- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.661
Aynen. Mağaza da 900-1000 küsur olan seyler sitelerde 700e kadar düşüyor valla. Kerimcan gibi olaaaaay diyorum icimdenNeyapsamkisimdi diğer konu kapanmış oradan yazamadım.
Gerçekten dip fiyat olayı doğru ya, ben de kocamla tanıştım bu arayışlara.
Alınacak ne ise fiyatına bakmadan alırdım fakat dediğin gibi birkaç siteye girip bakınca mağaza alışverişini bıraktım resmen
İnanılmaz bir fark oluyor.
Burada söylemiştim, kulaklık aldı kocam geçen yaz mıydı neydi, o zamanki fiyatların bayağı 600 tl aşağısına buldu da aldı.Aynen. Mağaza da 900-1000 küsur olan seyler sitelerde 700e kadar düşüyor valla. Kerimcan gibi olaaaaay diyorum icimden
Moon 400e almıstım ahahaha. Kesinlikle , lacoste atkı almıstım 70₺ye. Fred perry almıstım 270e falan. Ölücü hissediyorBurada söylemiştim, kulaklık aldı kocam geçen yaz mıydı neydi, o zamanki fiyatların bayağı 600 tl aşağısına buldu da aldı.
Ben öyle, ugg aldım inanılmaz bir indirimle, moon boot falan da dip fiyatı görüyor, mağazalar asla yaklaşamıyor o fiyatlara.
Kıyafet zaten indirim dönemleri ve sitelerin kendi dönemlerini bekleriz.
Kocam sanal çadırım hastasıdır, gömlek, kazak hep oradan alır.
Yahu geçen hafta bebelere mont aldım, internet mağazasında indirim vardı, 99 a mont aldım, şuan 130 olmuş fiyatı, sezonda zaten 250 falan.
Net alışverişine sarınca fena oluyor
İndirim görünce insanin eli durmuyor iste o kötüBurada söylemiştim, kulaklık aldı kocam geçen yaz mıydı neydi, o zamanki fiyatların bayağı 600 tl aşağısına buldu da aldı.
Ben öyle, ugg aldım inanılmaz bir indirimle, moon boot falan da dip fiyatı görüyor, mağazalar asla yaklaşamıyor o fiyatlara.
Kıyafet zaten indirim dönemleri ve sitelerin kendi dönemlerini bekleriz.
Kocam sanal çadırım hastasıdır, gömlek, kazak hep oradan alır.
Yahu geçen hafta bebelere mont aldım, internet mağazasında indirim vardı, 99 a mont aldım, şuan 130 olmuş fiyatı, sezonda zaten 250 falan.
Net alışverişine sarınca fena oluyor
Benim şöyle güzel bir huyum var, durduk yere bir şey almam.İndirim görünce insanin eli durmuyor iste o kötü
Ben butun uygulamalari kaldirdim telefondan, bir sey lazim olunca girip bakiyorum sadece.
Yoksa baş edemiyordum
Ben çok nadir çikolata falan yerim yani ayda yedigim belki iki kezdir oda belki, gecen gun migrostan mesaj geldi iste şu kadar alışerişe godiva çikolata bu kadar gibi, migrostan alisveris yapmaya basladim en kotu camasir suyu falan alirim limiti doldururun diye.Benim şöyle güzel bir huyum var, durduk yere bir şey almam.
Aklımdadır ya da görünce ihtiyaç vardı derim alırım, zaten giyime kuşama düşkün olmadığım için sıkıntı olmuyor.
Makyaj malzemesinde indirim görünce alıyordum aynı ürünümü, ne de olsa bitecek ve alacağım, indirimli alayım diye.
Ama işte dediğin şey, markette geçerli bende
Bir ara markete gitmem yasaktı, o derece
Bütün reyonları gezer, tabak çanak, bilmem ne konservesi, yok mikrofiber süngeri, bilmem ne kovası falan ohooo, işin içinden çıkamıyorum.
Ben markette çok fenayım ya, hep yedekli alırım, çeşit çeşit alırım.Ben çok nadir çikolata falan yerim yani ayda yedigim belki iki kezdir oda belki, gecen gun migrostan mesaj geldi iste şu kadar alışerişe godiva çikolata bu kadar gibi, migrostan alisveris yapmaya basladim en kotu camasir suyu falan alirim limiti doldururun diye.
Sonra kendi kendime dedim ki yahu sen cikolata yemiyosun e kocanla beben de yemiyo sen simdi bu alisverisi yapip durduk yere 50+15 lira godiva parasini niye harciyosun amaç ne yani
Almaya calistiklarim da eksik falan degil ha nasil olsa kullaniyorum kafasi ama evde dolu
Biraktim sonra aldiklarimi
Bende deterjans oyleyim yaBen markette çok fenayım ya, hep yedekli alırım, çeşit çeşit alırım.
Hiç öyle bir şey bıraktığımı bilmem, elim aza da gitmez.
Beğendiğim şeyi atarım sepete.
Bim a101 de bile 400 500 tl lik oluyorum, gıda almadan.
Normal marketlerde bin civarına anca çıkıyorum hep ıvır zıvır, zorunda kalmadıkça yasak bana markete gitmek
Deterjan asla almam desemBende deterjans oyleyim yaher gittigimde ozellikle cif camasir suyu bide sunun kokusunu deneyeyim, bide bunu deneyeyim vernel yumoş
E camasirlari neyle yikiyosunDeterjan asla almam desem
Özel şeyleri alırım kullandığım, klozet bloğu, domestosun bir tuvalet temizleyicisi var onu falan.
O reyonda saçma sapan renkli sünger, bez, misafir sabunu peşindeyimdir ben.
Evde zaten yumuşatıcı kullanmıyorum bir tek çarşaflara o da çok az ve bebek yumuşatıcısı, diğer klasik arap sabunu sirke çamaşır suyu.
Onları netten kocam alıyor hiç karışmam.E camasirlari neyle yikiyosun
Anladim, annem bazen beyaz sabun falan rendeler acaba oyle bisey mi yapiyosun diye merak ettim almam diyinceOnları netten kocam alıyor hiç karışmam.
Marketten neredeyse hiç deterjan almıyoruz diyebilirim, market masrafına ya da kalemine dahil değil yani.
Cuma günü gideceğim canim, insallah yakalanmadan
Amaan keyfini çıkar uzat uzatabildigin kadarCuma günü gideceğim canim, insallah yakalanmadan
Deniz oyuncaklarini özlemis gitmek istiyor yoksa ben kalirdim.Amaan keyfini çıkar uzat uzatabildigin kadar
Sabun tozu yeni makineleri bozuyor, su deliklerinde tıkanma yapıyormuş, yoksa yapardım kesin.Anladim, annem bazen beyaz sabun falan rendeler acaba oyle bisey mi yapiyosun diye merak ettim almam diyince
Oglun iyilestimi film ?
Evet esim alacak, esimin calisma izninde ikamet adresi bura yaziyor, bende aile hekiminden randevu aldim.Sabun tozu yeni makineleri bozuyor, su deliklerinde tıkanma yapıyormuş, yoksa yapardım kesin.
Antibiyotik içiyor bakalım, yarın 5. Günü.
Burun akıntısı biterse keseceğim, bitmezse 7.güne kadar devam.
Öksürük aksırık hapşırık zaten bizim evde genel durum.
Annenden eve nasıl yakalanmadan gideceksin?
Her yerde çevirme var, eşin mi alacak?
Doktor randevusu varken izin talebine gerek yok, randevu mesajını göstermen yeter.Evet esim alacak, esimin calisma izninde ikamet adresi bura yaziyor, bende aile hekiminden randevu aldim.
İc islerinede izin talebi yolladim ama bakalim ne cikar.
Deniz oyuncaklarini özlemis gitmek istiyor yoksa ben kalirdim.
9 gun evde koca kisisyle denizin kavgalarini dinlemektense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?