- 14 Haziran 2019
- 15.170
- 75.004
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.041
Ben 30dan sonra akıllandım. Çok fazla yakın gördüğüm ama yakın olmayan arladaş sildim. Artık enerjimi düşüreni siliyorum kafam rahatlıyorEger muhattap olmak zorunda oldugun insanlarsa ( yakin akraba) mesafeli duruyorum zorunlu durumlar disinda gorusmuyorum.
Bazen kan bagida bir yere kadar tabi.
Ama kan bagim yoksa ve hoşlanmiyorsam yok sayarim.
Zaten insana 30 dan sonra bir olgunlasma geliyor sanki.Ben 30dan sonra akıllandım. Çok fazla yakın gördüğüm ama yakın olmayan arladaş sildim. Artık enerjimi düşüreni siliyorum kafam rahatlıyor
Burda da konvoy geçti. Oğlanı uyandırdılar tekbir be havalı kornaylaSokaga cikma yasagı? Korona?
Vallahi delireceğim ya ben
Hey allahim yarabbim yaBurda da konvoy geçti. Oğlanı uyandırdılar tekbir be havalı kornayla
Eğleniyorlar da bir yandan başka bir şey değil benceHey allahim yarabbim ya
Hayir ne oluyor yani burda yuruyunce kornaya basinca?
İsrailliler ayy bak kornolara basmislar ayy yuruyus yapmislar diye ayaklari totolarina vura vura kacacak mi yani?
Her b.kta sokağa dökülmeye merakli bizim millet dokuluyorsunda ne yapabiliyorsun onun dışında yani.
O benim huyumdur hep sildimBen 30dan sonra akıllandım. Çok fazla yakın gördüğüm ama yakın olmayan arladaş sildim. Artık enerjimi düşüreni siliyorum kafam rahatlıyor
Sorun değil ne olursa olsun tabloya yansimayacak nasıl olsa.Hey allahim yarabbim ya
Hayir ne oluyor yani burda yuruyunce kornaya basinca?
İsrailliler ayy bak kornolara basmislar ayy yuruyus yapmislar diye ayaklari totolarina vura vura kacacak mi yani?
Her b.kta sokağa dökülmeye merakli bizim millet dokuluyorsunda ne yapabiliyorsun onun dışında yani.
Her sey gibi buda elimize yuzumuze bulastiSorun değil ne olursa olsun tabloya yansimayacak nasıl olsa.
Sayı düşüyor çünkü yaz geldi
Bayram temizliğinde herkes sanırım
Arada geliyorum bakiyorum kimse yok bende yazmiyorum
Kimsekimseye gitmeyecek bu temizlik niyeBayram temizliğinde herkes sanırım
Bende dünden beri on kez gelip sayfayı da yenilemisimdir hattaArada geliyorum bakiyorum kimse yok bende yazmiyorum
Her topik gibi bununda miladı doluyor artik yapacak bisey yokBende dünden beri on kez gelip sayfayı yenilemisimdir hattadoğru mu goruyorum diye
Uyeliklerimizi değiştirip gelelim.Her topik gibi bununda miladı doluyor artik yapacak bisey yok
Bdv de bulusuruz bundan gayri heralde
Yok haci çok zorUyeliklerimizi değiştirip gelelim.Farklı kisilermis gibi olunca belki renk gelir
Yok haci çok zorzaten 5 kisi takiliyoduk biri banlaninca kaldik 4 kisi ikisi bebeli biri hamile bir araya gelemiyorük
Ay sahiden uyuyor mu acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?