- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.253
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.641
Söylenmeye pek hakkım yok tabii, isteyerek olmadığı için başa geleni çekeceğiz mecbur ama sinir hastası olduk, yemin ediyorum kocamla ben normal değiliz.Ben yaramaz çocuk seviyorum
Ama bana sarmayan yaramaz cocuk
Valla cok tatlilar ya, bir suru anı biriktiriyorlar ne guzel
Bayağı serin derken ciddi serin, montluk serinlikte bacım.
Ben seviyorum totom donarak yaşamayı
Sıcak olunca delleniyorum yakamı pacami yolasim geliyor
Ay kahkaha attım burayabirbirimizi telkin ediyoruz ‘bırak yemesin ya, aman bırak düşsün patlasın dudağı da görsün, üzme kendini’ vs vs.
Evde 2 grup şeklindeyiz çocuklar ve yetişkinler
Yer degiselim canim
Ben seviyorum totom donarak yaşamayı
Sıcak olunca delleniyorum yakamı pacami yolasim geliyor
Tamam işte tam Toto donmalik oh misBayağı serin derken ciddi serin, montluk serinlikte bacım.
Ben de severim ama bu kadarını değil, bayağı polar sabahlıkla oturuyorum yine de sırtım üşüyor, camlar kapalı bu arada.Yer degiselim canimsoguk sevilir mi ya
Yer degiselim canimsoguk sevilir mi ya
Bir sure sonra durum tam olarak bu oluyo sanirim tum ailelerde yaSöylenmeye pek hakkım yok tabii, isteyerek olmadığı için başa geleni çekeceğiz mecbur ama sinir hastası olduk, yemin ediyorum kocamla ben normal değiliz.
2 sene önce kocayla birbirimizi yer, hakaret küfürler ederdik, sonra anladık ki çocuklardan kafalar kaymış, birbirimizi telkin ediyoruz ‘bırak yemesin ya, aman bırak düşsün patlasın dudağı da görsün, üzme kendini’ vs vs.
Evde 2 grup şeklindeyiz çocuklar ve yetişkinler
Ben kat kat giyindigim havalari sevmiyorum, uzerime en fazla bir hirka alacagim kadar serinligi seviyorum sonrasi yok.Ben de severim ama bu kadarını değil, bayağı polar sabahlıkla oturuyorum yine de sırtım üşüyor, camlar kapalı bu arada.
En azından evde hala normal var, öyle düşün akshshshshsBir sure sonra durum tam olarak bu oluyo sanirim tum ailelerde ya
Bizim evin anormalide benim maalesef
AynenSivaslı ya illallah etti zaar soğuktan
Sen de ank yı unut bacım, mis gibi dünyanın incisinde yaşıyorsun.Sivaslı ya illallah etti zaar soğuktan
Sen de ank yı unut bacım, mis gibi dünyanın incisinde yaşıyorsun.
Bana deseler izmire yerleşeceksin ama kolun kesilecek, al al iş dışında ne yapıyorum zaten der veririm, o derece kıymetlidir bende.
O şehirde yürümemin, bakışımın şekli bile değişir ya
Zaten bir insan bi ayagi muglada bir ayagi izmirdeyken ankarayi niye anarkiSen de ank yı unut bacım, mis gibi dünyanın incisinde yaşıyorsun.
Bana deseler izmire yerleşeceksin ama kolun kesilecek, al al iş dışında ne yapıyorum zaten der veririm, o derece kıymetlidir bende.
Neyse ki burada büyümüşsun çok şanslısın zatenSen de ank yı unut bacım, mis gibi dünyanın incisinde yaşıyorsun.
Tam orada değil, ortaokul ve lise orada ama insanın karakterini aradığı yaş olunca ve liseyi de yatılı okuyunca bir başıma şehirde, bambaşka bir aşk var bende.Neyse ki burada büyümüşsun çok şanslısın zaten
Merak edip de okuyamadığım yazarlardandır. Korkutucu gergin gibi geliyor ürkek insansın sen diyorum. Okuyabilir miyim ki ya
Siyah kanla başla bence.Merak edip de okuyamadığım yazarlardandır. Korkutucu gergin gibi geliyor ürkek insansın sen diyorum. Okuyabilir miyim ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?