum ama yazmamıştım. İmkan varsa fetal dna testi var onu yaptırsanız iyi olur. Üçlü dörtlü ya da detaylı ultrasondaki oluşabilecek kafa karışıklığını önlüyor. Gebelik forumlarını takip ediyorum. Detaylıda bir parlaklık çıkıyor sonradan yaptırmaları gerekiyor. Benim doktor bu gebelikte 2 liyi boşver dedi. Direk fetal dnayla cinsiyetide öğrendik.

Peki para?ödeme yapmismiydiniz yani
Cekimden sonra resimler alinirken odersiniz dedi tamam dedik, kadın sır oldu uçtu gitti ya.
Kimse tanimiyo birde iyimi.
Dr kendi bizim fotografcimiz var anlasmali o ceker dedi.
Dr u aradim fotografci kimdi acaba resimleri alacaktim dedim, kim cektiki ya acaba diyo bana 🙍

Ben acıbademde doğurdum, ama fotoğrafçıya para vermedim. Hemşire acıdı herhalde bana doğum öncesi telefonumj istedi verdim bir kaç tane çekti bizi yanyana sonra oğlanı çekti. Güzel de çekmiş valla 😄😄 Beleşe sezaryen hatıram var🙂
Telefonla çekilenler daha güzel geliyor gözüme. Doğal çünkü

Valla anlamadim birde o zaman fotografcilar atiyorum 500 e cekiyosa biz acil oldugumuzdan 750 lira fiyat cekti ona bile kabul dedik.
Resimler uçtu gitti 😔
Aa yazık ya öyle şey mi olurmuş😞
Benim de fotom fılan yok

Hiç aklımada gelmedi Eşim çekmiş odaya gelince öyle şişki yüzüm gözüm bakıyırum arada nolmuş bana diyorum

Cekimden sonra resimler alinirken odersiniz dedi tamam dedik, kadın sır oldu uçtu gitti ya.
Kimse tanimiyo birde iyimi.
Dr kendi bizim fotografcimiz var anlasmali o ceker dedi.
Dr u aradim fotografci kimdi acaba resimleri alacaktim dedim, kim cektiki ya acaba diyo bana 🙍
Gerçekten sinir harbii.
Sanki sürekli düzenli olarak çocuk Doguruyoruz gibi böyle karisiklar olması 😓

Aa yazık ya öyle şey mi olurmuş😞
Benim de fotom fılan yok

Hiç aklımada gelmedi Eşim çekmiş odaya gelince öyle şişki yüzüm gözüm bakıyırum arada nolmuş bana diyorum
Aynen sac bas darma duman, yuzum sis baskasi yatiyo sanki yatakta.
Milletin dogum fotolarina bakiyorum manken gibi benimkine bakiyorum sanki fil yavrusu yatiyo yatakta 😂😂

Merhaba konuyu takip ediyorum ama yazmamıştım. İmkan varsa fetal dna testi var onu yaptırsanız iyi olur. Üçlü dörtlü ya da detaylı ultrasondaki oluşabilecek kafa karışıklığını önlüyor. Gebelik forumlarını takip ediyorum. Detaylıda bir parlaklık çıkıyor sonradan yaptırmaları gerekiyor. Benim doktor bu gebelikte 2 liyi boşver dedi. Direk fetal dnayla cinsiyetide öğrendik.
Teşekkür ederim Aslında ben ikili testi de gerek görmedim ama doktor bunu yapalım deyince eşim uygun gördü bana kalsa yaptırmazdım. Çok uğraştım bu çocuk için ne olursa olsun kabulüm cinsiyet için iki hafta daha beklerim artık napalım 🤷‍♀️

Ama benim en sinirimi bozan şu, bir sürü insan geldiler, ablalarım babam annem kayınvalide kayınpeder teyzelerim fln birinin aklına üçümüzü çekmek gelmemiş. Herkes var ama kocam ben çocuğum hastanede fotomuz yok. Ya kalabalığız ya çocuk anne başbaşayız ya da çocuk baba başbaşa. Bir kişi mi düşünemedi diye aklıma geldikçe kızıyorum😒

Milletin dogum fotolarina bakiyorum manken gibi benimkine bakiyorum sanki fil yavrusu yatiyo yatakta 😂😂
Denizzzz burnun şişmişmiydi 😁 ya geçen birinde gördüm allahııım burnu iki katına çıkmış kadının

Fetal dna dediginiz kanla yapilan degil mi?
1000 lira civarida bir ucreti vardi sanirim en azindam benim zamanimda o hastenede oyleydi

Aynen saçım çatalda debelenmekten birbirne girmiş arkayı açmam saatler sürdü

Makyaj mı oda ne🤣

Back