- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.259
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.921
Sağol canımcım, ne olsun aynı tas aynı hamam.İyidir film senden naber?
Nasıl oldu oğlanlar?
Sezeryan mıydı senin Khomyuk. Ya şimdi bende öyle bi kafa varki iki bebeğe bile bakarım yeterki doğum olmasın16. Haftada belirginleşti benim. Doğumdan korkma. İkisi de kendi içinde zor. Ama en geç bir hafta içinde unutuyorsun. İnan geçmişi hatırlayıncs o dikiş ağrılı bir hafta aklıma gelmiyor. Asıl zor olan yenidoğan bakımı. Yani doğum daha kolay inan.
Alıştın mı evine nasıl zorunluSenin de Mübarek olsun şeker
İyiyim hamdolsun sıcak harbi
Alıştım kuzum .Sezeryan mıydı senin Khomyuk. Ya şimdi bende öyle bi kafa varki iki bebeğe bile bakarım yeterki doğum olmasınaslında ben hamilelikte zor olur kesin canım tatlı falan diyordum ama bak iyi geçiyo çoğu kişiden
eminim doğum da öyle olacak ama aşmam lazım
Alıştın mı evine nasıl zorunlu
Doğumdan benim kadar korkan bir insan daha görmedim ve hala diyorum, bu muymuş…Sezeryan mıydı senin Khomyuk. Ya şimdi bende öyle bi kafa varki iki bebeğe bile bakarım yeterki doğum olmasınaslında ben hamilelikte zor olur kesin canım tatlı falan diyordum ama bak iyi geçiyo çoğu kişiden
eminim doğum da öyle olacak ama aşmam lazım
Alıştın mı evine nasıl zorunlu
Adamın içine doğdu sanki balkonda bana video atıyor dokuz doğuran kadın diye 5erkek 4 kız ne var bizimde böyle olsaydı diyokafayı yedi herhal
5 erkek 4 kiz 8 de bakici yaz sen cevap olarakAdamın içine doğdu sanki balkonda bana video atıyor dokuz doğuran kadın diye 5erkek 4 kız ne var bizimde böyle olsaydı diyokafayı yedi herhal
Şirket kurmak lazım o kadar çalışana5 erkek 4 kiz 8 de bakici yaz sen cevap olarak
Neyi diledigine dikkat etsin bence
Darısi başimaAlıştım kuzum .
Bostanlı gibi çarşının içinde oturmuyorum tabi ama olsun en azından herşeyi istediğimiz gibi yaptırmis olduk.
Sen alistin mi? Eski evini sevmiyordun zatenbu evin kayinvalidene uzaklığı nasıl
Kocayı emekli et çıkın gelinDarısi başima
Ben aynı mahalleye taşındım az ileri mesafe gene 30 dkAlıştım kuzum .
Bostanlı gibi çarşının içinde oturmuyorum tabi ama olsun en azından herşeyi istediğimiz gibi yaptırmis olduk.
Sen alistin mi? Eski evini sevmiyordun zatenbu evin kayinvalidene uzaklığı nasıl
Aa film sende mi korkuyordun peki nasıl aştın normal mi oldu anlatırmısın rica etsemDoğumdan benim kadar korkan bir insan daha görmedim ve hala diyorum, bu muymuş…
Herkes söylemişti ama inanmamıştım, gerçekten abartılıyor ve khomyuk un dediği gibi 1 aya unutuyorsun.
Ahahah çok mantıklı5 erkek 4 kiz 8 de bakici yaz sen cevap olarak
Neyi diledigine dikkat etsin bence
Olmazmi ali ağada var bur ara geliyorduk torpilliler gecti onumuzeKocayı emekli et çıkın gelingerçi yok mu burda MkE türevi bi yer
Aa senin kendi evin değil miDarısi başima
Temizliğe anne kayınvalide görümce filan gelir doğumuna doğru.sen boşver temizliği.Ben aynı mahalleye taşındım az ileri mesafe gene 30 dkben alıştım da istediğim gibi haldır haldır şöyle Bi temizlik yapamadım ona üzülüyorum
Aa film sende mi korkuyordun peki nasıl aştın normal mi oldu anlatırmısın rica etsem
Ahahah çok mantıklıyazık ama ya 500gr ile 1 kg arasında küçücüklermiş
Ali Ağa rafinerisi miOlmazmi ali ağada var bur ara geliyorduk torpilliler gecti onumuze
Darisi basima derken evden tasinmaktan bahsetmistim ama oda olur
İçim gidiyo ah ahTemizliğe anne kayınvalide görümce filan gelir doğumuna doğru.sen boşver temizliği.
Benim yigen 800 gr dogdu, cok zor o sekilde doğumBen aynı mahalleye taşındım az ileri mesafe gene 30 dkben alıştım da istediğim gibi haldır haldır şöyle Bi temizlik yapamadım ona üzülüyorum
Aa film sende mi korkuyordun peki nasıl aştın normal mi oldu anlatırmısın rica etsem
Mke ali aga biseyide rafinerimi bilmemAli Ağa rafinerisi mi
Erkeklerin askerlik, kadınların doğum anısı bitmez burcuBen aynı mahalleye taşındım az ileri mesafe gene 30 dkben alıştım da istediğim gibi haldır haldır şöyle Bi temizlik yapamadım ona üzülüyorum
800 gr mı kuzum ya minicik şimdi nasıl kaç yaşında toparladı mıBenim yigen 800 gr dogdu, cok zor o sekilde doğum
Allah yardimcilari olsun bebislerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?