• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ay sahiden uyuyor mu acaba .
Hiç bahsetti mi :KK70: benimde arkadaş habire uyumaya başlamıştı hergun mesajlastigim kız yok olmuştu .

Çok şükür atlattık 😂dogurcak
Geçen gün erken sancısı tuttu dedim koş hastaneye .
Cati muayenesi yapmışlar daha 29 haftalık.
Yapılır mı yahu 36 da yapılır duruma gelmiyor muydu ?
Belli olmaz banada 26.haftada yaptilar kasindigim icin, acilma varmi diye bakiyorlar.
Bazen erken acilma olup su siza biliyo o zaman dikis atiyolar rahime su kacmasin diye onun icin yapmak zorunda kalirsa yapiyolar

Belli olmaz banada 26.haftada yaptilar kasindigim icin, acilma varmi diye bakiyorlar.
Bazen erken acilma olup su siza biliyo o zaman dikis atiyolar rahime su kacmasin diye onun icin yapmak zorunda kalirsa yapiyolar
Hmm.

Kcinci haftanda dogurdun sen 😊

selam kızlar, bu topiğe gözümüz gibi bakalım yav ne demek kapatmak🙂
Bizim oğlanı kaçak bahçeye indirdim, yıkadım derken anca oturdum. Elimi de incitmişim ev işleri de eşe kaldı 🤣🤣
Siz ne yaptınız bakalım?

selam kızlar, bu topiğe gözümüz gibi bakalım yav ne demek kapatmak🙂
Bizim oğlanı kaçak bahçeye indirdim, yıkadım derken anca oturdum. Elimi de incitmişim ev işleri de eşe kaldı 🤣🤣
Siz ne yaptınız bakalım?
Selam khomyuk, yok kapatmayizda artik cok sakinledi ortalik mecburen 😁
Bende bugun aksam bir gaz geldi camları sildim perdeleri yikadim yarinda mutfak dolaplarimi indirecegim 😳

Selam khomyuk, yok kapatmayizda artik cok sakinledi ortalik mecburen 😁
Bende bugun aksam bir gaz geldi camları sildim perdeleri yikadim yarinda mutfak dolaplarimi indirecegim 😳
O gaz bu tarafa uğramıyor hiç😄
Benim işim güzel şu an, güzeli şu, bileğimi incittiğim gün balık pişirttirdim. Balık bulaşığı makineye girmez. Fırın da silinir. Kocama büyük iş kilitledim aşırı mutluyum ahaha

O gaz bu tarafa uğramıyor hiç😄
Benim işim güzel şu an, güzeli şu, bileğimi incittiğim gün balık pişirttirdim. Balık bulaşığı makineye girmez. Fırın da silinir. Kocama büyük iş kilitledim aşırı mutluyum ahaha
Gecmis olsun onemli bir sey yoktur insallah.
Balik bulasigini neden makineye atmiyorsunuz 😳

Merhaba ben de okuyorum ama kimse yazmayınca yazmıyorum

Bazıları balık bulaşığını yoğun çamaşır suyuyla yıkar belki o yüzdendir misal kayınvalidem😂
Merhaba sarrah bende camasir sulu cifle onden bir yikarim sonra makinaya atarim 😁
Bulasik makinasina da ayrica camasir suyu eklerim calistirmadan

bebeklinick bebeklinick kız yok uyumuyorum ben ilk zamanlar vardı ama şimdi düzene girdi şükür gece uykum da çok güzel ama saçma saçma rüyalar ilk okul arkadaşının annesi görür Bi insan ya ne alakaysa geçen cennet mahallesi ferhatla sultanın evlenmesine yardım ediyordum yahu nerden geldin aklıma tövbe tövbe 😆 chamallows chamallows bak nasıl bildim temizlik yaptığını yoksa sen durmaz yazardın 😁 Khomyuk Khomyuk da zaten gündüzleri denizle ilgileniyor yaaa aslında ben kaçırdım gerçekten ismi deniz mi yoksa burda deniz kızından deniz diye bahsedince sende mi öyle diyosun merak ettim
ayyy ne çok deniz dedim:confused:

bebeklinick bebeklinick kız yok uyumuyorum ben ilk zamanlar vardı ama şimdi düzene girdi şükür gece uykum da çok güzel ama saçma saçma rüyalar ilk okul arkadaşının annesi görür Bi insan ya ne alakaysa geçen cennet mahallesi ferhatla sultanın evlenmesine yardım ediyordum yahu nerden geldin aklıma tövbe tövbe 😆 chamallows chamallows bak nasıl bildim temizlik yaptığını yoksa sen durmaz yazardın 😁 Khomyuk Khomyuk da zaten gündüzleri denizle ilgileniyor yaaa aslında ben kaçırdım gerçekten ismi deniz mi yoksa burda deniz kızından deniz diye bahsedince sende mi öyle diyosun merak ettim
Yok kiz temizlik yapmasam da çok yazmiyorum kimse olmuyor çunku.
Khomyuk un oglunun adida deniz :)

Rüyaya çok güldüm ya🤣🤣🤣

Aa ne güzel bende hep soruyum diyordum denk gelmedi 😆 sen neler yapıyorsun deniz

Sen mi ben mi 😁 hayır gün içinde izlesem yada hakkında konuşsam da rüyama girse yoo öyle birsey de olmadı
Bende oğlumla izlediğim Merlin dizisi vardı orda yaşlı doktorla birilerinden kaçıyoruz uçakla ip uzatıyolar kurtarıyorlardı bizi

Hala gülüyorum aklıma geldikçe çok saçma çok çok saçma😂

Aa ne güzel bende hep soruyum diyordum denk gelmedi 😆 sen neler yapıyorsun deniz

Sen mi ben mi 😁 hayır gün içinde izlesem yada hakkında konuşsam da rüyama girse yoo öyle birsey de olmadı
İyiyim burcucum sen nasilsin bende hamileyken surekli dere kenari meyve agaclarinin oldugu yerleri gezerdim 😍

Yoo bence biz abartiyoruz boş yere enerji sarf ediyoruz ☺️
Aşırı kullanınca boğazımda yanma ve öksürük hissi oluyor
Balıkta çok yapılıyor elimde yıkasam makineden önce hasta olurum herhalde🤷‍♀️
Ev işi de hiç sevmem

Camlar çok büyük ev 25. Kat çekçekle yılda bir cekerim dısarısı görünmeyecek hale gelince😂
yaptıklarınızı okuyunca pasaklı gibiyim gercekten🥸

İyiyim burcucum sen nasilsin bende hamileyken surekli dere kenari meyve agaclarinin oldugu yerleri gezerdim 😍
Bende iyi olmaya çalışıyorum yeni ilaç verdi dottor aç karnına içiliyo geçende demiştim çok zorluyor beni 🤦‍♀️

Niye hamileyken böyle rüyalar görülür ya millet dere kenarı meyve ağacı görür ben cennet mahallesi kalitesizliğe bak ya Ahahahah :-)

Aşırı kullanınca boğazımda yanma ve öksürük hissi oluyor
Balıkta çok yapılıyor elimde yıkasam makineden önce hasta olurum herhalde🤷‍♀️
Ev işi de hiç sevmem

Camlar çok büyük ev 25. Kat çekçekle yılda bir cekerim dısarısı görünmeyecek hale gelince😂
yaptıklarınızı okuyunca pasaklı gibiyim gercekten🥸
Ben 25.katta otursam o camlari cekcekle bile silemem mesela allah canimi alir.
Surda 2.katin camina cikarken bile elim ayagim titriyo sen yine iyi siliyomussun 😁
Miknatisli cam siller var aslinda sana onlar olabilir.
Ben camasir suyu hastasiyim ama evde kucuk cocuk olunca anca haftada bir. Sadece lavabolara gunluk kullanirim oda mecbur.
Eskiden evin butun islak zeminlerini haftalik camasir suyuyla fircalar durulardm 😁

Back