• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ya bide cok enteresan bi sekilde mesela her hangi bi yerde bir koku aliyo, mesela dun binada bildigin pirasa kokuyo daha tadina bile bakmadi bana diyoki burasi yesil yesil bisey kokuyo 😳
Fasulye kokusu aliyo burasi beyaz beyaz bisey kokuyo diyo.
Yemegin adini unutuyo kokusunu goruntusunu yine unutmuyo
Benimki saf ya 🤣🤣
Balkabağını ve brokoliyi sade sandığı mercimek çorbasında içer. Mücver sever içine sebze katarım. Pankekine pancar tozu koyarım. Çikolatalı keke kakao az koyar keçiboynuzu unu kaktırırım asla anlamaz eheheh

Ya bide cok enteresan bi sekilde mesela her hangi bi yerde bir koku aliyo, mesela dun binada bildigin pirasa kokuyo daha tadina bile bakmadi bana diyoki burasi yesil yesil bisey kokuyo 😳
Fasulye kokusu aliyo burasi beyaz beyaz bisey kokuyo diyo.
Yemegin adini unutuyo kokusunu goruntusunu yine unutmuyo
Kokuların rengi vaaaaaar .ohaaa

Benimki saf ya 🤣🤣
Balkabağını ve brokoliyi sade sandığı mercimek çorbasında içer. Mücver sever içine sebze katarım. Pankekine pancar tozu koyarım. Çikolatalı keke kakao az koyar keçiboynuzu unu kaktırırım asla anlamaz eheheh
Yok anacim ne mumkun, ama sey olabilir sebzeli makarnalar falan onlari yer belki 🙄
Bir ara pancarli ispanakli falan eriste yapiyorduk yiyordu sonra onuda birakti.
Yemeyen cocuk cok zor ya 😔

Yok anacim ne mumkun, ama sey olabilir sebzeli makarnalar falan onlari yer belki 🙄
Bir ara pancarli ispanakli falan eriste yapiyorduk yiyordu sonra onuda birakti.
Yemeyen cocuk cok zor ya 😔
Pankeke dene. Ispanak tozundan yeşil, pancardan pembe, kakao ve keçiboynuz kahverengi bir de sadeden yaparsın. Gökkuşağı panlekleri dersin.

Ah ah 1 senenin sonunda o folik asitten nasıl birsey çıkacak merak ediyorum daha da 6 ay var 😁
Ah burcuuu tadını çıkar. O ilk zamanlarını bazen çok özlüyorum. Yaşarken geçmiyor gibi geliyordu ama meğer nasıl hızlıymış. Çok zor zamanların olacak asla büyümeyecek gbi de gelecek ama ah öyle çabuk büyüyorlar ki🥰🥰

Ah burcuuu tadını çıkar. O ilk zamanlarını bazen çok özlüyorum. Yaşarken geçmiyor gibi geliyordu ama meğer nasıl hızlıymış. Çok zor zamanların olacak asla büyümeyecek gbi de gelecek ama ah öyle çabuk büyüyorlar ki🥰🥰
Tabiki haklısın hızlı geçiyo zaman haala inanamıyorum bile o kadar uğraştım bu günleri yaşamak için bazen acaba gerçek mi bu diyorum a a en büyük korkum doğum haala söylüyorum 😁
Bide hatırlıyor musun göbeğin ne zaman çıkmıştı 🙈 benim kilom aynı ama sanki alt karnım biraz Belirginleşti

Tabiki haklısın hızlı geçiyo zaman haala inanamıyorum bile o kadar uğraştım bu günleri yaşamak için bazen acaba gerçek mi bu diyorum a a en büyük korkum doğum haala söylüyorum 😁
Bide hatırlıyor musun göbeğin ne zaman çıkmıştı 🙈 benim kilom aynı ama sanki alt karnım biraz Belirginleşti
16. Haftada belirginleşti benim. Doğumdan korkma. İkisi de kendi içinde zor. Ama en geç bir hafta içinde unutuyorsun. İnan geçmişi hatırlayıncs o dikiş ağrılı bir hafta aklıma gelmiyor. Asıl zor olan yenidoğan bakımı. Yani doğum daha kolay inan.

Back