- 17 Aralık 2015
- 26.861
- 49.007
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.941
Kendi evim ama sevmiyorum, merkezi degil ortami tarzim degil vs.Aa senin kendi evin değil mi
O kadar kiloyla iyi yaşama tutunabilmisler bariBen aynı mahalleye taşındım az ileri mesafe gene 30 dkben alıştım da istediğim gibi haldır haldır şöyle Bi temizlik yapamadım ona üzülüyorum
Aa film sende mi korkuyordun peki nasıl aştın normal mi oldu anlatırmısın rica etsem
Ahahah çok mantıklıyazık ama ya 500gr ile 1 kg arasında küçücüklermiş
Benim Bi doktorum bile yok devlete sadece öyle testler için falan gidiyorum hangisi gelirseErkeklerin askerlik, kadınların doğum anısı bitmez burcu
Doktorum normal doğum ödüllüymüş, benim haberim yoktu.
Bebek ya da anne sağlığı riske girmedikçe asla gün vermeyeceğini ve sezaryen dahi olsa bebeğin doğmak istediği gün sancıyla hastaneye yatacağımı söylemişti.
Gerçi aynı süreçle hastaneye gidince ha şöyle ha böyle bir şekilde beni oyaladı ve en son ‘hamilelikte bir kere bile şikayet etmedin, beni aramadın, her şey yolunda farkında olmasan da sen normal doğum için biçilmiş kaftansın, birkaç saate bitecek’ vs derken öyle de oldu.
Kandırıldım kısaca
Hayırlısı olsun içine sinmeyince de olmuyo yaKendi evim ama sevmiyorum, merkezi degil ortami tarzim degil vs.
Ailem akrabalarim uzak bir isim olsa esim isten geliyor denize bakmak icin dr a bile gidemiyorum esim gelmeden mesela
2 normal doğum yaptım ve ikisi de bambaşkaydı inan.Benim Bi doktorum bile yok devlete sadece öyle testler için falan gidiyorum hangisi gelirse
doğumda hangisi denk gelir acaba
Memnun kaldın mı peki normal doğumdan çabuk toparlanıyo sanırım
Bilmem videoda sağlıkları iyi diyorduO kadar kiloyla iyi yaşama tutunabilmisler bari
Haklısın hamilelik bile öyle doğum nasıl aynı olsun ki. Amaaan Benimki sadece içimi rahatlatmak Bi gaza gelmek işte2 normal doğum yaptım ve ikisi de bambaşkaydı inan.
Doğum süreci de sonrası da bambaşkaydı, ne desem yalan olur şimdi.
O sebeple her gebelik kendine özel, başkası ya da kendinle bile kıyaslayamazsın.
Düşünmekle planla inan olmuyor, o gün ne nasıl gelişecek kimse bilemiyor.Haklısın hamilelik bile öyle doğum nasıl aynı olsun ki. Amaaan Benimki sadece içimi rahatlatmak Bi gaza gelmek işte
Haklısın hamilelik bile öyle doğum nasıl aynı olsun ki. Amaaan Benimki sadece içimi rahatlatmak Bi gaza gelmek işte
Bilmiyorum nerde okudum ama beynimiz doğumdaki acıları kaydetmiyormuş hatırlamıyomuşuz. Bi bayan anlatıyordu eğer böyle olmasa kimse ikinci çocuğu yapmaya cesaret etmezdi diye.Düşünmekle planla inan olmuyor, o gün ne nasıl gelişecek kimse bilemiyor.
Allah sağlıkla kavuştursun sizi, gerisi mühim değil.
Bak her çeşit doğuranımız var, hepimiz unuttuk da sadece 1 çocuk daha bakamam diyoruz, bir daha doğuramam demiyoruz
Çok tatlı sende almazmısın Bi fırt canım
İnşallah kolay olacak
su tatlı hamilelik günlerini ağız tadıyla geçir düşünme bunları
Kiz ne korkuyosun o zaman geldiginde dogsada kuetulsam artik allahim diye yalavaracaksin zatenHaklısın hamilelik bile öyle doğum nasıl aynı olsun ki. Amaaan Benimki sadece içimi rahatlatmak Bi gaza gelmek işte
Ayyy yapcam teyzesi pespese yapcam inşallah.Çok tatlı sende almazmısın Bi fırt canım
Allah nasip ederse 2022 de gebe dolanıyor olurum şimdi erken birazcık.Çok tatlı sende almazmısın Bi fırt canım
Rekorumu kır, kır kırAyyy yapcam teyzesi pespese yapcam inşallah.
Sonra bir bakmışız buralara girmek benim için bir lüks olmuşRekorumu kır, kır kır
Hadi bakalımAyyy yapcam teyzesi pespese yapcam inşallah.
Ben aşırı motiveydim. Kesinlikle epidural vajinal doğum yapacaktım. Neticede çocuk 4200 gr doğdu 40. Haftada gelmedi zorunlu sezaryene döndü. Öyle yada böyle doğuyor planların boşa çıkıyor. Şimdiden düşünme, içinde kalacak hali yol her memeli gibi doğuracaksın.Sezeryan mıydı senin Khomyuk. Ya şimdi bende öyle bi kafa varki iki bebeğe bile bakarım yeterki doğum olmasınaslında ben hamilelikte zor olur kesin canım tatlı falan diyordum ama bak iyi geçiyo çoğu kişiden
eminim doğum da öyle olacak ama aşmam lazım
Alıştın mı evine nasıl zorunlu
Benden bahsediyosun sandımBen aşırı motiveydim. Kesinlikle epidural vajinal doğum yapacaktım. Neticede çocuk 4200 gr doğdu 40. Haftada gelmedi zorunlu sezaryene döndü. Öyle yada böyle doğuyor planların boşa çıkıyor. Şimdiden düşünme, içinde kalacak hali yol her memeli gibi doğuracaksın.
Hep diyorum diyeceğim, doğum en kolayı. Asıl zor olan yenidoğana bakmak, uykusuzluk emzirme. O meme yaraları, mastitler, süt tomurcuğu mu o ne zıkkımsa onları patlatmak inan daha zordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?