Geçinemeyenler kulübü

Doktor randevusu varken izin talebine gerek yok, randevu mesajını göstermen yeter.
İyi olmuş, ablam da yarın aşıya gidecek, biontech varmış sadece ama ol dedim, ne olursa olsun aşılan da gel
Gercekten mi randevu yeterlimi?
Benim tek sıkıntım cankaya dan kalkip aile hekimligi icin mamak a gidiyor olmam

Yok illa gidelim demiyor da özlemiş belli, cuma gidicez dedim yarin neden gitmiyoruz dedi.
Gitmek istemiyorum dese kalirdim.
Hatta planim esimide buraya getirip bayrami burda gecirmekti ama esim ise gidiyor iste o sıkıntı.

Gercekten mi randevu yeterlimi?
Benim tek sıkıntım cankaya dan kalkip aile hekimligi icin mamak a gidiyor olmam
Nerede olduğu önemsiz, sana mesaj gelmedi mi randevu için?
Şuan her yerdeki bir hastaneden doktora randevu alabilirsin, bununla da gidebilirsin, hiçbir sıkıntı yok.
Hatta özel hastaneler carlıyor ya herkes randevu alıyor ama gelen yok diye.

Mail geldi birde mhrs goruntusu aldim
İnsallah sorun olmaz ya eger yakalanirsak hem esim hem ben yiyecegiz

filmdelisi birde ic islerinin sayfasinda daha once alinmis hastane randevulari icinde izin talebi var kafami o karistirdi aslinda.

filmdelisi birde ic islerinin sayfasinda daha once alinmis hastane randevulari icinde izin talebi var kafami o karistirdi aslinda.
Bir şey olmaz, hele yarın iş günü.
Akşam yasaktan sonra denetim daha sıkı oluyor, çalışanlar yoğunlukta olduğundan ve herkesi tek tek kontrol edemeyeceklerinden, belirli noktalar hariç rahat her yer.

Yok illa gidelim demiyor da özlemiş belli, cuma gidicez dedim yarin neden gitmiyoruz dedi.
Gitmek istemiyorum dese kalirdim.
Hatta planim esimide buraya getirip bayrami burda gecirmekti ama esim ise gidiyor iste o sıkıntı.
Canım yavrucak

Bir şey olmaz, hele yarın iş günü.
Akşam yasaktan sonra denetim daha sıkı oluyor, çalışanlar yoğunlukta olduğundan ve herkesi tek tek kontrol edemeyeceklerinden, belirli noktalar hariç rahat her yer.
İste bizim ev tam o nokta
Ankaranin girisi, onumuz cevre yolu altimiz samsun yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…