Geçinemeyenler kulübü

Sezeryan mıydı senin Khomyuk. Ya şimdi bende öyle bi kafa varki iki bebeğe bile bakarım yeterki doğum olmasın aslında ben hamilelikte zor olur kesin canım tatlı falan diyordum ama bak iyi geçiyo çoğu kişiden
eminim doğum da öyle olacak ama aşmam lazım
Senin de Mübarek olsun şeker

İyiyim hamdolsun sıcak harbi
Alıştın mı evine nasıl zorunlu

Alıştım kuzum .
Bostanlı gibi çarşının içinde oturmuyorum tabi ama olsun en azından herşeyi istediğimiz gibi yaptırmis olduk.

Sen alistin mi? Eski evini sevmiyordun zaten bu evin kayinvalidene uzaklığı nasıl

Doğumdan benim kadar korkan bir insan daha görmedim ve hala diyorum, bu muymuş…
Herkes söylemişti ama inanmamıştım, gerçekten abartılıyor ve khomyuk un dediği gibi 1 aya unutuyorsun.

Ben aynı mahalleye taşındım az ileri mesafe gene 30 dk ben alıştım da istediğim gibi haldır haldır şöyle Bi temizlik yapamadım ona üzülüyorum
Doğumdan benim kadar korkan bir insan daha görmedim ve hala diyorum, bu muymuş…
Herkes söylemişti ama inanmamıştım, gerçekten abartılıyor ve khomyuk un dediği gibi 1 aya unutuyorsun.
Aa film sende mi korkuyordun peki nasıl aştın normal mi oldu anlatırmısın rica etsem
5 erkek 4 kiz 8 de bakici yaz sen cevap olarak
Neyi diledigine dikkat etsin bence
Ahahah çok mantıklı yazık ama ya 500gr ile 1 kg arasında küçücüklermiş

Temizliğe anne kayınvalide görümce filan gelir doğumuna doğru.sen boşver temizliği.

Benim yigen 800 gr dogdu, cok zor o sekilde doğum
Allah yardimcilari olsun bebislerin

Erkeklerin askerlik, kadınların doğum anısı bitmez burcu

Doktorum normal doğum ödüllüymüş, benim haberim yoktu.
Bebek ya da anne sağlığı riske girmedikçe asla gün vermeyeceğini ve sezaryen dahi olsa bebeğin doğmak istediği gün sancıyla hastaneye yatacağımı söylemişti.

Gerçi aynı süreçle hastaneye gidince ha şöyle ha böyle bir şekilde beni oyaladı ve en son ‘hamilelikte bir kere bile şikayet etmedin, beni aramadın, her şey yolunda farkında olmasan da sen normal doğum için biçilmiş kaftansın, birkaç saate bitecek’ vs derken öyle de oldu.
Kandırıldım kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…