Geçinemeyenler kulübü

O kadar kiloyla iyi yaşama tutunabilmisler bari

Benim Bi doktorum bile yok devlete sadece öyle testler için falan gidiyorum hangisi gelirse
doğumda hangisi denk gelir acaba
Memnun kaldın mı peki normal doğumdan çabuk toparlanıyo sanırım

Benim Bi doktorum bile yok devlete sadece öyle testler için falan gidiyorum hangisi gelirse
doğumda hangisi denk gelir acaba
Memnun kaldın mı peki normal doğumdan çabuk toparlanıyo sanırım
2 normal doğum yaptım ve ikisi de bambaşkaydı inan.
Doğum süreci de sonrası da bambaşkaydı, ne desem yalan olur şimdi.
O sebeple her gebelik kendine özel, başkası ya da kendinle bile kıyaslayamazsın.

2 normal doğum yaptım ve ikisi de bambaşkaydı inan.
Doğum süreci de sonrası da bambaşkaydı, ne desem yalan olur şimdi.
O sebeple her gebelik kendine özel, başkası ya da kendinle bile kıyaslayamazsın.
Haklısın hamilelik bile öyle doğum nasıl aynı olsun ki. Amaaan Benimki sadece içimi rahatlatmak Bi gaza gelmek işte

Haklısın hamilelik bile öyle doğum nasıl aynı olsun ki. Amaaan Benimki sadece içimi rahatlatmak Bi gaza gelmek işte
Düşünmekle planla inan olmuyor, o gün ne nasıl gelişecek kimse bilemiyor.
Allah sağlıkla kavuştursun sizi, gerisi mühim değil.
Bak her çeşit doğuranımız var, hepimiz unuttuk da sadece 1 çocuk daha bakamam diyoruz, bir daha doğuramam demiyoruz

Bilmiyorum nerde okudum ama beynimiz doğumdaki acıları kaydetmiyormuş hatırlamıyomuşuz. Bi bayan anlatıyordu eğer böyle olmasa kimse ikinci çocuğu yapmaya cesaret etmezdi diye.

Ben aşırı motiveydim. Kesinlikle epidural vajinal doğum yapacaktım. Neticede çocuk 4200 gr doğdu 40. Haftada gelmedi zorunlu sezaryene döndü. Öyle yada böyle doğuyor planların boşa çıkıyor. Şimdiden düşünme, içinde kalacak hali yol her memeli gibi doğuracaksın.
Hep diyorum diyeceğim, doğum en kolayı. Asıl zor olan yenidoğana bakmak, uykusuzluk emzirme. O meme yaraları, mastitler, süt tomurcuğu mu o ne zıkkımsa onları patlatmak inan daha zordu.

Benden bahsediyosun sandım

Çin roketini izliyorum canlı.
Uzun zamandır böyle aksiyon yaşamadım, her okyanus üzerine geldiğinde düş düş diye bağırıp çağırıyorum, şimdilik ülke olarak tehlikeyi büyük ölçüde atlatsak da yaşamın olduğu bir yere düşmesin
Nasıl imha edilemiyor, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…