Geçinemeyenler kulübü

anam bizimki fena dillendi ve disarda hakkini yedirme calismalarim acayip ses getirmeye basladi
kiz cocuk cidden yoldaş gibi oluyor ya.
nazli nazli kivirta kivirta sarki soylemeler falan
Aaa deniz mi
Ne güzel olmuş sen yokken başının çaresine bakabilir duruma gelmiş demek

İddaya girelim mi kız olucak ben biliyorum diyo delimidir nedir hayırlı olur kız evlat olsun olsun
Ne olursa olsun çok mutlu olacaksın.
Kız olursa büyüyene kadar babasına, sonrasında sana hayat boyu aşkı olacak.
Erkek olursa daima sana aşık olacak ama büyüyünce yüzünü göremeyeceksin.

Benim oğlanlar her gün okuldan çiçek getiriyor bana, kapıyı açtığımda ‘seni çok özledik annecim bak sana getirdik’ diye veriyorlar.
Kız olaydı babasına getirirdi

yok be denizde bana getiriyo tas getiriyo cimen getiriyo cicek getiriyo, cocuk en cok kim kendiyle ilgileniyosa ona kosuyo bence

Ayyy film gerçekten düşündüm de öyle ya hayırlısı olsun
bak bak seninkide az değilmiş çiçekler falan babasından mı öğreniyo yoksa bunları

yok be denizde bana getiriyo tas getiriyo cimen getiriyo cicek getiriyo, cocuk en cok kim kendiyle ilgileniyosa ona kosuyo bence
Yok ya, bende kız olmadığı için o farkı görebiliyorum.
Kızlar babaya acayip nazlanıyor bildiğin iş cilve yapıyorlar.
Kendilerini sevdirip ardından ‘hadi anne oyun oynayalım’ şeklindeler.

Erkeklerde de tam tersi işte, bütün işve cilve naz anaya, oyun arkadaşlığı, kendine denk görme, yoldaşlık babaya.

Ayyy film gerçekten düşündüm de öyle ya hayırlısı olsun
bak bak seninkide az değilmiş çiçekler falan babasından mı öğreniyo yoksa bunları
Öğretmenine araba alacakmış küçük sıpa, arabası yokmuş öğretmeninin, biraz erken çıkıyormuş okuldan ve o alırsa erken gitmezmiş
Lan oğlum piknik tüpü kadarsın daha hatunlara jestleri mi öğrendin diyorum, evet babam öğretti diyor

belkide bizdeki baba hanzo oldugundandir
anlasamiyorlar babayla, aksama kadar babam ne zaman gelecek diye soruyo gelince gercekler yuzune carpiyo
anne rahatci, baba atlama dusersin dokunma parmagin acirci

babasimi ögretmis aman tanrim
damada bak sen

Ahahahah ya kıyamam ona ne hayaller kuruyodur şimdi o kuzum ya tabi canım babasından görmese kimden öğrenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…