- 17 Aralık 2015
- 26.861
- 49.007
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.061
Belli olmaz banada 26.haftada yaptilar kasindigim icin, acilma varmi diye bakiyorlar.Ay sahiden uyuyor mu acaba .
Hiç bahsetti mibenimde arkadaş habire uyumaya başlamıştı hergun mesajlastigim kız yok olmuştu .
Çok şükür atlattıkdogurcak
Geçen gün erken sancısı tuttu dedim koş hastaneye .
Cati muayenesi yapmışlar daha 29 haftalık.
Yapılır mı yahu 36 da yapılır duruma gelmiyor muydu ?
Hmm.Belli olmaz banada 26.haftada yaptilar kasindigim icin, acilma varmi diye bakiyorlar.
Bazen erken acilma olup su siza biliyo o zaman dikis atiyolar rahime su kacmasin diye onun icin yapmak zorunda kalirsa yapiyolar
37+6 da dogurdumHmm.
Kcinci haftanda dogurdun sen
Selam khomyuk, yok kapatmayizda artik cok sakinledi ortalik mecburenselam kızlar, bu topiğe gözümüz gibi bakalım yav ne demek kapatmak
Bizim oğlanı kaçak bahçeye indirdim, yıkadım derken anca oturdum. Elimi de incitmişim ev işleri de eşe kaldı
Siz ne yaptınız bakalım?
O gaz bu tarafa uğramıyor hiçSelam khomyuk, yok kapatmayizda artik cok sakinledi ortalik mecburen
Bende bugun aksam bir gaz geldi camları sildim perdeleri yikadim yarinda mutfak dolaplarimi indirecegim
Gecmis olsun onemli bir sey yoktur insallah.O gaz bu tarafa uğramıyor hiç
Benim işim güzel şu an, güzeli şu, bileğimi incittiğim gün balık pişirttirdim. Balık bulaşığı makineye girmez. Fırın da silinir. Kocama büyük iş kilitledim aşırı mutluyum ahaha
Merhaba ben de okuyorum ama kimse yazmayınca yazmıyorumGecmis olsun onemli bir sey yoktur insallah.
Balik bulasigini neden makineye atmiyorsunuz
Merhaba sarrah bende camasir sulu cifle onden bir yikarim sonra makinaya atarimMerhaba ben de okuyorum ama kimse yazmayınca yazmıyorum
Bazıları balık bulaşığını yoğun çamaşır suyuyla yıkar belki o yüzdendir misal kayınvalidem
Yok kiz temizlik yapmasam da çok yazmiyorum kimse olmuyor çunku.bebeklinick kız yok uyumuyorum ben ilk zamanlar vardı ama şimdi düzene girdi şükür gece uykum da çok güzel ama saçma saçma rüyalar ilk okul arkadaşının annesi görür Bi insan ya ne alakaysa geçen cennet mahallesi ferhatla sultanın evlenmesine yardım ediyordum yahu nerden geldin aklıma tövbe tövbe chamallows bak nasıl bildim temizlik yaptığını yoksa sen durmaz yazardın Khomyuk da zaten gündüzleri denizle ilgileniyor yaaa aslında ben kaçırdım gerçekten ismi deniz mi yoksa burda deniz kızından deniz diye bahsedince sende mi öyle diyosun merak ettim
ayyy ne çok deniz dedim
Ben sadece makineye koyarım çamaşır suyuMerhaba sarrah bende camasir sulu cifle onden bir yikarim sonra makinaya atarim
Bulasik makinasina da ayrica camasir suyu eklerim calistirmadan
Rüyaya çok güldüm yabebeklinick kız yok uyumuyorum ben ilk zamanlar vardı ama şimdi düzene girdi şükür gece uykum da çok güzel ama saçma saçma rüyalar ilk okul arkadaşının annesi görür Bi insan ya ne alakaysa geçen cennet mahallesi ferhatla sultanın evlenmesine yardım ediyordum yahu nerden geldin aklıma tövbe tövbe chamallows bak nasıl bildim temizlik yaptığını yoksa sen durmaz yazardın Khomyuk da zaten gündüzleri denizle ilgileniyor yaaa aslında ben kaçırdım gerçekten ismi deniz mi yoksa burda deniz kızından deniz diye bahsedince sende mi öyle diyosun merak ettim
ayyy ne çok deniz dedim
Aa ne güzel bende hep soruyum diyordum denk gelmediYok kiz temizlik yapmasam da çok yazmiyorum kimse olmuyor çunku.
Khomyuk un oglunun adida deniz :)
Sen mi ben miRüyaya çok güldüm ya
Bende oğlumla izlediğim Merlin dizisi vardı orda yaşlı doktorla birilerinden kaçıyoruz uçakla ip uzatıyolar kurtarıyorlardı biziAa ne güzel bende hep soruyum diyordum denk gelmedisen neler yapıyorsun deniz
Sen mi ben mihayır gün içinde izlesem yada hakkında konuşsam da rüyama girse yoo öyle birsey de olmadı
İyiyim burcucum sen nasilsin bende hamileyken surekli dere kenari meyve agaclarinin oldugu yerleri gezerdimAa ne güzel bende hep soruyum diyordum denk gelmedisen neler yapıyorsun deniz
Sen mi ben mihayır gün içinde izlesem yada hakkında konuşsam da rüyama girse yoo öyle birsey de olmadı
Yoo bence biz abartiyoruz boş yere enerji sarf ediyoruzBen sadece makineye koyarım çamaşır suyuBiraz pasaklıyım galiba
Aşırı kullanınca boğazımda yanma ve öksürük hissi oluyorYoo bence biz abartiyoruz boş yere enerji sarf ediyoruz
Bende iyi olmaya çalışıyorum yeni ilaç verdi dottor aç karnına içiliyo geçende demiştim çok zorluyor beniİyiyim burcucum sen nasilsin bende hamileyken surekli dere kenari meyve agaclarinin oldugu yerleri gezerdim
Ben 25.katta otursam o camlari cekcekle bile silemem mesela allah canimi alir.Aşırı kullanınca boğazımda yanma ve öksürük hissi oluyor
Balıkta çok yapılıyor elimde yıkasam makineden önce hasta olurum herhalde
Ev işi de hiç sevmem
Camlar çok büyük ev 25. Kat çekçekle yılda bir cekerim dısarısı görünmeyecek hale gelince
yaptıklarınızı okuyunca pasaklı gibiyim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?