Geçinemeyenler kulübü

Ay alsın ya boşver. Doğumgününe sen de yoksa barbie evi alırsın. Paten, bisiklet, scooter fln gibi şeylere binmesi denge açısından iyi bence
Ya khomyuk 2 tane bisikler scooter akulu araba hepsi var.
Bak gecen yaz heves etti gordu diye akulu araba aldim milletin arabasinin pesinden kosuyordu, aldiktan sonra toplasan 10 kez binmedi.
Bisikletle assagi inip kenara birakip bahcede oynuyo hepsi boyle, sirf gozunun gordugunu aldirmak icin istiyo resmen heves.
Binecegini bilsem hic yok demem ama biliyorum bir kosede kalacak oyle.
Akuluyu bu yazda kullanmazsa seneye yaza mersine abimin ogluna yollayacagim.
Bebe sabahtan aksama kadar arabalarinin icinde oturuyo

Senin ki yiyo bildigin buyuk adam gibi yiyo.
Bizimkinin kahvaltisi 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin 1 salatalik bal sut ekmek.
Yumurtayi yemiyor diye haftada 2 kez hala mecburen kasik mamasi yapip onun icine katiyorum anca oyle yiyo

Ben akülü almayacaktım asla yeğenlerimden sonunu biliyordum. Babannesi dedesi zorla aldılar. Koyacak depom da yok. Asansör minicik zor zar sığıyor fln. İndirmesi işkence. Eşimi ikna edip indiremiyorum düşün. Kocaman şey bir odada yer kaplıyor. Dediğin gibi binmiyor da. Ama bisikleti ve scooterından inmez. Baya güzel sever kullanır.

Benim yer sikintim yok ama hanim binmiyor, o araba icin bazi cocuklar can atiyor mesela bizimki binmiyor
Benim bile atlayip bir tur atasim geliyo bazen

Senin ki yiyo bildigin buyuk adam gibi yiyo.
Bizimkinin kahvaltisi 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin 1 salatalik bal sut ekmek.
Yumurtayi yemiyor diye haftada 2 kez hala mecburen kasik mamasi yapip onun icine katiyorum anca oyle yiyo
Bilmem ki. Bugün sabah mesela bir patatese 3 yumurtayla omlet yaptım. 3/1 patates yedi, bir de yumurtasını yedi. Beyaz peynir yemediği için bir dilim de kaşar koyarım yumurtasının üstüne eritirim. Onu yedi. İki zeytin, bir tane muratbey burgu, üç dört yaprak semizotu yedi. O kadar. Öğlen badem fln yedi geçiştirdi çorbasını içmedi. Akşama da dünden kalan iki köftesi ve erişteli mercimek çorbası bir kase de yoğurdu vardı onu yedi. Akşam da yatmadan meyve yer biraz. Bir taneden az muz, dört beş tanede çilek yedi yattı. Çok mumki?

Benim yer sikintim yok ama hanim binmiyor, o araba icin bazi cocuklar can atiyor mesela bizimki binmiyor
Benim bile atlayip bir tur atasim geliyo bazen
Akülü arabada hep öyle oluyor. Yeğenimin yazlıkta arkadaşında vardı peşinden koşardı vermezlerdi. Ablam da harçlık biriktir alacağım dedi. Bir bayram biriktirdi üstüne fln aldılar. Bir tek ilk gün bindi sonra çürüdü kaldı bi yerde

Çok iyi yiyor, çeşit bol

Yok cok degil ama cesit var.
Bizimki bugun kahvaltisini yapti, saat 1 gibi belki bir patates kizartmasi yedi sonra ekmekli yogurt, makarna yedi dunden kalan sebzeli tavuk vardi tavugundan biraz hedi, ustune 1.5 muz icine badem ceviz vs ezdim verdim.
Bir tane havuc yedi arada.
Yarin bu sirada makarna yanina kofte olur yatmadan puding olur muz yerine.
Cesit cok az hep ayni seyler

Buda harclik biriktirdi oyle bir heves yani, ne oldu alindi eve geldi sirf benimde var demek icin aldirdi resmen.
Bende tovbe ettim dahada bu kadar pahali seyi almam.
Bak paten istiyo eminmisin binecekmisin bak binmeyeceksen aldirma diyorum binmeyecegim diyo aksama devam kaldigi yerden

Hepimiz öyleyiz
Kendime masaj aleti aldırdım iki kez kullandım amaan kim cikarcak fişe takcaj diye üşeniyorum.

Evde vr gözlük aldik.aman şimdi kim onda oyun açacak diyorum .

Barfiks var amaaan kim cekcek diye onu da bı iki ay yaptım bıraktım

Pilates duzenegi aldım onu da attım bıraktım.

Bence yetişkin de çocuk gibi heves edip Aliyo bı kenara atiyo

Ben aştim artik onu.
Gercekten kullanmayacaksam sirf heves icinse almiyorum kendimede.
Bende de vardi bu huy

Çok iyi yiyor, çeşit bol
Yani miktar normal de aslında pek yemek seçmiyor şanslıyım sanırım.
Değişikliğe kapalı mı? Mesela denizin sevdiklerini denesen belki o da sever. Ekşili köfte, erişteli mercimek çorbası, portakal seviyorsan sebzeleri portakallı denedin mi hiç? Belki sever. Bizimki çok sever bunları.

Ben aştim artik onu.
Gercekten kullanmayacaksam sirf heves icinse almiyorum kendimede.
Bende de vardi bu huy
Aşamiyorum al at al at köşeye.

Paraları atsam ya köşeye onun yerine böyle olsaydı huy.

Yedigimiz her yemekten tadina bir bakarmisin diye uzatiyorum yok agzini kitliyo resmen ben sevmem onu diyo direk.
Gecen gun patatesin yanina patlican kizartip verdim parmak parmak dograyip, patlican yedigini bile anlamadi yedi.
Yani boyle caktirmadan belki biseyler.
Onun disinda mumkun degil agzini acmiyor.
Bir kez kiymanin icine karnibahar katip kizarttim yedi, ikinciye yaptim bu karnibahar kokuyo yemem ben bunu dedi
Cunku o karnibaharli kofteden bir kac gun sonra ben kendime karnibahsr hasladim bu ne kokuyo dedi karnibahsr dedim, o kokuyu bir kez tanidi ya bitti artik yemez kokusunu aldiginda.

Uyanık çocuk da zor.
Geçen kuşkonmaz aldım. Bluey çizgi filminde kuşkonmazı sihirli yapıyorlardı. Sihirli kuşkonmaz hadi babank kediye çevir fln yedirdim. Baya güzel yedi şaşırdım. Ertesi hafta yemedi. Tadı lezzetsiz bunun dedi

Ya bide cok enteresan bi sekilde mesela her hangi bi yerde bir koku aliyo, mesela dun binada bildigin pirasa kokuyo daha tadina bile bakmadi bana diyoki burasi yesil yesil bisey kokuyo
Fasulye kokusu aliyo burasi beyaz beyaz bisey kokuyo diyo.
Yemegin adini unutuyo kokusunu goruntusunu yine unutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…