• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Evet bazı kumaşlar pahalı oluyor

Ama çicekli elbiseler filan dikilebilde renk renk desen desen güzel olur sanki
Artık ucuz bir şey kalmadığı için, sağlıklı nefes alabilen ve tamamen pamuk olan 1 metre kumaş birim fiyatı önemli.
1 metreden kaç parça şey çıkabilecek, o da ayrı önemli.
Harcanan efor, çalışan dikiş makinesi vs girmiyorum bile.

Kısaca, bizim ülkemizde ucuza mal olan bir şey yok ama aşırı güzel bir hobi ve yetenek aynı zamanda.
Karlı çıkmasa da insana manevi olarak çok şey katar.

Artık ucuz bir şey kalmadığı için, sağlıklı nefes alabilen ve tamamen pamuk olan 1 metre kumaş birim fiyatı önemli.
1 metreden kaç parça şey çıkabilecek, o da ayrı önemli.
Harcanan efor, çalışan dikiş makinesi vs girmiyorum bile.

Kısaca, bizim ülkemizde ucuza mal olan bir şey yok ama aşırı güzel bir hobi ve yetenek aynı zamanda.
Karlı çıkmasa da insana manevi olarak çok şey katar.
ben 3 4 ay önce 101 den singerin el dikis makinesini almistim ay neler diktim onlarla çok acayip stres attiriyo 🤦
denizin barbielerine elbise dikiyodum, kuşun kafesine eski atletten yemi ortaya sacilmasin diye ortu falan diktim çok zevkli ya.

ben 3 4 ay önce 101 den singerin el dikis makinesini almistim ay neler diktim onlarla çok acayip stres attiriyo 🤦
denizin barbielerine elbise dikiyodum, kuşun kafesine eski atletten yemi ortaya sacilmasin diye ortu falan diktim çok zevkli ya.
Asla zevk almadığım şeyler ya benim😂
Yapamadığım için de olabilir elbet, kıyafet örtü tekstil falan sevmem zaten, perde merde de sevmem.
Ama sipariş alırsan nevresim takımı diktiririm valla, istediğim ölçü bulamıyorum😂

Asla zevk almadığım şeyler ya benim😂
Yapamadığım için de olabilir elbet, kıyafet örtü tekstil falan sevmem zaten, perde merde de sevmem.
Ama sipariş alırsan nevresim takımı diktiririm valla, istediğim ölçü bulamıyorum😂
sıra çok ama seni araya sıkıştiririm 😂
bende anlamam ki tamamen meraktan aldim ama cok zevkli oldugunu farkettim 🤦
kendime paçali pazen donlar dikip evde giyecegim püfür püfür 😁

sıra çok ama seni araya sıkıştiririm 😂
bende anlamam ki tamamen meraktan aldim ama cok zevkli oldugunu farkettim 🤦
kendime paçali pazen donlar dikip evde giyecegim püfür püfür 😁
Xushshshsh
Evde pijamayla geziyorum diye bana demediği kalmayan kadın, sakin ol ve kendine gel, pandemiye kurban gitmen kuzum.

Ben de sanat ruhlu ama becerisi sıfır bir insan olarak, seramiktir, resimdir, çini boyamadır vs öyle şeylere imreniyorum ama sadece orada kaldım.
Sebebi ise beğendiğim Allahın kahve fincanını el yapımı diye 250 300 kağıda satmaları😂
belediyelerin falan kurslari var ya gitsene, yada özel kurslara bende cam üfleme sanatına bayiliyorum 😍

Aftoral sprey al hemen yarın.
Eczaneler açık mıydı?
Aslında eviMin sokağı birbiriyle yarışır gibi hep eczane dolu .
Şuan eczaneye İnsek polis molis eczanede yasak der mi ki ? Nöbetçi eczaneye bakayim gercii .uzakta olabilir

belediyelerin falan kurslari var ya gitsene, yada özel kurslara bende cam üfleme sanatına bayiliyorum 😍
Becerim yok ki, azıcık çizim becerim olsa iç mimarlık okurum, kaç yaşına geldim demem valla okurum.
Düz çizgi çizemem, hamurdan şekil yapamam.
Benim yaptığım resimleri, oğlanlar yapıyor sanıyorlar, durum vahim😂
Örgü desen delik deşik olur, dikiş nakış desen düğmeyi bile yamuk yumuk dikiyorum.
Bayağı aceleye gelmişim ben😂

Aslında eviMin sokağı birbiriyle yarışır gibi hep eczane dolu .
Şuan eczaneye İnsek polis molis eczanede yasak der mi ki ? Nöbetçi eczaneye bakayim gercii .uzakta olabilir
Yarın gündüz hepsi açık olur, mantıken market gibi eczaneye de gitmek serbesttir.

Becerim yok ki, azıcık çizim becerim olsa iç mimarlık okurum, kaç yaşına geldim demem valla okurum.
Düz çizgi çizemem, hamurdan şekil yapamam.
Benim yaptığım resimler, oğlanlar yapıyor sanıyorlar, durum vahim😂
Örgü desen delik deşik olur, dikiş nakış desen düğmeyi bile yamuk yumuk dikiyorum.
Bayağı aceleye gelmişim ben😂
ahaha bende gecen denizle resim yaparken hala sadece çöp adam çizebildiğimi farkettim 🤦
cocukluktan beri doğa resmi anlayisim ayni, bacasi tuten ev yaninda irmak onun yaninda akan bir dere ağaclar çalılar daha dogrusu 😂
gelistirdigim tek sey ev iki boyutlu olmaya baslamis

ahaha bende gecen denizle resim yaparken hala sadece çöp adam çizebildiğimi farkettim 🤦
cocukluktan beri doğa resmi anlayisim ayni, bacasi tuten ev yaninda irmak onun yaninda akan bir dere ağaclar çalılar daha dogrusu 😂
gelistirdigim tek sey ev iki boyutlu olmaya baslamis
En azından dikişten onu bunu yapıyorsun yahu, o da bir şey.
Ben anca kaba iş, eşya boyarım herhalde diye düşünüyorum, mobilya vs yenileme, yemek ve makyaj olarak, ham maddeden bir tık üst dümdüz insanım😂

Bu terzilik işini
Daha doğrusu gelinlik terziligini o kadar çok istemiştim ki 🤷🤷🤷

Niye okudumsa

Back
X