Geçinemeyenler kulübü

En azından dikişten onu bunu yapıyorsun yahu, o da bir şey.
Ben anca kaba iş, eşya boyarım herhalde diye düşünüyorum, mobilya vs yenileme, yemek ve makyaj olarak, ham maddeden bir tık üst dümdüz insanım
bende hic bir esyayi boyayamam mutlaka rezil olur elimde

Bazalidüşe kalka büyür artık
Benim yatak anormal büyük, 2ye 2 ve yanlarında platform var 40 50 cm.
Yani eni 3 metre civarı oluyor düzlemde, yere de sıfır.
Bunun rahatlığıyla hep orada yattı sıpalar, geçen yaza kadar 4 müz yatıyorduk, artık tahtada yatmaya başlayınca bana gına geldi ve çocuk yatağına geçtim

Sprey boyalarla çok kolay, ben birkaç şeyi boyadım.
Hele ayna efekt sprey muhteşem oldu, evde saçma sapan çiçeklerle gelen vazolar vardı.
Hepsini spreyledim, sanki gümüş gibi oldu.
aslinda mutfak dolaplarimi beyaz kaplama ile kapatmak istiyorum
sonra portmantoyu beyaza boyamak

allahim ya yatakta deli gibi done done yatan ben sirtimin yarisi boşlukta yatiyorum artik neden cunku kucuk hanim dikine yatiyor artik bana sira gelmiyo
bizim bebeler niye boyle ya

aslinda mutfak dolaplarimi beyaz kaplama ile kapatmak istiyorum
sonra portmantoyu beyaza boyamak
Cadence boya ile boyadı arkadaşlarım benim, boya gitsin.
Mutfağı da yine aynı şekilde kapakları söküp boyayabilirsin.
Öyle boyalar da var.
Ben balkon takımını boyayacağım beyaza, aşınmış hep minderlerin rengi geçmiş.
Bir de pvc leri boyayacağım, koydum kafaya.

ya cadence yi duydum ama o daha cok ahsap dolaplar icin sanki, benim dolaplarin yuzu parlak parlak

allahim ya yatakta deli gibi done done yatan ben sirtimin yarisi boşlukta yatiyorum artik neden cunku kucuk hanim dikine yatiyor artik bana sira gelmiyo
bizim bebeler niye boyle ya
Her bebe öyle, enine yatar.
3 sene kafamda yattı büyük oğlan, arada da değil vallahi kafamda yattı.
Şimdi küçük oğlan öyle, babasının kafasında yatıyor, ayağı da bana gelince tekme savuruyordu.
Bir gece burnumu yamultmasıyla terki diyar ettim odayı

birde yatakta rahat vermeyen bizmisiz gibi ya ileri giiitt, ya çekilirmisiiiin naralari cekiyoruz gece tekmelerde cabasi tabi.

birde yatakta rahat vermeyen bizmisiz gibi ya ileri giiitt, ya çekilirmisiiiin naralari cekiyoruz gece tekmelerde cabasi tabi.
90 a 180 yatakta, içinde kenar örgü yastıklarıyla kalan alanda hareketsiz yatıyorum ve bana yayla gibi geliyor
Eskiden ayaklarım yatağa bile giremediği için büyük lüks bana.

Seninki bayağı büyükmüş sahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…