- 17 Aralık 2015
- 26.863
- 49.011
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.681
Gercekten mi randevu yeterlimi?Doktor randevusu varken izin talebine gerek yok, randevu mesajını göstermen yeter.
İyi olmuş, ablam da yarın aşıya gidecek, biontech varmış sadece ama ol dedim, ne olursa olsun aşılan da gel
Yok illa gidelim demiyor da özlemiş belli, cuma gidicez dedim yarin neden gitmiyoruz dedi.Çocuk olunca böyle işte .
Uyandım uyan.
Skldm gidek.
Aynı ben .
Bende annemi sıkıştırırdim hadi gidek yeter gidek.
Nasıl sabırlı kadındı hiç kizmadi ya banaçok sinir oldum kendime şimdi .kendi kendimi tokatlamak istedim
Nerede olduğu önemsiz, sana mesaj gelmedi mi randevu için?Gercekten mi randevu yeterlimi?
Benim tek sıkıntım cankaya dan kalkip aile hekimligi icin mamak a gidiyor olmam
Mail geldi birde mhrs goruntusu aldimNerede olduğu önemsiz, sana mesaj gelmedi mi randevu için?
Şuan her yerdeki bir hastaneden doktora randevu alabilirsin, bununla da gidebilirsin, hiçbir sıkıntı yok.
Hatta özel hastaneler carlıyor ya herkes randevu alıyor ama gelen yok diye.
Bir şey olmaz, hele yarın iş günü.filmdelisi birde ic islerinin sayfasinda daha once alinmis hastane randevulari icinde izin talebi var kafami o karistirdi aslinda.
Şehir dışı falan olabilir o.filmdelisi birde ic islerinin sayfasinda daha once alinmis hastane randevulari icinde izin talebi var kafami o karistirdi aslinda.
Canım yavrucakYok illa gidelim demiyor da özlemiş belli, cuma gidicez dedim yarin neden gitmiyoruz dedi.
Gitmek istemiyorum dese kalirdim.
Hatta planim esimide buraya getirip bayrami burda gecirmekti ama esim ise gidiyor iste o sıkıntı.
İste bizim ev tam o noktaBir şey olmaz, hele yarın iş günü.
Akşam yasaktan sonra denetim daha sıkı oluyor, çalışanlar yoğunlukta olduğundan ve herkesi tek tek kontrol edemeyeceklerinden, belirli noktalar hariç rahat her yer.
İçin rahat etmediyse sizin oradaki bir özel hastaneden de randevu al, mesela sağlık ocağındakinden 2 saat sonraya, tamamdır.İste bizim ev tam o nokta
Ankaranin girisi, onumuz cevre yolu altimiz samsun yolu
Yarinda arayip natomed den alicamİçin rahat etmediyse sizin oradaki bir özel hastaneden de randevu al, mesela sağlık ocağındakinden 2 saat sonraya, tamamdır.
Nöö.Yarinda arayip natomed den alicam
Sizin orda da surekli helikopter ucuyomu
Burda sabahtan beri tepemizde gir gir ucuyorlar yaNöö.
Bu tarafta bir şey yok.
Tam bunu yazarken sanki ses duydum, bebelerin odasında masal dinletiyorum da çıkınca bir bakayım.
Şimdi çıktım balkona da yok bir şey, yanlış duymuşum.Burda sabahtan beri tepemizde gir gir ucuyorlar ya
Birakacak kimse yok napalim derim onun icinŞimdi çıktım balkona da yok bir şey, yanlış duymuşum.
Oralarda bir yerdedir bizimki
Hastaneden randevuyu da denize al da, bu çocuk ne geziyor demesinler.
Bende merak ediyorumAy tenli anne iyimisin kuşum?
Bende etiket yapmayi sevmiyorum pek de samimi oldugumuz kisileri etiketliyorum birde hamile oldugu icin girmeyince merak ediyorum durumunuBende merak ediyorum
Sıkmayım diye etiketlemek ye tereddüt etmiştim iyi yapmışsın sen
Bir de cuma cinsiyet öğrenecekti. Bugün gelir bence yazar cinsiyetiniBende merak ediyorum
Sıkmayım diye etiketlemek ye tereddüt etmiştim iyi yapmışsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?