• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ben yaramaz çocuk seviyorum 😂😂
Ama bana sarmayan yaramaz cocuk 😄
Valla cok tatlilar ya, bir suru anı biriktiriyorlar ne guzel
Söylenmeye pek hakkım yok tabii, isteyerek olmadığı için başa geleni çekeceğiz mecbur ama sinir hastası olduk, yemin ediyorum kocamla ben normal değiliz.
2 sene önce kocayla birbirimizi yer, hakaret küfürler ederdik, sonra anladık ki çocuklardan kafalar kaymış, birbirimizi telkin ediyoruz ‘bırak yemesin ya, aman bırak düşsün patlasın dudağı da görsün, üzme kendini’ vs vs.
Evde 2 grup şeklindeyiz çocuklar ve yetişkinler😂

Söylenmeye pek hakkım yok tabii, isteyerek olmadığı için başa geleni çekeceğiz mecbur ama sinir hastası olduk, yemin ediyorum kocamla ben normal değiliz.
2 sene önce kocayla birbirimizi yer, hakaret küfürler ederdik, sonra anladık ki çocuklardan kafalar kaymış, birbirimizi telkin ediyoruz ‘bırak yemesin ya, aman bırak düşsün patlasın dudağı da görsün, üzme kendini’ vs vs.
Evde 2 grup şeklindeyiz çocuklar ve yetişkinler😂
Bir sure sonra durum tam olarak bu oluyo sanirim tum ailelerde ya 🙍
Bizim evin anormalide benim maalesef 😂😂

İnsan nankör ya, dün müydü deniz ben off piştim diye şikayet ediyordum, aha şimdi üşüyorum diyorum, vallahi memnun etmek imkansız insanları😂
Niye genelliyorsam, o da ayrı mesele ama ben memnuniyetsizim herhalde😂

Sivaslı ya illallah etti zaar soğuktan 😅
Sen de ank yı unut bacım, mis gibi dünyanın incisinde yaşıyorsun.
Bana deseler izmire yerleşeceksin ama kolun kesilecek, al al iş dışında ne yapıyorum zaten der veririm, o derece kıymetlidir bende.
O şehirde yürümemin, bakışımın şekli bile değişir ya😍

Bana deseler izmire yerleşeceksin ama kolun kesilecek, al al iş dışında ne yapıyorum zaten der veririm, o derece kıymetlidir bende.

Gerçekten öyle ❤️

Zaten bir insan bi ayagi muglada bir ayagi izmirdeyken ankarayi niye anarki 🙄
Ben olsam varligini bile unutum boyle bir sehrin 😄

Neyse ki burada büyümüşsun çok şanslısın zaten

Neyse ki burada büyümüşsun çok şanslısın zaten
Tam orada değil, ortaokul ve lise orada ama insanın karakterini aradığı yaş olunca ve liseyi de yatılı okuyunca bir başıma şehirde, bambaşka bir aşk var bende.
Sadece şehir değil, ben olmanın büyük parçası izmir.

Merak edip de okuyamadığım yazarlardandır. Korkutucu gergin gibi geliyor ürkek insansın sen diyorum. Okuyabilir miyim ki ya
Siyah kanla başla bence.
İnanılmaz bir hayal gücü, olay örgüsü, anlatım dili var.
Hala neden senaryolaştırılmadığını anlamam.
Garange kitapları elden düşemiyor, wcye bile onunla giriliyor.

Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi diğer konu kapanmış oradan yazamadım.

Gerçekten dip fiyat olayı doğru ya, ben de kocamla tanıştım bu arayışlara.
Alınacak ne ise fiyatına bakmadan alırdım fakat dediğin gibi birkaç siteye girip bakınca mağaza alışverişini bıraktım resmen😂
İnanılmaz bir fark oluyor.

Back
X