- 19 Ocak 2017
- 7.197
- 20.947
- 348
- 38
- Konu Sahibi chamallows
- #24.581
Bizim burda yok vallabiz hepimiz fak fakir insanlariz
Eskiden Fak-fuk-fon vardı şimdi o bile yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burda yok vallabiz hepimiz fak fakir insanlariz
Şimdi daha fena fonlar var, ciftlik bank todeks vebit falan fak fuk fon hic degilse isminden kaybediyoEskiden Fak-fuk-fon vardı şimdi o bile yokHerkes fak fakir, fuk fukara olduğundan mütevellit
![]()
Şimdi daha fena fonlar var, ciftlik bank todeks vebit falan fak fuk fon hic degilse isminden kaybediyo![]()
Fuk kismiyla yardim edip, fak kismiyla hamuduyla goturmustur benceFak fuk insanlara yardımda ediyordu. Hani var ya çaldılar ama yaptılar onun gibiydi herhalÖtekiler gibi çok götürdüler ise bilemem
![]()
Ben onu daha önce yasaklandı, yürürlüğe girmesi şuanı buldu diye biliyorum.Son genelgeyi duydunuz mu? Oyuncak kırtasiye de yasaklanmış. Çok tuhaf bir durum oldu bu pandemi önlemleri(!)
Fuk kismiyla yardim edip, fak kismiyla hamuduyla goturmustur bence![]()
20 yaş olayi neNaber millet?
20 yaş olayına bakıyordum ben de twitter da instagram da genç insan doldu. Ben de albümlere daldım. Güzel insanmışım erken çökmüşüm![]()
İyiyim teşekkur ederim sen nasilsin?Iyi geceler
Nasilsin?
20 yaşındaki fotonu paylaşıyorsun, ünlüler de katılıyor20 yaş olayi ne![]()
Gördum gordum hemen paylastim bende20 yaşındaki fotonu paylaşıyorsun, ünlüler de katılıyor
Bana da arkadaş yirmi yaş fotosu attı senin var mı diyor .Naber millet?
20 yaş olayına bakıyordum ben de twitter da instagram da genç insan doldu. Ben de albümlere daldım. Güzel insanmışım erken çökmüşüm![]()
Kitap okuyorum bende .azmettim bitircem gaza geldim sayendebebeklinick İyiyim canim gruplara topiklere falan bakiyorum ortaya karisik sen napiyosun
Bne bugun 2 sayfa okudum sadece, annem saolsun kitap okurken giybet yapamaya basladigi icinKitap okuyorum bende .azmettim bitircem gaza geldim sayende![]()