- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.161
Hiç bişey kimildaşmadiAaaaaa büyük gelişmepeki nasıl hissettin birşeyler kımıldaştı mı içinde ne zaman bırakıyorsun akışına fork fork
Ondan çarşaf takımı bulamıyorum işte.
Piyasaki en büyüklet bile küçük,chamallows dikerse bana 3,5 en boy, anca olur
Vayy rüşvet haHiç bişey kimildaşmadiçünkü evet hemen alırım sana arabayı demedi
Biraz beklemen lazım arabayı dedi
Bende o zaman seninde biraz beklemen lazim bebeği dedim
Çocuğum ileride araba koşuluyla dogdugunu hiç öğrenmez umarım
kac hafta oldu burcuVayy rüşvet habende aldım bebişime yatağını başlıyorum yavaş yavaş
Sın ultrasona göre Bugün 10+6 deniz haftaya cuma ikili test için gitcem hayırlısıylakac hafta oldu burcu
cinsiyetSın ultrasona göre Bugün 10+6 deniz haftaya cuma ikili test için gitcem hayırlısıyla
Doktor daha erken dedi bide özeldekini sıkıştırırım artık sağlıklı olsun da şu testi de Bi atlatsaydık. Ya ne kadar varmış yüksek riskli çıkıp da sağlıklı doğan bebek anneyi strese sokmaktan başka birsey değilcinsiyet
ikili testlerde ki degerler yanlis hatirlamiyorsam amerika standartlarina gore aliniyor.Doktor daha erken dedi bide özeldekini sıkıştırırım artık sağlıklı olsun da şu testi de Bi atlatsaydık. Ya ne kadar varmış yüksek riskli çıkıp da sağlıklı doğan bebek anneyi strese sokmaktan başka birsey değil
İnşallah söyler eşim adını bile koyduikili testlerde ki degerler yanlis hatirlamiyorsam amerika standartlarina gore aliniyor.
bizim irk olarak ense kalinligimiz onlardan fazla olduğu için bazen şaşabiliyor.
ozeldeki dr soyler zaten sıkıştirmasan da
iyi geciyo temizlik yapiyorum baya batmiş ev, kendisi yapamiyo pek.İnşallah söyler eşim adını bile koydu
kız olucak rüyamda gördüm çok heveslenme diyo
Sen naptın annenle nasıl geçiyo zaman
Komşudan ses soluk varmı bidaha şu covit olan sizde Bi belirti yok sanırımiyi geciyo temizlik yapiyorum baya batmiş ev, kendisi yapamiyo pek.
komsunun kizi covitmis 10 yasinda, anne babada birsey yok.Komşudan ses soluk varmı bidaha şu covit olan sizde Bi belirti yok sanırım
Benimkide kız o rüyamda gördüm diye heveslendirdi sonucu söylemeyeyim biliyorsumİnşallah söyler eşim adını bile koydu
kız olucak rüyamda gördüm çok heveslenme diyo
Sen naptın annenle nasıl geçiyo zaman
Benim için ÖnemlimiBenimkide kız o rüyamda gördüm diye heveslendirdi sonucu söylemeyeyim biliyorsum
Nasıl bsey aldın .Vayy rüşvet habende aldım bebişime yatağını başlıyorum yavaş yavaş
Benim için Önemlimi
hiç de değil sağlıklı olsun da
seni de okudum Khomyukkkkk şaraplar balonlar
Beyaz şu çekmeceli olanlardan yatak sallanan beşik aldım ama park beşik de düşünüyorum her zaman odada bırakamam oturduğum odaya koyarım ilk zamanlar için en azındanNasıl bsey aldın .
Park beşikler çok rahat oluyor sanki ya
Mobil hani.gittiğin yere gotur.
Ama tipini beğenmiyor çoğu anne
Anne yanı yatağı ilk aylarda güzel oluyor. Yaptığın yerden net görüyorsun. Sık sık nefesini kontrol etme ihtiyacı geliyor insana o açıdan ferahlatıyorBeyaz şu çekmeceli olanlardan yatak sallanan beşik aldım ama park beşik de düşünüyorum her zaman odada bırakamam oturduğum odaya koyarım ilk zamanlar için en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?