- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.121
Artık ucuz bir şey kalmadığı için, sağlıklı nefes alabilen ve tamamen pamuk olan 1 metre kumaş birim fiyatı önemli.Evet bazı kumaşlar pahalı oluyor
Ama çicekli elbiseler filan dikilebilde renk renk desen desen güzel olur sanki
Aft olmuşum evetSenin mi ağzında var?
Aft ise bir ilacı var onun, pamukçuksa başka.
istek bitmiyor anacimSen hala kıza her gün fashionweek mi yapıyorsun?
Aftoral sprey al hemen yarın.Aft olmuşum evetyazık bana
ben 3 4 ay önce 101 den singerin el dikis makinesini almistim ay neler diktim onlarla çok acayip stres attiriyoArtık ucuz bir şey kalmadığı için, sağlıklı nefes alabilen ve tamamen pamuk olan 1 metre kumaş birim fiyatı önemli.
1 metreden kaç parça şey çıkabilecek, o da ayrı önemli.
Harcanan efor, çalışan dikiş makinesi vs girmiyorum bile.
Kısaca, bizim ülkemizde ucuza mal olan bir şey yok ama aşırı güzel bir hobi ve yetenek aynı zamanda.
Karlı çıkmasa da insana manevi olarak çok şey katar.
Asla zevk almadığım şeyler ya benimben 3 4 ay önce 101 den singerin el dikis makinesini almistim ay neler diktim onlarla çok acayip stres attiriyo
denizin barbielerine elbise dikiyodum, kuşun kafesine eski atletten yemi ortaya sacilmasin diye ortu falan diktim çok zevkli ya.
sıra çok ama seni araya sıkıştiririmAsla zevk almadığım şeyler ya benim
Yapamadığım için de olabilir elbet, kıyafet örtü tekstil falan sevmem zaten, perde merde de sevmem.
Ama sipariş alırsan nevresim takımı diktiririm valla, istediğim ölçü bulamıyorum
Xushshshshsıra çok ama seni araya sıkıştiririm
bende anlamam ki tamamen meraktan aldim ama cok zevkli oldugunu farkettim
kendime paçali pazen donlar dikip evde giyecegim püfür püfür
Xushshshsh
Evde pijamayla geziyorum diye bana demediği kalmayan kadın, sakin ol ve kendine gel, pandemiye kurban gitmen kuzum.
Ben de sanat ruhlu ama becerisi sıfır bir insan olarak, seramiktir, resimdir, çini boyamadır vs öyle şeylere imreniyorum ama sadece orada kaldım.
çok acayip planlarım var
belediyelerin falan kurslari var ya gitsene, yada özel kurslara bende cam üfleme sanatına bayiliyorumBen de sanat ruhlu ama becerisi sıfır bir insan olarak, seramiktir, resimdir, çini boyamadır vs öyle şeylere imreniyorum ama sadece orada kaldım.
Sebebi ise beğendiğim Allahın kahve fincanını el yapımı diye 250 300 kağıda satmaları
Aslında eviMin sokağı birbiriyle yarışır gibi hep eczane dolu .Aftoral sprey al hemen yarın.
Eczaneler açık mıydı?
Becerim yok ki, azıcık çizim becerim olsa iç mimarlık okurum, kaç yaşına geldim demem valla okurum.belediyelerin falan kurslari var ya gitsene, yada özel kurslara bende cam üfleme sanatına bayiliyorum
Yarın gündüz hepsi açık olur, mantıken market gibi eczaneye de gitmek serbesttir.Aslında eviMin sokağı birbiriyle yarışır gibi hep eczane dolu .
Şuan eczaneye İnsek polis molis eczanede yasak der mi ki ? Nöbetçi eczaneye bakayim gercii .uzakta olabilir
Baktım şimdi nöbetçi eczanelere .Yarın gündüz hepsi açık olur, mantıken market gibi eczaneye de gitmek serbesttir.
ahaha bende gecen denizle resim yaparken hala sadece çöp adam çizebildiğimi farkettimBecerim yok ki, azıcık çizim becerim olsa iç mimarlık okurum, kaç yaşına geldim demem valla okurum.
Düz çizgi çizemem, hamurdan şekil yapamam.
Benim yaptığım resimler, oğlanlar yapıyor sanıyorlar, durum vahim
Örgü desen delik deşik olur, dikiş nakış desen düğmeyi bile yamuk yumuk dikiyorum.
Bayağı aceleye gelmişim ben
En azından dikişten onu bunu yapıyorsun yahu, o da bir şey.ahaha bende gecen denizle resim yaparken hala sadece çöp adam çizebildiğimi farkettim
cocukluktan beri doğa resmi anlayisim ayni, bacasi tuten ev yaninda irmak onun yaninda akan bir dere ağaclar çalılar daha dogrusu
gelistirdigim tek sey ev iki boyutlu olmaya baslamis
yazık bir de oda bakmis.Kızlar az evvel çocuk odası filan baktık tebrik ederim hepinizichamallows filmdelisi Ay tenli anne sayenizde
Dün de eşim diyor bebek ne zaman yaparız.
İstediğim arabayi ne zaman alirsan Alınca yaparız dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?