Geçinemeyenler kulübü

Ben zaten anlamıyorum, köpekler yasaktan muaf sahipleri gezdiriyor çocukların hakkı yok. Köpek kadar değeri yok bu çocukların zaten
Aynen ya. Benim kızlar scooterla dolaşıp bir hava alıyorlardı. Parkta oynamadıkları sürece ne sakıncası olabilir ki yani

Eh indiriyorum o zaman bebemi aşağı azıcık kum eşelesin sıkıldı sabah beri

Babam site yönetim kurulu başkanı evet kural getirilmis .
Ama annem babamı dinler mi ?
Hayır .

Annem de çıkıyor yürüyüşe site içinde

Bizim sitede serbest sanırım görevlinin çocukları oynadı tüm güm. İndiririm valla. Eper bir şey derlerse panoda yoktu yazı bilemedim uyarsaydınız derim yani napiim.

Kızlar ya bu yasakta site bahçesine inmek de yasak diyorlarmış. Anneme biri demiş kızın indirmesin çocuğu yasak artık diye bana saçma geldi ama öyle mi ya gerçekten
Evet canımcım.
Site yönetimden sizlere bildiri gelmedi mi?
Görevliler, güvenlik, yönetici vs uyarma hakkına sahipler.
Olası bir çıkışta polise şikayet edilebilir.
Ha aslında her zaman öyleydi, çok site içince ceza yazılan oldu ama kalabalık olmayan bir yerde sorun olmaz bence.

Hakkı ya açık alanda yürüyüş yapmak neden yasak anlamıyorum ki. Oturup muhabbet etmedikçe ne zararı var yani.
Vallahi kadıncagiz Nisan'da geçen yıl yasaklar baslayinca evden yazA kadar çıkamadığından Parkinson hastalığı ilerlemişti biliyomusun.
Doktor yuruyememis olmasından kaynaklı dedi
Hemen yürüyüş bandı alacaktik huysuzuk etti illa ben dışarda yuruyecem Corona beni kapıyor mu diye lafta anlatamiyosun...

Yaz sezonu açılınca da agustostan eylüle tam bir ay Muğla İzmir tatili yaptırdık yüzdü filan açıldı.

Bu senede aydın İzmir tatili düşünüyoruz annemler için .
Coronadan kaçarken Parkinsonu arttı daha mı iyi oldu ?

chamallows beybi aftmış nasıl geccek bu .
Denizin ağzında pamukçuk çıkınca napiyodun?

Karbonatlı su yeterli mi

bende kendi kendime neyi begenmediki yahu diyorum
amam bende aldim zaten bir tane insallah iyi cikar bundan sonra lcw düşünsün hadi bakalim
Yine pahalıya gelmesin
Kumaşın metresi, metreden çıkabilecek parça sayısı da önemli tabii.

bende kendi kendime neyi begenmediki yahu diyorum
amam bende aldim zaten bir tane insallah iyi cikar bundan sonra lcw düşünsün hadi bakalim
Bende de s ile başlayandan var bi heves almıştım iğneyle düğme bile dikemiyorum makineyle ne dikeceksem

öyle duruyor ama bi gün başına gecip bişeyler dikecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…