• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Aaaaaa büyük gelişme 😃 peki nasıl hissettin birşeyler kımıldaştı mı içinde 😃 ne zaman bırakıyorsun akışına fork fork
Hiç bişey kimildaşmadi😂 çünkü evet hemen alırım sana arabayı demedi
Biraz beklemen lazım arabayı dedi
Bende o zaman seninde biraz beklemen lazim bebeği dedim😂😂😂😂

Çocuğum ileride araba koşuluyla dogdugunu hiç öğrenmez umarım 😂😂😂

Hiç bişey kimildaşmadi😂 çünkü evet hemen alırım sana arabayı demedi
Biraz beklemen lazım arabayı dedi
Bende o zaman seninde biraz beklemen lazim bebeği dedim😂😂😂😂

Çocuğum ileride araba koşuluyla dogdugunu hiç öğrenmez umarım 😂😂😂
Vayy rüşvet ha 😁 bende aldım bebişime yatağını başlıyorum yavaş yavaş

Doktor daha erken dedi bide özeldekini sıkıştırırım artık sağlıklı olsun da şu testi de Bi atlatsaydık. Ya ne kadar varmış yüksek riskli çıkıp da sağlıklı doğan bebek anneyi strese sokmaktan başka birsey değil

Doktor daha erken dedi bide özeldekini sıkıştırırım artık sağlıklı olsun da şu testi de Bi atlatsaydık. Ya ne kadar varmış yüksek riskli çıkıp da sağlıklı doğan bebek anneyi strese sokmaktan başka birsey değil
ikili testlerde ki degerler yanlis hatirlamiyorsam amerika standartlarina gore aliniyor.
bizim irk olarak ense kalinligimiz onlardan fazla olduğu için bazen şaşabiliyor.
ozeldeki dr soyler zaten sıkıştirmasan da

ikili testlerde ki degerler yanlis hatirlamiyorsam amerika standartlarina gore aliniyor.
bizim irk olarak ense kalinligimiz onlardan fazla olduğu için bazen şaşabiliyor.
ozeldeki dr soyler zaten sıkıştirmasan da
İnşallah söyler eşim adını bile koydu
kız olucak rüyamda gördüm çok heveslenme diyo 😁

Sen naptın annenle nasıl geçiyo zaman

Nasıl bsey aldın .
Park beşikler çok rahat oluyor sanki ya
Mobil hani.gittiğin yere gotur.
Ama tipini beğenmiyor çoğu anne 🤷
Beyaz şu çekmeceli olanlardan yatak sallanan beşik aldım ama park beşik de düşünüyorum her zaman odada bırakamam oturduğum odaya koyarım ilk zamanlar için en azından

Khomyuk Khomyuk
Ay tenli anne Ay tenli anne
filmdelisi filmdelisi
chamallows chamallows
Kızlar sizce erkek bebeğin yatağı için cibinlik ...
Hatta genel olarak cibinlik sizce hoş mu değil mi ?

Arkadaş doğum yapacak
Cibinlik alsam mı olur mu dedi su ponponlular filan modernler çıkmış.
Bana göre olur çünkü benim yatakodam da cibinlik var ben aşığıyim.
Objektif olamiycam🤷sizce oğlan çocuğuna olur mu ?

Beyaz şu çekmeceli olanlardan yatak sallanan beşik aldım ama park beşik de düşünüyorum her zaman odada bırakamam oturduğum odaya koyarım ilk zamanlar için en azından
Anne yanı yatağı ilk aylarda güzel oluyor. Yaptığın yerden net görüyorsun. Sık sık nefesini kontrol etme ihtiyacı geliyor insana o açıdan ferahlatıyor

Back
X