Geçinemeyenler kulübü

Örnek anne bence ben hunharca denizin artanlarını yiyorum. Adeta bir elektrik süpürgesi
Ben cok tatli sevmem ama canim cektiginde de denizin onunde yememeye calisiyorum.
Cunku normalde cok fazla cikolata yemiyo aklina dusmuyo sanirim ama biz yiyince hemen oda yemeye basliyo.

Ben cok tatli sevmem ama canim cektiginde de denizin onunde yememeye calisiyorum.
Cunku normalde cok fazla cikolata yemiyo aklina dusmuyo sanirim ama biz yiyince hemen oda yemeye basliyo.
Ay ne güzel ya. Bizim oğlanın benimle sabah kahvesine eşlik etme huyu var. Bir çaybardağı süt yanına kek kurabiye yoksa bir tane çikolata yer. Her gün yiyor yani bir tane

Ay ne güzel ya. Bizim oğlanın benimle sabah kahvesine eşlik etme huyu var. Bir çaybardağı süt yanına kek kurabiye yoksa bir tane çikolata yer. Her gün yiyor yani bir tane
Ya sütle keki ne seviyorum var ya offf.

Bizimki de çayci anasi kilikli, her dabah bir cay bardagi cay iciyo

Daha çay hiç içmedi ilgisini çekmiyor. Gazoz fln da denemez hiç. Sabah portakal içer yemeklerde ayran, kekle süt. O kadar
Denizin yemeklerin yanina süt, eger sut yok dersem ayran.
Sutu utanmasa bir litrelik kutuyu kafasina dikecek
Ama illa o cayı içecek ben kahvalti yaparken kuru ekmekle beraber

Khomyuk gazoz icin kucuk degiller mi zaten daha ?
İcmedikleri daha iyi sanki
Ben vermem küçükler dediğin gibi, hatta daha şeker türlerini tatmadı hiç. Topitop fln gibi.
Ama arkadaşım var mesela jelibondan tut gazoza pamuk şekere veriyor. Kuzen desen o da öyle. Tek dikkatli olan benim gibi geliyor bazen.

Benim sansım denizin bu konuda bana çekmis olmasi.
Bende kucukken pek abur cubur yemezdim.
Bazen cocuklarin elinde gorup biseyler istiyo, almamis olmayayim diye aldim lolipop falan tadina bakip atti, dondurmayi cok sever ama

Bu arada sitede bir arkadaş edindi dedim ya kendi gibi dinozorcu. Ben marketten fln 30 liraya alırdım oynardı. Geçen çocuk bir indirdi dinozorları sesi var, uygulaması var ordan ayağındaki kodu okutunca canlanıyor fln. Her yeri oynuyor. Belli kaliteli. Babama telefonda anlatmış da anlatmış. Bugün yürüyüşe geldiler almışlar o dinozordan. Uygulamasını bulduk açtık. Bulmaz olaydık. Adamlar öyle uyanık ki, sadece aldığın oyuncağın kodunu yüklediğinde görünüyor. Almadıkların gece karanlığında elinde fenerle azıcık bakıyorsun. Hayatındaki ilk tutturması başladı. Ben bundan bir tane daha istiyorum, hepsnden az az alalım lütfen. Haftaya da stegasourus alalım mı? Doğumgününü bekle dedik, dayım gelecek arayacak beni ne istersin diye isterim o zaman fln diyor. Yatmadan da o karanlıktaki dinozorlardan alcaz dimi dedi. Eşim de akıllı gerçekten, bir dahaki sefere arkadaşına söyle indirsin hepsini tica edelim okutalım barkodu illa almaya gerek yok dedi. Mantıklı dedik. Millet satmak için nasıl strateji geliştirmiş ya. Takdir etmekle sinir olmak arasındayım

Annem kucukken abur cubur niyetine meyveyi koyardi önumuze
Bende denizde uyguladim ama oda ters tepti.
Meyvede pek yemiyo.
Aksama kadar tavsan gibi havuc kemiriyo birde badem baska atistirmalik olarak hic bisey yemiyo nerdeyse.

Kesinlikle cok mantikli esinin soyledigi.
Bizimki de paten diye tutturmus gidiyo ama almiyorum, biliyorum binmeyecek cunku.
Milletten gorup istiyo sirf bende de olsun diye.
Dedeler ebeler kiyamamis yine

Annem kucukken abur cubur niyetine meyveyi koyardi önumuze
Bende denizde uyguladim ama oda ters tepti.
Meyvede pek yemiyo.
Aksama kadar tavsan gibi havuc kemiriyo birde badem baska atistirmalik olarak hic bisey yemiyo nerdeyse.
Benziyor denizlerimiz.
Benimki kahvaltıda illa maydanoz semizotu veya tavşan kulağı ister. Çiğ çiğ yer o otları bayılır. Salatalık ve Havuç kemirmek en sevdiğidir. Elma armut muz çilek sever. Hatta bayılır.
Köfte balık yer ama etle arası yoktur. Bezelye, kereviz, yeşil mercimek, nohut yemeğine bayılır.

Seninkinin yemesi guzel, deniz aldirir 3 4 tane cilek yer cok nadir elma yazin 1 2 dilim karpuz, her gun zorla cevizli bademli muz yediriyorum, bi kasik suna bi kasik buna diye.
Yemekler iyice kisitlandi balik tavuk kofte patates kizartma makarna pilav.
corba isini tamamen bitirdi nerdeyse.
Olumune yogurt süt

Kesinlikle cok mantikli esinin soyledigi.
Bizimki de paten diye tutturmus gidiyo ama almiyorum, biliyorum binmeyecek cunku.
Milletten gorup istiyo sirf bende de olsun diye.
Dedeler ebeler kiyamamis yine
Paten kayan bebelere bayılıyorum da küçükler daha sanki. Sen dört yaş doğumgümü hediyesi yaparsın bence sevinir.

Badem, ceviz, çekirdek içi, antep fıstığına zaten bayılıyor. Cips ver yemez ama koy bademi fare gibi yer.
Denizin sevmediği sebze az. Bir taze fasulye hiç sevemedi bir de karnabahar ve brokoliyi. Kalanları yer

Paten kayan bebelere bayılıyorum da küçükler daha sanki. Sen dört yaş doğumgümü hediyesi yaparsın bence sevinir.
4 yasa kalmayacak gibi bende oyle dusunuyordum ama dedesi ben alirim kizima siz almazsaniz almayin dedi resmen
Bende cok paten surdum ama 12 13 yasimdaydim.
Paten cok tehlikeli geliyo bana bu yas icin ama el mahkum

4 yasa kalmayacak gibi bende oyle dusunuyordum ama dedesi ben alirim kizima siz almazsaniz almayin dedi resmen
Bende cok paten surdum ama 12 13 yasimdaydim.
Paten cok tehlikeli geliyo bana bu yas icin ama el mahkum
Ay alsın ya boşver. Doğumgününe sen de yoksa barbie evi alırsın. Paten, bisiklet, scooter fln gibi şeylere binmesi denge açısından iyi bence

Badem, ceviz, çekirdek içi, antep fıstığına zaten bayılıyor. Cips ver yemez ama koy bademi fare gibi yer.
Denizin sevmediği sebze az. Bir taze fasulye hiç sevemedi bir de karnabahar ve brokoliyi. Kalanları yer
Yok ne sebzesi, bizim evde sebze pisince mutfaga burnunu eliyle kapatarak giriyo.
Aksam uzeri bize mantar corbasi yaptim iyy ne kokuyo diyerek daldi iceri

Yok ne sebzesi, bizim evde sebze pisince mutfaga burnunu eliyle kapatarak giriyo.
Aksam uzeri bize mantar corbasi yaptim iyy ne kokuyo diyerek daldi iceri
He mantar da yemez bak
Çorba sayısı sınırlı ya, yayla, tarhana, kırmızı mercimek, et suyu çorbası, erişteli yeşil mercimek çorbası. Başka da içmez. Mantar çorbası yapmayalı kaç sene oldu kimbilir.
Ben çok çeşit yapmam. Kahvaltısı, pankek krep türevleri, patatesli omlet, kaşarlı çırpılmış yumurta, haşlama tost flndır mesela. Öyle menemen fln ağzına sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…