• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Esine servis yerine ozel araciyla ise gitti diye cezayi yapistiranlar yarin eve giderken bana neler yapar kim bilir 😂
Emniyete gitti ben itiraz etmek istiyorum diye adam akıl veriyormuş 15 gün içinde ödersen indirimli %25 diye :oha:
Gülermisin ağlarmısın

😂😂 Esinin elinde bir kagit varsa hemen itiraz etsin, yoksa arkasindan yaziyi 15 gun sonra gonderiyolar
Kız ne kağıdı polisin elinde Bi tablet vardı diyo ehliyet istedi izin belgemi istedi ben işten geliyorum falan derken birseyler yaptı elime verdi hepsini noldu dedim ceza yazdım demiş ama böyle olmaz itiraz ederim falan deyince bekleme yapma cezanı yazdım güle güle demiş 😃 işte paranız bitti demi iyi görevler deyip posta koymuş canım kocam aklınca elinde ne birsey var nede İnternete düşen

Kız ne kağıdı polisin elinde Bi tablet vardı diyo ehliyet istedi izin belgemi istedi ben işten geliyorum falan derken birseyler yaptı elime verdi hepsini noldu dedim ceza yazdım demiş ama böyle olmaz itiraz ederim falan deyince bekleme yapma cezanı yazdım güle güle demiş 😃 işte paranız bitti demi iyi görevler deyip posta koymuş canım kocam aklınca elinde ne birsey var nede İnternete düşen
İtiraz suresi dolduktan sonra gelir pesinize merak etmeyin 😳

Sabah eşim online ders anlatırken bilgisayar arızaya geçti.
Kursu aradı yedek pc varsa alsam diye.
Olur dediler, eşim arızaya geçenle uğraşırken ben arabayla kursa gittim.
Benim muafiyet belgem var biraz da o nedenle.
Kurs 2 km var yok, yolda kimse çevirmedi.
Diyelim ki çevirdi özel araç diye ceza mı yiyeceğim?
Yoksa eşinizin işyerinin servisi var diye gözüktüğü için mi ceza kesildi?
Düşününce ne kadar mantıksız, özel araçla gitmesi bulaş riski açısından daha güvenli.
Acaba neyi, niçin yaptıklarının farkında mı bizi idare edenler?
Bugün yap yarın boz, önce şöyle sonra iptal.
Geleceğimiz ne kadar belirsiz...

Sabah eşim online ders anlatırken bilgisayar arızaya geçti.
Kursu aradı yedek pc varsa alsam diye.
Olur dediler, eşim arızaya geçenle uğraşırken ben arabayla kursa gittim.
Benim muafiyet belgem var biraz da o nedenle.
Kurs 2 km var yok, yolda kimse çevirmedi.
Diyelim ki çevirdi özel araç diye ceza mı yiyeceğim?
Yoksa eşinizin işyerinin servisi var diye gözüktüğü için mi ceza kesildi?
Düşününce ne kadar mantıksız, özel araçla gitmesi bulaş riski açısından daha güvenli.
Acaba neyi, niçin yaptıklarının farkında mı bizi idare edenler?
Bugün yap yarın boz, önce şöyle sonra iptal.
Geleceğimiz ne kadar belirsiz...
Kafamda bunun gibi bir çok soru var maalesef. Madem ceza yazıyorsun yanındaki adama da yaz o da yanında sonuçta ama çok saçma gerçekten. Arkadaşı da mahcup olmuş yarı yarıya ödeyelim diyormuş ya ödemesi mesele değil ama neden ya herşeyi kuralına uygun yapıyoruz diye mi bunlar geliyo başına. Ben hamileyim eşimin belkide sürekli özel aracıyla gitmesi gerekecek son zamanlarda ozaman ne diyecekler hergün ceza yeyip mi gelecek bu adam

Kafamda bunun gibi bir çok soru var maalesef. Madem ceza yazıyorsun yanındaki adama da yaz o da yanında sonuçta ama çok saçma gerçekten. Arkadaşı da mahcup olmuş yarı yarıya ödeyelim diyormuş ya ödemesi mesele değil ama neden ya herşeyi kuralına uygun yapıyoruz diye mi bunlar geliyo başına. Ben hamileyim eşimin belkide sürekli özel aracıyla gitmesi gerekecek son zamanlarda ozaman ne diyecekler hergün ceza yeyip mi gelecek bu adam
Kuralina uygun yaptigimizdan kesinlikle.👍

Az önce camiden anons gectiler tedbirlere uyalim diye, e daha 2 gun once ben ptt ye giderken akin akin adam cikiyordu namazdan onu napicaz?
Evde kılınamayan bir şey sanki
Karşı sitede mescit var adamlar orda kılıyor her gün. Sitede toplaşacağıza evinizde kılım iştez maksat muhabbet ama tabii

Sinirden kendimi yiyorum artık. Yeter ya. Bu kadar saçmalıK olur. Site bahçesini de kapamışlar bugün. Biz bahçeye inemeyelim. Bir nefes alamayalım. Yapılanlara bak. Yeter artık cidden ya. Bunlar bizi tıkacak tüm yaz eve turist gezecek.

filmdelisi filmdelisi yoksa bizi ülkeden mi atacaklar 😂😂😂 aklimda acayip deli sorular şuan.
Ne turistmis beee

Sinirden kendimi yiyorum artık. Yeter ya. Bu kadar saçmalıK olur. Site bahçesini de kapamışlar bugün. Biz bahçeye inemeyelim. Bir nefes alamayalım. Yapılanlara bak. Yeter artık cidden ya. Bunlar bizi tıkacak tüm yaz eve turist gezecek.
Her şey turist, turizm için zaten, tüm kış kapanmayıp nisan mayıs ayında tam kapanma mı olur😂
Ve aksi gibi para ödenecek her şey işliyor ama para kazanacak olan yurttaş ise kapalı.
Yakında denize dökerler bizi, ona da razıyım ırak sınır kapısına bırakmasınlar da.

Her şey turist, turizm için zaten, tüm kış kapanmayıp nisan mayıs ayında tam kapanma mı olur😂
Ve aksi gibi para ödenecek her şey işliyor ama para kazanacak olan yurttaş ise kapalı.
Yakında denize dökerler bizi, ona da razıyım ırak sınır kapısına bırakmasınlar da.
Arkadaşıyla sözleşmişlerdi bugün piknik yapcaklardı. Dinozorlarını alıp hamburger yiyeceklerdi komşunun oğluyla bahçede. Bir indik yazı asmışlar ağaçlara. Nasıl ağladı anlatamam. Yazıklar olsun ya. Şu çocuklara bu kadar işkence olmaz. Zulüm ya. El kadar çocuk anlamıyor da. Hakkım zehir zıkkım olsun. Yeter artık ya

Back