- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.001
Oy mu verdin bende veriyorumAcaba bu sefer pro olabilecekmiyimacayip taktim ya
İstedikleri oOy mu verdin bende veriyorum
Ama sadece veemeyle pro oLunuyor mu
Hadi bakalımİstedikleri o
Az once bir video izlerken bu son yazini çokca gordumHadi bakalımbir umittir yasamak
Ne olmuş orda öyleAdana’yı gördünüz mü?
Süper lig sevinci de, bizim ülkeden değiller herhalde.Ne olmuş orda öyle
Yok anacim hic hos olmayan hicde sevmedigim bir adamin videosunu izlerken onun altinda gordum, birden sen yazinca urperdimEvren sanırım sana ihtiyacin olan mesajı yolluyor .
Yani ben böyle üst üste geldiğinde biseyler ...ihtiyacım olan mesajin vurgulandığıni dusunurum
Saçma belki de
chamallows
Addaaa gittilerErkeşler nerde bu gece
Bende gidiyim o zamanAddaaa gittiler
HamdolsunMerhaba kk nın güzel bayanları
ekonomi kiiim biz kim diyorum vee gıybet dolu konumuza sizleri davet ediyorum
Gunaydin burcucum, bu sefer neden gitmiş bende anlamadimGünaydınnn kızlargüzel bi hafta olsun
Aa filmdelisi gitmiş
Nazar var üstümüzde ya tam kadro kalamıyoruzGünaydınnn kızlargüzel bi hafta olsun
Aa filmdelisi gitmiş
Filmin mesajlarına baktım da hiç kötü birsey yok bende şaşkınım neden bu ceza uzun mu onun süresi biliyo musunGunaydin burcucum, bu sefer neden gitmiş bende anlamadim
Bdv de agzini acan banlaniyor ya
Nazar var üstümüzde ya tam kadro kalamıyoruz
Ben uzun diye biliyorum.Filmin mesajlarına baktım da hiç kötü birsey yok bende şaşkınım neden bu ceza uzun mu onun süresi biliyo musun
Gözü olanın gözü çıksın Khomyuk
Gelince öğreniriz artık ay fork fork çok kötü başladım güne doktor ilacımı değiştirdi şükür iyiyim bulantı kusma yok derken ilaç mahfetti beni hayatımda çıkarmadığım kadar çıkardımBen uzun diye biliyorum.
Daha dün mu önceki gün mi ne soylemisti
YaaaGelince öğreniriz artık ay fork fork çok kötü başladım güne doktor ilacımı değiştirdi şükür iyiyim bulantı kusma yok derken ilaç mahfetti beni hayatımda çıkarmadığım kadar çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?